2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

keyfiniz yerinde ne güzel inşaallah hep böyle olursunuz. Benide baya bi güldürdünüz. Bende dr. gittim bugün 8 tane varmış yumurta yarın belli olucak sanırım toplama günü. C.tesi olabilirmiş. 15,11,13 gibi sayılar söledi dr. nasıl dersiniz. Dr. iyi dedi ama 1-2 kişide 23 olduğunda ideal dedi terddütte kaldım.

bende de bir sürü vardı yumurta ama gerekli büyüklükte olması lazımmış bana 187.5 gonal f verdi benim burdaki dr um dediki yükseltmemiz lazım sanırım dedi serdar beyi aradık hayır dedi serdar bey yumurtalıklar tuzak kuruo bize dedi aynen devam edelim dedi öle de yaptık sadece sol taraftan 3 olgun yumurta topladılar 3 de döllendi allaha şükür nasibinde ne varsa kaç tane varsa o kadar olur

tabiki kadının yaşı da önemli 30 un altında olursa fazla olması doğal ama en önemlisi kaliteli olması zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kzılar hepinize pozitif sonuçlar diliyorum....bu arada bana yumurtalarım için 15,13 felan sölemişti önemli olan onların dönlenmesii...
bu arada banada 3 tane bebişş koyulmuştuu:))))))))inş hepinizin bebekleri annelerine sımsıkı tutunurlar...

sbilbocum ben uzun zamandır giremiorum yeni okudum belki daha önce belirmişsindir ama ben kaçırmış olabilrim hangi hastanede oldun tedavini acaba

ya 1 hafta oldu bugun tam.... ve dun akşam ve bugun biraz kahverengimsi akıntı oldu ne bu korkuyorummm:uhm:

Merhaba kızlar benim 14subat gunü 3tanr transfer edildi 10,9,8 hücreli nasıl iyimi bilmiyorum ama evdeyim kanız olmamak için sürekli hosaf iciyorummm

test yaptım 2. silik çizgi gördüm ama salı akşam preglyn iğne vurunmuştum onun etkisi olurmuki:çok üzgünüm:

Herseyin hayirlisi yoksa zaten yapabilecegimiz birsey yok ama cikmasini isterdim:)
benim tek embryo birde 2. gun transfer o yuzden 25 subat verdiler test gunumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…