2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kriscigim en az 3-4 saat. sonra 3 gun hic kalkma tuvalet disinda, benim yaptigim cahilligi sen yapma. Cengaverlik yaptim, nazlanacak birsey yok dedim kendi kendime ve ertesi gun evden de olsa butun gun calistim. Daha sonraki gun de ise gittim ki ben hem stresli hem pis hem de soguk insaat ortaminda calisiyorum. Rapor alip uzun uzun yat, dinlen. Bol bol su ic ve sakin kabiz olma.

allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi

Katieleung sagol canim dualarin icin

Haymatlos canim benim. 10 gun rapor alicam yarin ve 10 gun yaticam . Soylediklerinin aynisini yapicam canim baska ne onerirsin?

krishazel nane maydanoz fıstık tavuk yeme
inş. güzel oalcak sonu dularımız sizlere

Kriscigim, bol bol sivi alman ve meyve yemen gerekiyor, bunun disinda protein oncelikli beslenmek gerekiyormus. Ananas, sut, kivi de oneriyorlar buradan. Yine buradan ogrendim, banyo konusu da onemliymis, ben asla banyoyu ilik suyla ve cabukca yapamam, ama oyle yapmamak gerekiyormus. Hepsinden onemlisi moral ve pozitif dusunce. Mutlaka olumlu dusunmen lazim. Ozellikle var olan ya da olmayan belirtiler ile kafani yormaman lazim. Hele cikmayacagini ya da cikmama ihtimalini bile bile idrar tahlili yapip sonra uzulmek asla yok.

Ne guzel simdi bir suru kitap okuyacaksin, film izleyeceksin, arkadaslarin ziyaretine gelecek, ev kirlenecek ama sen hic onemsemeyeceksin, esin uzerine titreyecek, sanki daha yeni sevgili olmussunuz gibi butun gun mesajlasip telefonlasacaksiniz, filan. Transfer sonrasi beklemek zor biliyorum ama onun bile ayri bir tadi var. Ben de su bir ayi bir an once devirsem de ikinci transferimi olsam artik:))))

Kriscigim, bol bol sivi alman ve meyve yemen gerekiyor, bunun disinda protein oncelikli beslenmek gerekiyormus. Ananas, sut, kivi de oneriyorlar buradan. Yine buradan ogrendim, banyo konusu da onemliymis, ben asla banyoyu ilik suyla ve cabukca yapamam, ama oyle yapmamak gerekiyormus. Hepsinden onemlisi moral ve pozitif dusunce. Mutlaka olumlu dusunmen lazim. Ozellikle var olan ya da olmayan belirtiler ile kafani yormaman lazim. Hele cikmayacagini ya da cikmama ihtimalini bile bile idrar tahlili yapip sonra uzulmek asla yok.

Ne guzel simdi bir suru kitap okuyacaksin, film izleyeceksin, arkadaslarin ziyaretine gelecek, ev kirlenecek ama sen hic onemsemeyeceksin, esin uzerine titreyecek, sanki daha yeni sevgili olmussunuz gibi butun gun mesajlasip telefonlasacaksiniz, filan. Transfer sonrasi beklemek zor biliyorum ama onun bile ayri bir tadi var. Ben de su bir ayi bir an once devirsem de ikinci transferimi olsam artik:))))

Insallah canim benim darisi senin basina sende biran once transferini olursun . Senin icin bol bol dua edecegim
Nevin cim cok sagol canim

arkadaşlar ben 7. günümdeyim bu tarihlerde sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu bugün sürekli başım dönüyordu benim birde kasıklarımda sancı vardı akşam saatlerine kadar... sizce idrar testini kaçıncı gün yapayım beklemeye dayanamıyorum artık

bendede baş dönmesi var sıkıntı geliyo göğüslerim şişti
test yaparsan çıkmazki
kanda çıkar birazcık

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

Krisciğim bence de doğru karar vermişsin. Transferi olmasan da 3 ay bekleyeceksin, olsan da. Parasal olarak da pek bir fark yok. Çok transfer yaptırmaktan değil çok yumurta geliştirici ilaç kullanmaktan kaçınmak lazım. O kadar ilacı almışsın, yumurta toplamaya girmişsin, bu dakikadan sonra sana transfer yapılmasının hiçbir götürüsü yok. Tutarsa tutar, tutmazsa bir sonraki denemene bakarsın. Tüp bebek merkezleri bu tür durumlarda biraz da istatistiklerini korumak için böyle davranıyorlar. Şansı düşük gördükleri transferi yapıp oranlarını düşürmek istemiyorlar. Ama senin skorla istatistikle bir işin yok, her şansı değerlendirmen lazım.

Hem belki bu sayede transfer sonrasını rahat geçirir, çoğumuzun ürettiği stres hormonlarını salgılamamış olursun. Bence en doğru karar. Ben destekliyorum:)))

kris bekleme dene şansını bencede nasibi varsa olur canım
bundan sonrası drşar değil allah bilir canım

bana destek olan tum DOSTLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN aslinda kendimi negatife hazirlamistin ama yinede bir umit diyor insan belki tutmustur diyede dusunuyordum yirmili yaslarda olsam hic dert etmem olmuyor diye fakat yas ilerleyince insan anne olmak istiyor ama RABBIM nasipetmeyincede olmuyor

Deryam üzülme lütfen hayatta hiç bir zaman ümidi yitirmemek gerekiyor. Allah bizim için neyi yazdıysa onu yaşıyoruz. Allah ın takdiri deyip gönlümüzü ferah tutmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…