2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evet kızlar 12. gün ve değerim 54 herkes tebrik diyor ama ben geçen sene mart ayında da 51 le pozitifi gördüm 810 dan sonra düşük yaşadım o yüzden bekliyorum ne önerirsiniz. Allah herkesin gönlünden geçeni biliyor ama en hayırlısını da o biliyor.

biz karar verdik bu seferde olmassa bidaha denemicem.

Zaten bu sefer sadece iki yumurta çıktı onunda biri döllendi ama ikici serseride transfer sabahı bende bölündümm die bağırıp sesini duyurunca bizim embriyoğa ki kendisi çoook tatlıdır, ii demiş senide verelim anneye. bana embriyoların hazır deyince karıştırdı herhalde benim tek dedim ama tek hasta ben değilim tabi sırayla giriyoruz ameliyathaneye, sonra dediki biri çok kaliteli ama öbürüde bölünmüş Allahın işi hiç belli olmaz. bana bu sefer işte o serseri ümit verdi bakalım.

Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah.

hultek canim toplamaya kadar digerleride buyuyor merak etme. insallah folikullerin icinden yumurtalar cikar onemli olan o .

İnşallah canım. Zaten çok korkuyorum bir hayal kırıklığının alıntından daha nasıl kalkarım bilemiyorum. Umudum ALLAH. Dilediğine dilediğini hesapsız veren o. Bizi de görüyor. İmtihan dünyası. Kader.:ecrin_bebek:

İnşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.

sbilbo eğer bikere düşük yaşamaşsan bunda çok dikkat et derim canım elinden geldiğince yorma kendini yat dinlen

sbilbo şu an hamilesin ve bu mutluluğu yaşa, bende yaşadığım için düşüklerin ne zor olduğunu bilirim, ama eşim hep dur biraz eğer sonuç kötü olursa zaten o zaman fazlasıyla üzülüyorsun, en azından şu anda biraz mutlu ol diyor. Tabi ben buraya yazıyorum ama ben kendim ne kadar uyguluyorum, orası meçhul, fazla uzattım galiba kendine dikkat et, gülümse, sonuçta biz ne yaparsak yapalım, sonucu biz belirlemiyoruz. Bende şu anda tedavideyim, Allah sonumzu hayırlı etsin selamlar

Arkadaşlar dua edin çatlatma iğnesine tam 1 saat kaldı heyecandan elim ayağım buz kesti. Cuma çabuk gelir inşallah.

kızalar nasılsınız bugun transferimin 4 gunum rabbim hayırlısını nasip etsin burda yazılanlara bakıyorum hep okuyorum fikir alıyorum ne gibi belirtileriniz var benim kasıklarımda hafif hafif ağrım oluyo arada başım dönüyo ay ne bilim :)) hayırlııs olsun cümlemizin kaydirigubbakcemile2

merhabalar
ben ilk kez dolaşırken fark ettim bu forumu inşallah sonucunuz hayırlı olur
ben ilk önceleri aşılama sayfalrında geziyordum ancak sonuçlar negatif olunca bir bakayım dedim e artık bizde derce atladık tüp bebek girişiminde bulunduk daha 4 gün oldu tedaviye başlayalaı ALLAH tan hayırlısı

amin canım bende 3kez aşılama yapıldı ilk tuttu ama 5 aylık rahim yetmezliği sonucu kaybettik diğerleride tutmadı hayırlısı olsun dedik en son tüp bebelte karar aldık şuan beklemedeyiz canım inş.. tez zamanda tedavinin sonucunu alırsın canım allah kolaylık versin cümlesinekaydirigubbakcemile5

kızlar Allah razı olsun dualarınız dilekleriniz için Allah hepimize nasip eder inşallah..

canım bizimde aynı gerçi biz daha yolun başındayız ilaçlara yeni başladım bizimde benden yumurta toplarken eşimede microtese yapıcaklar. Eşim benden daha çok panik inşaallah hayılısıyla atlatırıs.

inş tutunmuşlardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…