sinemefe herseyden önce rabbim hayırlısını nasip etsin.imşaallah sağ salim kucağına alırsın bebeklerini.bişi sorucem sorun kımde idi sende mi eşindemi .3 emriyoda tuşmuş merak ettim .
canım ben etlik zübeyde hanımda yaptırcam rapor çıkartılcak bütün herşeyim uygun ücretsiz için ama tabi ücretsiz dedikleri %20 sini ödüyorsun tedavinin
arkadaşlar bugun doktora gittim yarın çatlatma ignemi vuruyorum perşembe günü sabahta hastaneye yatıcam toplama işlemi olucak hayırlısı artık
arkadaşlar bugun doktora gittim yarın çatlatma ignemi vuruyorum perşembe günü sabahta hastaneye yatıcam toplama işlemi olucak hayırlısı artık
papatya doktorun kim izmirde
esrasebahattin inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım toplama işlemi nasıl oldu bayılttılarmı seni
selam kizlar, bende yeni sayilirim benimde ilk tup bebek deneyimin negatifle sonuclandi insallah onumuzdeki ay tedavim baslicak ilk tadavimde bayiltmislardi ama ikincide bayilmicaklarmis yumurtalar toplanirken
tebriklerrrr canimmmm cok sevindim darisi basimizaderyacım merhaba tedavim bitti 3 tane transfer edildi veeeeeeeeeee ben hamileyim çok şükür allahıma darısı tüm isteyenlere inşallah çok şükür ilk denemede tuttu 24 şubatta ultrason randevum var kan değerim ilki 78 2.si ise 209 iyi yani herkese dua ediyorum hoşçakalın:teytey:
rabbim yardımcın olsun cnm...2.sinde neden bayıltmıyorlarmış cnm??
erol bey senin[/QUOT. Benimde Erol bey
Kızlar merhaba benim 4 yumurtam toplanabilmişti. Cumartesi 4 ü de döllendi. Pazar günü 4 ü de hücre oluşumu başladı ve bu gün biri 12 hücre biri 11 diğeri 8 hücreli 3 adet yumurta transfer edildi.27 Şubat tarihinde gebelik testi yaptıracağım şu an yataktayım ama benim sorunum sigara. İçmemek için aklıma getirmemeye çalışıyorum bana yardımcı olun bu durumdan nasıl kurtulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?