2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Merhaba kızlar bende gun sayıyorum bugun 4. gunum, ama bırsey merak edıyorum acaba hamılelık kesınlesırse haftalarımızı son adet tarıhımızden ıtıbaren mı hesaplıyoruz yoksa transfer gununden ıtıbaren mı hesaplıyoruz. Tecrubelı arkadaslar bılgı verırse cok sevınırım. Herkese bol sanslar.

05.02.2010 tarihinde tarnsfer işlemi gerçekleşti.15'de kanamam oldu 2 gün sürdü, 17.de BCH-G testi yaptırdım sonuç 31 pozitif çıktı..Kızlar lütfen cevap yazın hamilemiyim sizce....??

05.02.2010 tarihinde tarnsfer işlemi gerçekleşti.15'de kanamam oldu 2 gün sürdü, 17.de BCH-G testi yaptırdım sonuç 31 pozitif çıktı..Kızlar lütfen cevap yazın hamilemiyim sizce....??

kızlar elhamdulıllah hamileyimmmmmmmmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hadı daısı basımıza ınsallah son 5 gun

ne 5 günü kız sende iyice uçtun salı günü değilmi,salı gününü saymazsak 3 günolumunekankayizsmile

ne 5 günü kız sende iyice uçtun salı günü değilmi,salı gününü saymazsak 3 günolumunekankayizsmile

yok cnm ya benım test gunum 24ü...13 gun sonra dedi kadın
ama pazartesi bi kan testi yaparmıyım bilmiyorumbilmiyorumkismile

bu arada kahverengi akıntı gectı cok sukur kaydirigubbakcemile5

yok cnm ya benım test gunum 24ü...13 gun sonra dedi kadın
ama pazartesi bi kan testi yaparmıyım bilmiyorumbilmiyorumkismile

bu arada kahverengi akıntı gectı cok sukur kaydirigubbakcemile5

yapma bence test gününü geçir ama erken yapma bence bak ben salak gibi yaptım şimdi içime kurt düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…