kötü kadın seni :roflol: :roflol: :roflol:
kız allah seni emi sen beni güldrdün allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keyifler yerinde walla bende isyerindeyim sizi takip ediyorum insallah hep boyle guleriz , bana da kisa protokol demisti once ama sonra uzun daha iyi olcak dedi yumurtaliklar cok ii durumdaymis, kismet artik katlancaz
kıssss yanlış anlama ben saydım 3 haftada tam 30 küsür tane iğne yaptırmışım sinir olıyorum hep ben iğne oluyorum sanada yapıcam diye evde kovalıyorumkaydirigubbakcemile3
keyifler yerinde walla bende isyerindeyim sizi takip ediyorum insallah hep boyle guleriz , bana da kisa protokol demisti once ama sonra uzun daha iyi olcak dedi yumurtaliklar cok ii durumdaymis, kismet artik katlancaz
bende geçen gün sinirlendim eşime o da bana sesini yükseltti dedim sen sus senin bağırmaya sinirlenmeye hakkın yok niyeymiş o dedi dedimki ben 1 aydan beri kaç tane iğne yedim biliomusun dedim adam birden kahkaha atmaya başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaaa sinir neden gülüyoki kız haberi yokken bitane iğneyle dürt:mymeka:
kız dediki konuyu nerden nereye getirdin iğneye yanii aynen aynen kaşınıo benim kociş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız dediki konuyu nerden nereye getirdin iğneye yanii aynen aynen kaşınıo benim kociş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aslinda benim kocaya durtmek lazim hala posur posur sigara iciyo napcam bilmiyorum ;((
aaaaa seninkide tüm dayaklıkmış hem kendini hemde seni zehirliyo sende döv kız bugün kocaları dövme partisi yapalım hı olmazmı:mymeka: :mymeka: :mymeka:
aaaaa seninkide tüm dayaklıkmış hem kendini hemde seni zehirliyo sende döv kız bugün kocaları dövme partisi yapalım hı olmazmı:mymeka: :mymeka: :mymeka:
hakediolar cnm tamam da benimki 10 da gelecek anası burda onu mu dövsem ha anası ha oğlu :roflol: :roflol: :roflol:
aslinda benim kocaya durtmek lazim hala posur posur sigara iciyo napcam bilmiyorum ;((
yamadığın kabahat cnm dürt iğneyle iğneyi sok gitsin heryerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kısssss seninki daha iyiymiş daha çok stres atarsın bence onu döv:mymeka:
derim ki anne kusura bakma oğlun olmadığı için yani yoksa sana hiç mi hiç garezim yok zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
akşam gelincede oğlun döverim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
derim ki anne kusura bakma oğlun olmadığı için yani yoksa sana hiç mi hiç garezim yok zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
akşam gelincede oğlun döverim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?