2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

keyifler yerinde walla bende isyerindeyim sizi takip ediyorum insallah hep boyle guleriz , bana da kisa protokol demisti once ama sonra uzun daha iyi olcak dedi yumurtaliklar cok ii durumdaymis, kismet artik katlancaz

inşallah tutar canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

kıssss yanlış anlama ben saydım 3 haftada tam 30 küsür tane iğne yaptırmışım sinir olıyorum hep ben iğne oluyorum sanada yapıcam diye evde kovalıyorumkaydirigubbakcemile3

bende geçen gün sinirlendim eşime o da bana sesini yükseltti dedim sen sus senin bağırmaya sinirlenmeye hakkın yok niyeymiş o dedi dedimki ben 1 aydan beri kaç tane iğne yedim biliomusun dedim adam birden kahkaha atmaya başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

keyifler yerinde walla bende isyerindeyim sizi takip ediyorum insallah hep boyle guleriz , bana da kisa protokol demisti once ama sonra uzun daha iyi olcak dedi yumurtaliklar cok ii durumdaymis, kismet artik katlancaz

allah hkımızda hayırlısını versin cnm inş bebişlerimize kavuşuruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

aaaa sinir neden gülüyoki kız haberi yokken bitane iğneyle dürt:mymeka:

kız dediki konuyu nerden nereye getirdin iğneye yanii aynen aynen kaşınıo benim kociş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sende kaşı canım ben arada döverim bana karşılık veremezsin diyorum sonra hadi vur hadi vur vuramazsın değilmi diyorum ohhhh sinirimi atıyorum:roflol:

yamadığın kabahat cnm dürt iğneyle iğneyi sok gitsin heryerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

derim ki anne kusura bakma oğlun olmadığı için yani yoksa sana hiç mi hiç garezim yok zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

akşam gelincede oğlun döverim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

garez olmaz olurmu kaynana kazan karası görümce Allah belası derler burda:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…