2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım ben etlik zübeyde hanımda yaptırcam rapor çıkartılcak bütün herşeyim uygun ücretsiz için ama tabi ücretsiz dedikleri %20 sini ödüyorsun tedavinin

arkadaşlar bugun doktora gittim yarın çatlatma ignemi vuruyorum perşembe günü sabahta hastaneye yatıcam toplama işlemi olucak hayırlısı artık

arkadaşlar bugun doktora gittim yarın çatlatma ignemi vuruyorum perşembe günü sabahta hastaneye yatıcam toplama işlemi olucak hayırlısı artık

hayırlısı olsun cnm inan en güzel en çabuk geçen zamanların en zoru beklemek allah sabır versin hepimize benim transferimin 5.günü :Saruboceq: :Saruboceq:

esrasebahattin inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım toplama işlemi nasıl oldu bayılttılarmı seni

ewt bayılttılar cnm hiç bişi hissetmiyosun korkma endişelerini anlıyorum ben de aynıydım hiç anlamıosun bile herşey çok rahattı inş hayırlı haberler vericem :lepi: :lepi:

selam kizlar, bende yeni sayilirim benimde ilk tup bebek deneyimin negatifle sonuclandi insallah onumuzdeki ay tedavim baslicak ilk tadavimde bayiltmislardi ama ikincide bayilmicaklarmis yumurtalar toplanirken

merhaba arkadaşlar...
bugün yumurtalarım toplandı...
toplam 13 yumurta toplanmış..bakalım yarın telefonla arayacaklar kaçı döllendi diye...

selam kizlar, bende yeni sayilirim benimde ilk tup bebek deneyimin negatifle sonuclandi insallah onumuzdeki ay tedavim baslicak ilk tadavimde bayiltmislardi ama ikincide bayilmicaklarmis yumurtalar toplanirken

rabbim yardımcın olsun cnm...2.sinde neden bayıltmıyorlarmış cnm??

tebriklerrrr canimmmm cok sevindim darisi basimiza

rabbim yardımcın olsun cnm...2.sinde neden bayıltmıyorlarmış cnm??

birincisini ankarada yaptirmistim hakan satiroglunda ikincisinide yurtdisinda yaptircam o yuzden. burdaki kadinlar kulubu sayfasindan cok sey ogrendim insallah bu kez olur ilk,inde fazla bi bilgim yoktu. kimselerin haberi yokken tup bebek tadavisi gordum malum etraf dedi kodudan derdini soylemeyen derman bulamazmis derler ya benimkide oyle oldu kimselere sormadim oda negafif sonucu aldim degerim 83 e kadar yukseldi dis gebelik dediler sekizinci aydan beri bekliyorum.insallah nisan ayinda yuzumuz guler.

kızlar bende hamileyim rabbime şukurler olsun
12.gün degerim 253.93 cıktı sizce nasıl
rabbim isteyn herkeze nasip etsin inş

Kızlar merhaba benim 4 yumurtam toplanabilmişti. Cumartesi 4 ü de döllendi. Pazar günü 4 ü de hücre oluşumu başladı ve bu gün biri 12 hücre biri 11 diğeri 8 hücreli 3 adet yumurta transfer edildi.27 Şubat tarihinde gebelik testi yaptıracağım şu an yataktayım ama benim sorunum sigara. İçmemek için aklıma getirmemeye çalışıyorum bana yardımcı olun bu durumdan nasıl kurtulabilirim.

valla ben son haddeye kadar dayanıyorum en fazla 3 tane içiyorum bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bebeğim bebeklerim beni affedin mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…