2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

yojimbo slm özelden de msj attım burda da görünce yazyım dedim ya meclisten geçse bile hemen uygulanırmıymış konuştun mu hiç

Merkezlerin söylediği çıktığında hemen uygulamaya geçeceği yönünde.Ben de onlara şu soruyu sordum.Devlet bunu nasıl takip edecek, kaç embriyo transfer edildiğini dedim.Onlar da sıkı kurallar ve çok ağır cezalar olacağını ayrıca doğum sonrası ikiz doğunca zaten ortaya çıkacağını söylediler.
Bizler çok aciziz, yani belki hemen çıkmaz, belki çıkar...Merkezler hemen gelin yaptırın bu ay vs diyor.Elimiz kolumuz bağlı.Kafam çok karışık.Ben bana kısa protokol uygun mu onu bile bilmiyorum.yarın merkeze gidince uygun olmasa bile para için gel başlayalım derler.offf
Hangi merkeze gideceğimi de tam bilmiyoum? Genart mı? Anatolia mı? Gürgan mı? Maya mı? pöffff....
Lütfen merkezler konusunda bilgisi olanlar tecrübelerini yazsınlar...

oldu o zaman normalde yomurtalarda bölünebilir kendiliğinden doğunca birini öldüreceklermiymiş bence çok saçma

turtemcim inşallah iyi gider herşey hamiş olduğunu öğreniriz 10 gün sonra inşallah.canım ya ben daha başlardayım çikolata kistim olduğu için 21 gün doğum kontrol hapı verdiler belara diye onu kullanıyorum 26 da kontrole gidicem martın ortaları gibi heralde gerçekleşir.canım sana şeyi sorucam ya sen ssk üzerindenmi yaptırıyosun?benimki ücretsiz kapsamında ama %80 ni devlet ödüyo birde 400 tl kadar hastaneye vericeksin dediler ama bazen ilaç tüzdelerinde eczanelere göre değişimler oluyomuş yani devletle anlaşmasına bağlıymış sen nası yaptın bi anlatsana bana en azından fikir olur.

çogul gebeliklerde yaşanan sağlık problemleri devlete külfet oluyor diye tek embriyo istemi gündem de...Ama öte yandan 10 tane çacuğu olup hiç çalışmayan yeşil karttan faydalanan ve bizim verdigimiz vergilerle yaşamını idame ettirenler ne olacak?
bilemiyorum bence büyük bir çelişki var ortada!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…