arkadaşlar merhaba ,
28 ocakta yumurta toplamam gerçekleşti o günden beri bilgisayar kucağımda siteyi takip ettim umutlandım kimi zaman kimi zaman üzüldüm ama hep yalnız olmadığımı hissettim hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz yazılan herşey tıpkı benim hissettiklerim önce yumurta
ları merak etmekle başladı iki yumurta çıktı ertesi günü sabırsızlıkla bekledim iyi haber geldiğinde mutluluktan uçtum sıra ertesi günü beklemeye gelmişti bakalım çoğalmada olacakmıydı evet olmuştu artık bebişlerimin anneleriyle buluşma vakti gelmişti onları içime aldıktan sonra elim hep onların üzerindeydi güvendeydiler artık güzel ,heyecenlı zor geçen günlerin sonunda test günü gelmişti .... şimdi sıra yas tutmada sonuç negatif şu anda bütün savaşlardan yenik çıkmış ve hamile gibi yattığım o günler için birazda salak gibi hissediyorum kendimi ağlamaktan gözlerim kısıldı burnum kırmızıdan bordoya döndü .. ne zaman geçecek ve yorgun savaşçı tekrar sahalara dönecek bilmiyorum ...
size şunu söylemek istiyorum hiçbi belirtiyi iyiye yada kötüye yormayın ve lütfen hepimiz için dua edin ..:teselli:
arkadaslar yumurta toplarken anestezi yapıyolarmı
arkadaşlar merhaba ,
28 ocakta yumurta toplamam gerçekleşti o günden beri bilgisayar kucağımda siteyi takip ettim umutlandım kimi zaman kimi zaman üzüldüm ama hep yalnız olmadığımı hissettim hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz yazılan herşey tıpkı benim hissettiklerim önce yumurta
ları merak etmekle başladı iki yumurta çıktı ertesi günü sabırsızlıkla bekledim iyi haber geldiğinde mutluluktan uçtum sıra ertesi günü beklemeye gelmişti bakalım çoğalmada olacakmıydı evet olmuştu artık bebişlerimin anneleriyle buluşma vakti gelmişti onları içime aldıktan sonra elim hep onların üzerindeydi güvendeydiler artık güzel ,heyecenlı zor geçen günlerin sonunda test günü gelmişti .... şimdi sıra yas tutmada sonuç negatif şu anda bütün savaşlardan yenik çıkmış ve hamile gibi yattığım o günler için birazda salak gibi hissediyorum kendimi ağlamaktan gözlerim kısıldı burnum kırmızıdan bordoya döndü .. ne zaman geçecek ve yorgun savaşçı tekrar sahalara dönecek bilmiyorum ...
size şunu söylemek istiyorum hiçbi belirtiyi iyiye yada kötüye yormayın ve lütfen hepimiz için dua edin ..:teselli:
evet kızlar 12. gün ve değerim 54 herkes tebrik diyor ama ben geçen sene mart ayında da 51 le pozitifi gördüm 810 dan sonra düşük yaşadım o yüzden bekliyorum ne önerirsiniz. Allah herkesin gönlünden geçeni biliyor ama en hayırlısını da o biliyor.
biz karar verdik bu seferde olmassa bidaha denemicem.
Zaten bu sefer sadece iki yumurta çıktı onunda biri döllendi ama ikici serseride transfer sabahı bende bölündümm die bağırıp sesini duyurunca bizim embriyoğa ki kendisi çoook tatlıdır, ii demiş senide verelim anneye. bana embriyoların hazır deyince karıştırdı herhalde benim tek dedim ama tek hasta ben değilim tabi sırayla giriyoruz ameliyathaneye, sonra dediki biri çok kaliteli ama öbürüde bölünmüş Allahın işi hiç belli olmaz. bana bu sefer işte o serseri ümit verdi bakalım.
Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah.[/QUOTEizmirin hangi hastanesinde tü
p bebek oldun canım...
geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende yaşadım ocak 12de çok umutluydum bana 5 tane transfer etmişlerdi ama olmayınca olmuyo.sonucu ögrenince başımdan kaynar sular dökülmüş gibi olmuştum.ağlamaktan gözlerimin rengi solmuştu ama bişekilde toparlanıyosun. bu ay yeniden denemeye karar verdik.bugun başlıyorum pregono 300 le başlıcam.geçen sefer klomen gonal f 150 ydi.acaba iğne dahamı etkili yumurta gelişimi için?
allah bu yolda çaba harcayan hiç kimseyi boş çevirmesin inşallah.dua etmeye devam....[/ ben yeniden ne zaman başlayacağımı bilmiyorum umarım senin iyi haberlerini alırım dualarım seninle
arkadaşlar transferim yapıldı bugün 23 şubat tahlil günüm 3 embriyo transfer edildi.
aten 3 yumurtam vardı 3 ü de olmuş 2 si 4...
1 ide 2 hücreli dediler iyimi nasıl sizce ? zemuszemus
Hadi hayirli olsun ins. pozitif haberlerinide aliriz. Benimde bugun yumurtalarim toplandi, darisi beni basima.
arkadaşlar transferim yapıldı bugün 23 şubat tahlil günüm 3 embriyo transfer edildi.
1 ide 2 hücreli dediler iyimi nasıl sizce ?
hayırlı olsun canım benimde 15'i test günüm Allah benim,senin ve cümlesinin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:
1 ide 2 hücreli dediler iyimi nasıl sizce ?
hayırlı olsun canım benimde 15'i test günüm Allah benim,senin ve cümlesinin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:
amin cnm amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar bugün kesemi görmeye gittim ve gördüm bir tanecik şimdi alp atışına bakıcaz 15 gün sonra
inş tutunmuşlardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?