SELAM ARKADAŞLAR
BUGUN KESE VE KALP ATIŞLARINI GÖRMEK İÇİN DR GİTTİM. BANA 3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞTİ VE 3 ÜDE TUTMUŞ 3 ÜNÜNDE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK. 6+5 HAFTALIK AMA DR BEBEKLERİN GİDİŞATI İÇİN 1 İNİ YOK ETMEMİZ GEREKİYOR DİYOR BEBEKLERİME SEVİNEMEDİM BİLE KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
esrabahattin canım sende değişiklikler varmı ben çok yorgunum
canim bu sekilde degisiklikleri sizde yazabilirsiniz kopyala yapistir yaparak ben yetisemiyorum ilk sayfayi ben degistirirm hepinizi cok seviyorum
valla ben pazar günü idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla salıda test günüm zaten
valla ben pazar günü idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla salıda test günüm zaten
aleynacım ben kan testinden 1 gün önce sabah ilk idrarda yaptım hafif çizgi çıktı ertesi gün de kan testinde çıktı çok şükür kasıklarda ara sıra sancı oluyo ve sık idrara çıkıyodum göğüslerimde ağrıyordu ağır kaldırmayın dolaşın ama fazla değil bol bol dinlenin inşallah tutar sizinde ha birde bel ağrısı oluyo adet belirtileri gibi yani:teytey:[/Q
inşallah tutar canım bende tuvalete sıkışınca kasıkların ağrırya onun gibi oluyor ve çok stresliyim gözlerim yanıyor sanki açamıyorum
hadı ahyırlısı ınsallahvalla ben pazar günü idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla salıda test günüm zaten
deryacım merhaba tedavim bitti 3 tane transfer edildi veeeeeeeeeee ben hamileyim çok şükür allahıma darısı tüm isteyenlere inşallah çok şükür ilk denemede tuttu 24 şubatta ultrason randevum var kan değerim ilki 78 2.si ise 209 iyi yani herkese dua ediyorum hoşçakalın:teytey:
allah hayırlısını versın ınsKizlar benim dun transferim gerceklesti, bugun yatip dinleniyorum, ara sira kalkip evde dolasiyorum. Dun aksam biraz atesim cikti ve dayak yemis gibi butun vucudum agriyordu normal mi bilemiyorum. Allah herkesin gonlune gore versin, dua edin.
canım çok sevindim....oleyyyyyy :)
allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza artık :)
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kaç yumurta transfer edildi sana benimde 5 gunum kaldı çok sevindim çokkkkkkkkkk
'merhaba arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim ama benimde hikayem bayağı uzun size kısaca anlatayım.yaklaşık 2,5 yıldır bebk için uğrşıyoruz geçen yıl endometrioma ameliyatı geçiridm 6 ay sonra aşılamayla hamile kaldım fakat 3. ayımda bebeğimi kaybettim.3 ay önce kistlerim yeniden nüksetti ve tekrar ameliyat olmanın bi anlamı olmadığı için bitkiler ve soğan suyu kullanıyorum 3 ay önce ilk etapta 3 tane kistim vardı şimdi 2 tane kaldı ve onlarda 2 cm civarına geldiler şimdi mecburen zaman kaybetmemek tüp bebek yaptırıcam ilk etapta bana belara verdiler sanırım kistleir baskılamak için mart ayı gibide tranferlerim yapılır heralde ben 2 kere aşılama yaptırdım ama yinede tüp bebeği ilk defa yaptıracağım için çok heycanlıyım arkadaşlar inşallah allah hepimizin muradını veriri hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?