hultek canim toplamaya kadar digerleride buyuyor merak etme. insallah folikullerin icinden yumurtalar cikar onemli olan o .
evet kızlar 12. gün ve değerim 54 herkes tebrik diyor ama ben geçen sene mart ayında da 51 le pozitifi gördüm 810 dan sonra düşük yaşadım o yüzden bekliyorum ne önerirsiniz. Allah herkesin gönlünden geçeni biliyor ama en hayırlısını da o biliyor.
biz karar verdik bu seferde olmassa bidaha denemicem.
Zaten bu sefer sadece iki yumurta çıktı onunda biri döllendi ama ikici serseride transfer sabahı bende bölündümm die bağırıp sesini duyurunca bizim embriyoğa ki kendisi çoook tatlıdır, ii demiş senide verelim anneye. bana embriyoların hazır deyince karıştırdı herhalde benim tek dedim ama tek hasta ben değilim tabi sırayla giriyoruz ameliyathaneye, sonra dediki biri çok kaliteli ama öbürüde bölünmüş Allahın işi hiç belli olmaz. bana bu sefer işte o serseri ümit verdi bakalım.
Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah.
slm kızlar bende düşünüyorum tüp bebek bugun bi merkezle görüştüm
kızalar nasılsınız bugun transferimin 4 gunum rabbim hayırlısını nasip etsin burda yazılanlara bakıyorum hep okuyorum fikir alıyorum ne gibi belirtileriniz var benim kasıklarımda hafif hafif ağrım oluyo arada başım dönüyo ay ne bilim :)) hayırlııs olsun cümlemizin kaydirigubbakcemile2
merhabalar
ben ilk kez dolaşırken fark ettim bu forumu inşallah sonucunuz hayırlı olur
ben ilk önceleri aşılama sayfalrında geziyordum ancak sonuçlar negatif olunca bir bakayım dedim e artık bizde derce atladık tüp bebek girişiminde bulunduk daha 4 gün oldu tedaviye başlayalaı ALLAH tan hayırlısı
tamam canımda reglin kaçıncı günü verdin.(kan)
dualarımız hepimizle bu arada bugün bende keseyi görmeye gidiceğim inşallah allahım görürüm inşallah
kızlar Allah razı olsun dualarınız dilekleriniz için Allah hepimize nasip eder inşallah..
kızalar nasılsınız bugun transferimin 4 gunum rabbim hayırlısını nasip etsin burda yazılanlara bakıyorum hep okuyorum fikir alıyorum ne gibi belirtileriniz var benim kasıklarımda hafif hafif ağrım oluyo arada başım dönüyo ay ne bilim :)) hayırlııs olsun cümlemizin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?