2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

VEE KAN TAHLILIM BELLI OLDU NEGATIFFFFFFsenağlama

Canım uzulmemek elde degıl bılıyorum ama lutfen cok kafana takma, hanı hep hayırlısı derız belkı bunda vardır bır hayır. Rabbım en kısa zamanda sana ve hepımıze hayırlı bebısler versın...

deryacim uzulme ne olur, bir de sakin vazgecme. Kismet meselesi hakikaten de bu konu. her bir deneme ortalama 20% pozitif ihtimali tasiyor. O yuzden deneme sayisi arttikca pozitif orani artiyor zaten. Demek ki ikinciyi beraber deneyecegiz seninle, ne yapalim, biraz daha ugrasmak varmis yazimizda.

allah razı olsun canımmmm ınsallahhh bırgun olacakkk

allah bir gün meleklerimizi bize göndercek yüce allahtan ümit ve umut kesilmez allah meleklerle birlikte indirsin meleklerini karnımıza

şekeriiim çoook sevindiiim hadi işallahhh keyfini çıkara çıkara bi hamilelik ve şahae bebekler beklesin seni

Arkadaslar bugun merkezden aradilar 1 tanesi dollenmis yarin transfer edecekler. Nolur dua edin bana cok ihtiyacim var. 2.gunde transfer edecekler sanirim 1 tane oldugu icin.

Kriscigim sitede done done seni ariyordum gelismeleri sormak icin, dualarim seninle, insallah hayirli sonuclar alirsin. Rahat olmaya calis ve sakin ama sakin transferden sonra kalkma, mumkunse hastanede kal yarin aksam. Allah yardimcin olsun, insallah tutacak, insallah bizden once hamile kalip belirtiler ve hamilelik seyri hakkinda bize ablalik yapacaksin:)

krishazel inşallah embriyon sana allahın ve meleklerinin destekleriyle güçleriyle sana tutunur ve rahminde bi yer edinmiş olur ve gelişmeye devam eder ve sağlıcakla kucağına alırsın allah hayırlarla kılsın embriyo transferini allah yardımcın olsun allah ve melekleri embriyonunu rahminde sıkıca tutsunlar ve ona bi yer bulsunlar allah onu melekleriyle korusun melekleri ona görünsünler telepatik olarak seninlede konuşsunlar onunlada ve senide korusunlar hepimizi korusunlar

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz ben tedavi aşamasında yım suan hepinizin allahım yüzünü güldürsün inşallahhh

Ah canim agzindan bal akiyor sanki boyle seyler duymaya okadar cok ihtiyacim var ki . Cok zor gunler gecirdim yumurtam cikmadi hepsi 2 taneydi onlardan da 1 tane si dollenmis . Allah ol derse 1 taneyle de olacak . Sansim cok az biliyorum ama umut iste hep icimde olacak gibi his var ve cok heyecanliyiz. esim bebek gibi bakiyor beni simdiden hamile muamelesi goruyorum gozumun icine bakiyor. Yarin birkac saat yatip eve doneriz heralde sonucta evimizde Istanvbul da ama kalabildigim kadar kalicam merkezde. Cok opuyorum hepinizi hakkinzi helal edin.

allah ve melekleri hepimizin yanında olsunlar inşallah allah ve melekleri bize güç katarlar umutsuzluğumu yenerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…