2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar erkenden test yapmayın insanı kötü etkiliyor söylenen test gününün bır yada ıkı gun öncesi olabılır ama yınede cok belırleyıcı degıl. ben ıkı gun kala esımın zoruyla yaptım cok sılık cıktı ama hıc cıkmasaydı kendımı mahvederdım sonuc pozıtıf olsa bıle

Ben kan testi yaptirsam belli olr mu acaba normalde haftaya persembe test gunum
10.gun kanda cıkıyormus...bence biraz sabret..örgüye basladım bende kendımı durudrmak için

selamlar.hayırlı cumaalar
benimde yarın toplama olacak.korkunç bişey mi bu işlem.zor oluyor mu.gerçi anestezi veriliyormuş ama bi de ohss olmaktan korkuyorum sonrasında
olmazsın kokrma..anstezı ıle alacaklarsa zaten hiç korkma..allah yardımcın olsun

kızlar benim test günüm yarımn ama birazdan gidip kanda baktırcam artık duramıyorum yerim de dua edin ne olurrr:Saruboceq:
ayyy heyecanlandımmm ay hadı ıns. beklıyoruzdelikafadulden

kızlar yeni hamile olan arkadaşlar napıyosunuz yatıyomusunuz halen kaktınızmı ben hala yatıyorum salı gunu konturolüm var tam adet gunume denk geliyo artık inş olmam dimi adet bişe olmaz dimi nelr yapıyosunuz gunluk hayatınıza dondunuzmu

kızlar 1 gun önceyaptırdım tahlillerimi sonuç negatif gibi 0,12 tam olarak bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

kızlar 1 gun önceyaptırdım tahlillerimi sonuç negatif gibi 0,12 tam olarak bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

bildiğim kadarıyla negatif canım en az o sıfır 5 olması gerekiyormuş üzülme canım 2 gün sonre tekrar yaptır belki katlanır

Son düzenleme:
S.A
KIZLAR BEN ARANIZDA YENİYİM 4 YILLIK EVLİYİM 2 AŞILAMAM VAR AMA SONUC BAŞARIZ.BİZDE NİSAN MAYIS GİBİ KİSMETTE VARSA TÜP BEBEK DÜŞÜYOZ.BANADA COK DUA EDİN a.s.a.s.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni kaıldım.ben de anatoliada tüp bebek yaptırdımtransfer günüm 24 ocaktı.tahlil günüm 4 şubattı.pozitif çıktı ama düşük yaptım.bende sizin gibi gününü beklemedim.idrar testi yaptırdım o negatif çıkınca çok korktum ve ertesi gün kanamam başladı.önce normal dediler sonra düşük yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…