kriscigim en az 3-4 saat. sonra 3 gun hic kalkma tuvalet disinda, benim yaptigim cahilligi sen yapma. Cengaverlik yaptim, nazlanacak birsey yok dedim kendi kendime ve ertesi gun evden de olsa butun gun calistim. Daha sonraki gun de ise gittim ki ben hem stresli hem pis hem de soguk insaat ortaminda calisiyorum. Rapor alip uzun uzun yat, dinlen. Bol bol su ic ve sakin kabiz olma.
Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim
Arkadaşlar benim için dua edin kısmet olursa cuma günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Çok fazla yumurtam yok bu akşam çatlatma iğnesini kullanacağım. en çok gelişmiş 3 tane arkadan gelen 4 tane yumurta var inşallah toplanacağı güne kadar arkadan gelen 4 yumurta da gelişir de şansımız artar. Gelişen yumurtaların mm
1. yumurta-18,5
2.yumurta-18
3.yumurta -17
diğerleri 2 si 14 mm diğer ikisi 12 mm bunlar cuma gününe kadar büyür mü.
cnm Allah bize yarrdım etsin bende 11 de çatlatma ignesini vurulup cuma günü benimde yuurtalarım toplaanacak ogün eşimde mikro tese olacak
turtem sona yaklaştın canım inş. emeğinin sonucuda pozitif olur inş...
her okuduğum msgdaki nicke dua etmeden geçmiyorum alttaki msga canım...
hep ediyorum nicklerinize...
kendi durumumu unutup sizleri daha çok merak ediyorum acana ne oldu nasıl oldu pozitif oalcakmı
üzülüyorum çok zor şeyler...
eylülcüm 46.günün sonunda gelmiş çok şükür
kız haberin yok ben dün iskiyi aradım diye geldi :)))
KRİZHAZEL inşallah o bir yumurtaya can gelir de sana bebek olarak geri döner canım kendine çok dikkat et iş fazla yapma bol su iç su tutunmasını kolaylaştırıyormuş ananas ye maydanoz ve benzeri yeşillikler yeme ve kabız olmamaya dikkat et canım sonucun pozitif olur ve bebeğin sağlıklı olur inşallah
HTULEK canım inşallah geriden gelen yumurtalarda diğerlerine yetişir de kaliteli olurlar sonuna kadar herşey güzel gider inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine ya da bebeklerine
TURTEM seninde az kalmış canım yumurtaların kaliteli olurlar inşallah sonunda inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun bebeklerine inşallah
hultek canim toplamaya kadar digerleride buyuyor merak etme. insallah folikullerin icinden yumurtalar cikar onemli olan o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?