2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

sinemefe herseyden önce rabbim hayırlısını nasip etsin.imşaallah sağ salim kucağına alırsın bebeklerini.bişi sorucem sorun kımde idi sende mi eşindemi .3 emriyoda tuşmuş merak ettim .

esinte olur sanirim
ama sen dr u yarin mutlaka ara belki 1 ilaca baslatir seni
hormon testlerin yapildi mi onceden peki?

esrabahattin canım sende değişiklikler varmı ben çok yorgunum

benimde srekli uyumak istiyorum yorgunluk hissi var bende ama ilaçlardan diorum ama sağ tarafımda şişlik hissediyorum sağımdan yumurta toplanmadı diorum heralde oraya yerleştiler diorum. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

geceleri konuşuyorum onlarla sakın annenizi bırakmayın diorum. :CüvCüv: :CüvCüv:

ne zaman test yapalım kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canim bu sekilde degisiklikleri sizde yazabilirsiniz kopyala yapistir yaparak ben yetisemiyorum ilk sayfayi ben degistirirm hepinizi cok seviyorum

deryacım merhaba tedavim bitti 3 tane transfer edildi veeeeeeeeeee ben hamileyim çok şükür allahıma darısı tüm isteyenlere inşallah çok şükür ilk denemede tuttu 24 şubatta ultrason randevum var kan değerim ilki 78 2.si ise 209 iyi yani herkese dua ediyorum hoşçakalın:teytey:

valla ben pazar günü idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla salıda test günüm zaten

aleynacım ben kan testinden 1 gün önce sabah ilk idrarda yaptım hafif çizgi çıktı ertesi gün de kan testinde çıktı çok şükür kasıklarda ara sıra sancı oluyo ve sık idrara çıkıyodum göğüslerimde ağrıyordu ağır kaldırmayın dolaşın ama fazla değil bol bol dinlenin inşallah tutar sizinde ha birde bel ağrısı oluyo adet belirtileri gibi yani:teytey:

Kizlar benim dun transferim gerceklesti, bugun yatip dinleniyorum, ara sira kalkip evde dolasiyorum. Dun aksam biraz atesim cikti ve dayak yemis gibi butun vucudum agriyordu normal mi bilemiyorum. Allah herkesin gonlune gore versin, dua edin.

valla ben pazar günü idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla salıda test günüm zaten
hadı ahyırlısı ınsallah

:teytey: :teytey: :teytey:

darısı hepimize insallah benid trns.4 gunu bugun

Kizlar benim dun transferim gerceklesti, bugun yatip dinleniyorum, ara sira kalkip evde dolasiyorum. Dun aksam biraz atesim cikti ve dayak yemis gibi butun vucudum agriyordu normal mi bilemiyorum. Allah herkesin gonlune gore versin, dua edin.
allah hayırlısını versın ıns yoldadır:Saruboceq:

bugün hastaneyi aradım 5 döllenmiş yumurtadan 4 iyii gidiyormuş inşallah böle devam ederse yasımdan dolayı ( yas21)çarşamba günü 2 tane transfer edeceklermiş Blastosist Transveri olacak sanırım

ben bugun dr gittim uzun protokol yapalim dedi yumurtaliklar cok ii durumdaymis, mart ayinda lucrine Baslayacagim , allah yolumuzu acik ve hayirli etsin

ben bugun dr gittim uzun protokol yapalim dedi yumurtaliklar cok ii durumdaymis, mart ayinda lucrine Baslayacagim , allah yolumuzu acik ve hayirli etsin

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kaç yumurta transfer edildi sana benimde 5 gunum kaldı çok sevindim çokkkkkkkkkk

saol canım darısı isteyen herkesin başına tek yumurta transfer edildi

merhaba arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim ama benimde hikayem bayağı uzun size kısaca anlatayım.yaklaşık 2,5 yıldır bebk için uğrşıyoruz geçen yıl endometrioma ameliyatı geçiridm 6 ay sonra aşılamayla hamile kaldım fakat 3. ayımda bebeğimi kaybettim.3 ay önce kistlerim yeniden nüksetti ve tekrar ameliyat olmanın bi anlamı olmadığı için bitkiler ve soğan suyu kullanıyorum 3 ay önce ilk etapta 3 tane kistim vardı şimdi 2 tane kaldı ve onlarda 2 cm civarına geldiler şimdi mecburen zaman kaybetmemek tüp bebek yaptırıcam ilk etapta bana belara verdiler sanırım kistleir baskılamak için mart ayı gibide tranferlerim yapılır heralde ben 2 kere aşılama yaptırdım ama yinede tüp bebeği ilk defa yaptıracağım için çok heycanlıyım arkadaşlar inşallah allah hepimizin muradını veriri hayırlısıyla

'

hayirli olsun canim hangi merkezde yaptiracaksin, rapor cikarttinmi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…