2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

2010 a benide ekleyin şubat 17 de histereskopi yapılacak bu arada benim ilk denemem ve çok korkuyorum.

Arkadasim hic korkmana gerek yok, rahat ol. Benimde ilk denemem cok endiseliydim ama simdi daha rahatim, persembe gunu yumurtalarim toplandi yarin transferim olucak iki embriyo olusmus, ins. burdan pozitif haberlerininde veririm size.

hayılı olur ıns

2010 a benide ekleyin şubat 17 de histereskopi yapılacak bu arada benim ilk denemem ve çok korkuyorum.
ıns hayırlısı ıle bebegınıze kavusacagız hepimiz

SELAM ARKADAŞLAR
BUGUN KESE VE KALP ATIŞLARINI GÖRMEK İÇİN DR GİTTİM. BANA 3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞTİ VE 3 ÜDE TUTMUŞ 3 ÜNÜNDE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK. 6+5 HAFTALIK AMA DR BEBEKLERİN GİDİŞATI İÇİN 1 İNİ YOK ETMEMİZ GEREKİYOR DİYOR BEBEKLERİME SEVİNEMEDİM BİLE KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ayy canım yaa ne kadar güzel bir haber,hayırlı olsun ,tabi zor bir karar ama hem anne hem bebeklerin sağlığı için sonlandırılması en doğrusu,bence çok duygusal bakmamak lazım şöyle ki üçüz gebeliğin riskiyle allah korusun üçü de zarar göreceğine 1 ya da 2 si allahın izniyle sağlıklı olsa daha iyi değil mi?bana da 3 tranfer yapıldı başıma gelirse böyle birşey ben de aynı kararı veririm,biri gidecek ama diğer ikisine hayat verecek daha çok şans verecek öyle değil mi?

canım çok guzel ama zor bı durum banada 3 tane transfer edıldı su an duam ücüz olmaması tutunmasından cok ucuz olması zorluyor beynımı

Selam arkadaşlar benim cuma günü yumurtalarım toplandı 4 tane yumurta toplandı. Bu sabah aradım 4'ü de döllenmiş. Benim aklıma takılan döllenen yumurtaların gelişmeme durumu var mı. Hücrelere bölünmesini mi beklemeliyim. Yarın tekrar aramamı söylediler. Herhangi bir sorun olmaz ise pazartesi günü transfer yapılacak. Bakalım herşeyin hayırlısı çok üzülmüştüm yumurta toplama işleminde kendimdeydim anestezi almadım yalnızca uygulanan yeri uyuşturdular. 15 dakika sonra ayaklandım.

Selam kızlar hepinizin inşallah güzel haberlerini alırız, bende tedavideyim sanırım çarşamba gibi yumurtalar toplanacak sonra bize zorunlu olarak pgt yapılacak, nolur dua edinde sağlıklı embriyo elde edilebilsin, zaten yumurta sayısıda az(5 tane) Allah hepimiz için hayırlı yazılar yazsın, selamlar

mrb cnm benimde 5 yumurta döllenmiş bende pazartesi arayacagım ... yumurtanın kaliteli olup olmadıgına bakılıyor sanırım zaten gelişim göstermeyip olunca transferde etmiyorlar inşallah olumlu sonuçlar alırız emeklerimiz boşa gitmez arkadaslar Allahtan hayırlısı

İnşallah demek günlerimiz birbirine yakın umarım herşey yolunda olur da sağlıklı transfer ve sonra iyi bir gebelik.Allahtan tek dileğim bu. Sonuçları birbirimize bildirelim bazen takip edemiyorum. Allah tüm isteyenlerin sonrada bizlerin hakkımızda hayırlısını versin.

merhaba arkadaşlar,
hamilelerimize sağlıklı hamilelikler , sonuç bekleyenlere hayırlı haberler dliyorum.
bende bu akşam 9'da çatlatma iğnemi vuruldum.pazartesi 8'de hastanemde olacağım yumurta toplama işlemi için.bugünkü kontrolde 8 büyük folikül,7-8 'de küçük folikül görüldü.bakalımkaç tane toplanacak...artıık sona yaklaştım.inşallah sonu da güzel olur :)

inş hepimiz için güzel ve hayırlı sonlar olur canım. sen lucrin kullandın mı?

evet arkadaşım 3 yıl şartı çok saçma bizde bekelemek zorunda akaldık. Neyseki nisanda 3 yılımız doluyo resmen şafak sayıyorum...

inş hepimiz için güzel ve hayırlı sonlar olur canım. sen lucrin kullandın mı?

inşallah canım,inşalllaahh...
evet ben lucrin kullandım.ilk önce 10 ml ile başladım sonra 5 ml. 'ye düüşürüldü.
benim uzun protokoldu :) 23 gün kullandım lucrini :)

kızlar mrb kızlar adetim 10 gün erken geldi ya off size birşey sorcam adetin kacıncı günü şart tüp bebek tedaviye gitmek lazım acil cvb

canım kısa protokolde adetin 2. günü gdiliyor.3. günü de başlanıyor.
uzun prtokolda ise 21. gün başlanıyor..sana hangi protokol uygundur bilmiyorum ama.
sen bence adetinin 2. günü bir git konuş merkezle..kısa uygun olursa hemen başlanır tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…