2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

söylediklerine aynen katılıyorum. ben de senin gibi cengaverlik yaptım. bir de üst üste kabız oldum. sonuç 2. denemeye kalmak oldu. gerçi Allah verecekse millet merdivenlerden yuvarlanıyor, bellerini ezdiriyorlar yine de bir şey olmuyor. Neyse inş bir dahaki denemelerde biz aynı hataları yapmayız, Allah da yüzünüz gülsün deropuyorumnanaktan

Arkadaşlar benim için dua edin kısmet olursa cuma günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Çok fazla yumurtam yok bu akşam çatlatma iğnesini kullanacağım. en çok gelişmiş 3 tane arkadan gelen 4 tane yumurta var inşallah toplanacağı güne kadar arkadan gelen 4 yumurta da gelişir de şansımız artar. Gelişen yumurtaların mm
1. yumurta-18,5
2.yumurta-18
3.yumurta -17
diğerleri 2 si 14 mm diğer ikisi 12 mm bunlar cuma gününe kadar büyür mü.

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah tutar. Moral olsun diye bugün yaşadığım bir olayı tüm sitede bulunan ailemle paylaşmak istiyorum. Kontrole gittiğimde beniimle birlikte ultrason yaptıracak bir bayan vardı. 1 yıl önce aşılama yapılmış ama ilaçlar yan tesir etmiş fazla kilo almış ilaçlarların kötü etkisinden sonra guatr olduğunu öğrenmiş aşılama yapılamamış. 1 ay öncede polikistik over olduğunu öğrenmiş kan tahlili ve ultrason yaptırmak için hastaneye gelmiş. Doktor ilaçlar kötü etkiediği için kendiliğinden olması için uğraşmalıyız bunun için yumurta takibini yapalım buna göre ilişkide bulun demiş ve adetin ikinci günü gel demiş. Bu gün ultrasondan sonra kan tahlillerini vermiş öğleden sonra hamile oduğunu öğrendi. Yanımızda mutluluktan saatlerce ağladı. Allah herkeze böyle sürprizler versin inşallah. Allahım melekleri sıraya koysun herkez birer ikişer nasibini alsın inşallah. Bizi seçmelerini bekliyoruz. Yenilmeyeceğiz. Bana tedavi iptal olur demişlerdi bugünlere geldik. Hayırlısı.zemuszemushihoyyyt

cnm Allah bize yarrdım etsin bende 11 de çatlatma ignesini vurulup cuma günü benimde yuurtalarım toplaanacak ogün eşimde mikro tese olacak

turtem sona yaklaştın canım inş. emeğinin sonucuda pozitif olur inş...

cnm Allah bize yarrdım etsin bende 11 de çatlatma ignesini vurulup cuma günü benimde yuurtalarım toplaanacak ogün eşimde mikro tese olacak

Bende saat 01:00 da vurunacağım cuma toplanacak. Sonuçları aynı gün alacağız o zaman yaşadıklarını mutlaka yaz takip etmesi kolay olsun. Allah herkeze içinde bize de yardım etsin. İnşallah herşey yolunda giderde aynı gün hamile olduğumuzu burdan duyururuz. Allahım inşallah:Saruboceq:

her okuduğum msgdaki nicke dua etmeden geçmiyorum alttaki msga canım...
hep ediyorum nicklerinize...

kendi durumumu unutup sizleri daha çok merak ediyorum acana ne oldu nasıl oldu pozitif oalcakmı
üzülüyorum çok zor şeyler...

kendi durumumu unutup sizleri daha çok merak ediyorum acana ne oldu nasıl oldu pozitif oalcakmı
üzülüyorum çok zor şeyler...

Sen bebeğini düşün moralini bozma su akar yolunu bulur. Allah bizede bulduracak buna eminim yeterki hayırlısını sağlıklısını eliayağı düzgün ahlaklı bir evlat versin dilğim herkez için bu. Herşeyin Hayırlısı. Senin Tüp bebekle mi oldu.Kaçıncı denemen kaç yumurta toplandı. Benim çok az yumurtam var. Asıl şimdi duaya çok ihtiyacım var.sositososito

benim bi kızım var sonradan tüplerim yapışmış ve şekli bozulmuş laparoskopide oldum dr biri açıldı biri açılmadı dedi açılanda zaten şekli felan boulmuş dedi olması imkansız
laparoskopiden iki sene sonra tüp bebek yaptık ilk denemem pozitif canım..
17 yumurta oldu 16tanesi döllendi..3 tane transfer ettiler 2 tane dondurdular..
tek olsa bile üzülme
artık yeni genelde tek embriyo olayı çıkmış çokta olsa pek bişey değişmeyecek yani..
allah nasip ederse ne olursa olsun olur bebişlerimiz...

eylülcüm 46.günün sonunda gelmiş çok şükür
kız haberin yok ben dün iskiyi aradım diye geldi :)))

KRİZHAZEL inşallah o bir yumurtaya can gelir de sana bebek olarak geri döner canım kendine çok dikkat et iş fazla yapma bol su iç su tutunmasını kolaylaştırıyormuş ananas ye maydanoz ve benzeri yeşillikler yeme ve kabız olmamaya dikkat et canım sonucun pozitif olur ve bebeğin sağlıklı olur inşallah

HTULEK canım inşallah geriden gelen yumurtalarda diğerlerine yetişir de kaliteli olurlar sonuna kadar herşey güzel gider inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine ya da bebeklerine

TURTEM seninde az kalmış canım yumurtaların kaliteli olurlar inşallah sonunda inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun bebeklerine inşallah

eylülcüm 46.günün sonunda gelmiş çok şükür
kız haberin yok ben dün iskiyi aradım diye geldi :)))

evet nevinim ya sonunda geldiii demek iskiyi sen aradım bende dedim kim aradı yaaa:)))
ama vakitsiz aramışsın be gülüm yarın arasaydın bu nöbette hiç çekilmiyor ağrılar bir yandan iş bir yandan yorgunluk bir yandan çok kötüyüm sabah burda nasıl olacak bilmem

olmasına çok sevindim cuma doktora gidicem bakalım durum ne iyiyse tedaviye daha erken başlayabilirim

sen nasılsın canım beişin nasıl ağrın geçtimi yanının ağrısı

biraz daha azaldı canım ağrım iiyim
hehe bilseydim yarın arardım tüh deseydin nöbet günlerini :)) evde bile çekilmiyo işyerinde çok daha zor canım
hadi git ve güzel haberlerle gel canım

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah burdaki herkez en mutlu haberlere hep birlikte seviniriz.alkisalkisalkis

hultek canim toplamaya kadar digerleride buyuyor merak etme. insallah folikullerin icinden yumurtalar cikar onemli olan o .

hultek canim toplamaya kadar digerleride buyuyor merak etme. insallah folikullerin icinden yumurtalar cikar onemli olan o .

canım sen yat dinlen radyasyondna uzak dur çok dikkat et ya
en azından bi kaç gün hiç kalkma yorma kendini tlfndan uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…