ohhhhhhhh ohhhhhhhhh çatlayın da patlayın benimde 3 tane ohhhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
keyfiniz yerinde ne güzel inşaallah hep böyle olursunuz. Benide baya bi güldürdünüz. Bende dr. gittim bugün 8 tane varmış yumurta yarın belli olucak sanırım toplama günü. C.tesi olabilirmiş. 15,11,13 gibi sayılar söledi dr. nasıl dersiniz. Dr. iyi dedi ama 1-2 kişide 23 olduğunda ideal dedi terddütte kaldım.
evet kızlar 12. gün ve değerim 54 herkes tebrik diyor ama ben geçen sene mart ayında da 51 le pozitifi gördüm 810 dan sonra düşük yaşadım o yüzden bekliyorum ne önerirsiniz. Allah herkesin gönlünden geçeni biliyor ama en hayırlısını da o biliyor.
biz karar verdik bu seferde olmassa bidaha denemicem.
Zaten bu sefer sadece iki yumurta çıktı onunda biri döllendi ama ikici serseride transfer sabahı bende bölündümm die bağırıp sesini duyurunca bizim embriyoğa ki kendisi çoook tatlıdır, ii demiş senide verelim anneye. bana embriyoların hazır deyince karıştırdı herhalde benim tek dedim ama tek hasta ben değilim tabi sırayla giriyoruz ameliyathaneye, sonra dediki biri çok kaliteli ama öbürüde bölünmüş Allahın işi hiç belli olmaz. bana bu sefer işte o serseri ümit verdi bakalım.
Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah.
kzılar hepinize pozitif sonuçlar diliyorum....bu arada bana yumurtalarım için 15,13 felan sölemişti önemli olan onların dönlenmesii...
bu arada banada 3 tane bebişş koyulmuştuu:))))))))inş hepinizin bebekleri annelerine sımsıkı tutunurlar...
bende yaptim az once cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?