merhaba ben ocak ayında erdem hastanesinde yaptırdım ilk denememi çok memnun kalmadım zaten sonuçta alamadım.ama bu ,orada olmuyo anlamına gelmez orda yaptırıp güzel sonuç alanlarda var dediğin gibi para problemin yoksa orda yaptırma derim.En iyi en uzman ekip olarak memorial hastanesini görüyorum.Ben eğer birgün tekrar kısmet olursa ikinciyi orda yaptırırım
Her nerde olursa olsun hayırlısı olsun cnm
BENİM 5 GÜN İÇİNDE REGL OLUCAK BAŞLICAM REGL 2.GÜNÜ MUAYENEM VAR.EŞİMİN 8 MİLYON HAREKETLİ SPERMLERİ DONDURUCUDA HAZIR BENİ BEKLİYOR HAYIRLISI BAKALIM
SİZİNDE MUTLU SONUÇLAR OLUR İNŞALLAH:lepi:
slm benim de ilk deneme olacak merak ettim esinin spermlerini neden dondurdunuz benmi yanlis anladim boyle bir uygula maya gerek var mi bize bisii soylenmedi de bu konuda cok tecrubesizim
cevaplarsan sevinirim
sevgiler
serap belki karşılaşmışızdır ben de ocak ayında orda yaptırdım malesef ben de olumsuz sonuç aldım. ikinci denemeyi de mart ayında orda deneyeceğim ama iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.bgn lucrine başlayacağım. aslında, şöyle de bir durum var diye düşünüyorum: tüp bebek tedavisinde çok doktor değiştirmek iyi olmaz, çünkü doktor seni tanıyıp ona göre yöntem veya ilacı değiştiriyor. doktor değiştirince yeni doktor her şeye yeniden başlayacak. bilmiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum?
benim test günüm 22 ocaktı belkide karşılaşmışızdır.Gerçi karşılaşacak kadar durmadık orda hiç .Bi muayene hemen gönderiyolar okadar doğru düzgün bi açıklama yada anlatım görmedim kendim sorarak öğrenmeye çalıştım. Sen memnun kaldınmı peki sorun neydi sende?
BENİM 5 GÜN İÇİNDE REGL OLUCAK BAŞLICAM REGL 2.GÜNÜ MUAYENEM VAR.EŞİMİN 8 MİLYON HAREKETLİ SPERMLERİ DONDURUCUDA HAZIR BENİ BEKLİYOR HAYIRLISI BAKALIM
SİZİNDE MUTLU SONUÇLAR OLUR İNŞALLAH:lepi:
hadi hayırlsı cnm hepimiz için çok güsel olsun herşey işallahhhhh hem bak sen bi mucizeylede başladın sonuna kadar böle gitsin kuzucuk
sagol tatlım senin durum ne transferden sonraki aşamayı mı bekliyorsun.dilerim mutluluktan uçarsın allah çabanı boşa çıkarmasın....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?