2010 a benide ekleyin şubat 17 de histereskopi yapılacak bu arada benim ilk denemem ve çok korkuyorum.
hayılı olur ınsMerhaba arkadaşlar
Ben yeni üye değilim aslında.Ama hiç yazma fırsatım olmamıştı.Ben de tüp bebek yaptırdım.Bugün 6.gün.Hiç kötü belirtim olmadı şimdiye kadar.19 şubat test günüm.umarım iyi haberler verebilirim sizlere de.Allah herkesin gönlüne göre versin.
ıns hayırlısı ıle bebegınıze kavusacagız hepimiz2010 a benide ekleyin şubat 17 de histereskopi yapılacak bu arada benim ilk denemem ve çok korkuyorum.
SELAM ARKADAŞLAR
BUGUN KESE VE KALP ATIŞLARINI GÖRMEK İÇİN DR GİTTİM. BANA 3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞTİ VE 3 ÜDE TUTMUŞ 3 ÜNÜNDE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK. 6+5 HAFTALIK AMA DR BEBEKLERİN GİDİŞATI İÇİN 1 İNİ YOK ETMEMİZ GEREKİYOR DİYOR BEBEKLERİME SEVİNEMEDİM BİLE KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
SELAM ARKADAŞLAR
BUGUN KESE VE KALP ATIŞLARINI GÖRMEK İÇİN DR GİTTİM. BANA 3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞTİ VE 3 ÜDE TUTMUŞ 3 ÜNÜNDE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK. 6+5 HAFTALIK AMA DR BEBEKLERİN GİDİŞATI İÇİN 1 İNİ YOK ETMEMİZ GEREKİYOR DİYOR BEBEKLERİME SEVİNEMEDİM BİLE KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Selam arkadaşlar benim cuma günü yumurtalarım toplandı 4 tane yumurta toplandı. Bu sabah aradım 4'ü de döllenmiş. Benim aklıma takılan döllenen yumurtaların gelişmeme durumu var mı. Hücrelere bölünmesini mi beklemeliyim. Yarın tekrar aramamı söylediler. Herhangi bir sorun olmaz ise pazartesi günü transfer yapılacak. Bakalım herşeyin hayırlısı çok üzülmüştüm yumurta toplama işleminde kendimdeydim anestezi almadım yalnızca uygulanan yeri uyuşturdular. 15 dakika sonra ayaklandım.
mrb cnm benimde 5 yumurta döllenmiş bende pazartesi arayacagım ... yumurtanın kaliteli olup olmadıgına bakılıyor sanırım zaten gelişim göstermeyip olunca transferde etmiyorlar inşallah olumlu sonuçlar alırız emeklerimiz boşa gitmez arkadaslar Allahtan hayırlısı
merhaba arkadaşlar,
hamilelerimize sağlıklı hamilelikler , sonuç bekleyenlere hayırlı haberler dliyorum.
bende bu akşam 9'da çatlatma iğnemi vuruldum.pazartesi 8'de hastanemde olacağım yumurta toplama işlemi için.bugünkü kontrolde 8 büyük folikül,7-8 'de küçük folikül görüldü.bakalımkaç tane toplanacak...artıık sona yaklaştım.inşallah sonu da güzel olur :)
çok zorlaştırıyolar..zaten tüp bebek raporu çıkartmak için bile bir sürü şart var biz onları bile sağlayamadık..benim tüplerim tıkalı tüp bebekten başak bir şekilde çocuk sahibi olamıyorum ama devlet 3 yıl evli olmak şartı koyuyor.
Daha 1.5 yıllık evliyiz. 1.5 yıl daha boşu boşuna bekleyecez..bu şartları da koysunlarr hepten insanları mağdur bıraksınlar..istedikleri de bu zaten..
inş hepimiz için güzel ve hayırlı sonlar olur canım. sen lucrin kullandın mı?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?