2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

serap belki karşılaşmışızdır ben de ocak ayında orda yaptırdım malesef ben de olumsuz sonuç aldım. ikinci denemeyi de mart ayında orda deneyeceğim ama iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.bgn lucrine başlayacağım. aslında, şöyle de bir durum var diye düşünüyorum: tüp bebek tedavisinde çok doktor değiştirmek iyi olmaz, çünkü doktor seni tanıyıp ona göre yöntem veya ilacı değiştiriyor. doktor değiştirince yeni doktor her şeye yeniden başlayacak. bilmiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum?

slm benim de ilk deneme olacak merak ettim esinin spermlerini neden dondurdunuz benmi yanlis anladim boyle bir uygula maya gerek var mi bize bisii soylenmedi de bu konuda cok tecrubesizim
cevaplarsan sevinirim
sevgiler

slm benim de ilk deneme olacak merak ettim esinin spermlerini neden dondurdunuz benmi yanlis anladim boyle bir uygula maya gerek var mi bize bisii soylenmedi de bu konuda cok tecrubesizim
cevaplarsan sevinirim
sevgiler

canım ya aslında bizim 1 ay öncesine kadar sperm sayımız 1 milyondu bunu degerlendirmek için dondurucuya koyalım dedi ve bize açılan dosyaya 1 milyon spermden canlıları ayırılıp dondurucuya konulsun diye not yazmış.bizde 1 ay sonra hastaneye sper tahlili yaptırmak için gittigimizde dr umuz yoktu.hemşireler dosyaya bakınca aaa.. dondurulacakmış diye yazıldıgını görünce hemen sperm sayımı yapıldıktan sonra en canlıları dondurucuya koymuşlar anlayacagın.bizde tahlil sonucunu 8 milyon sperm görünce afalladık ama çok sevindik olsun fazla sperm göz çıkarmaz demi ama....allahtan hayırlısı bakalım.yerimseniben

benim test günüm 22 ocaktı belkide karşılaşmışızdır.Gerçi karşılaşacak kadar durmadık orda hiç .Bi muayene hemen gönderiyolar okadar doğru düzgün bi açıklama yada anlatım görmedim kendim sorarak öğrenmeye çalıştım. Sen memnun kaldınmı peki sorun neydi sende?

1-2 şubat. bizimki nedensiz infertilite. sizinki neydi?
aslında evet ben memnun kaldım ama eşim de senin gibi düşünüyor. elle tutulur bir inceleme olmadığını nedeni irdelemediklerini düşünüyor... yine olmazsa bilmiyorum yeri değiştirmek mi gerekirbilmiyorumkismile bu konuda kararsızım.

hadi hayırlsı cnm hepimiz için çok güsel olsun herşey işallahhhhh hem bak sen bi mucizeylede başladın sonuna kadar böle gitsin kuzucuk

hadi hayırlsı cnm hepimiz için çok güsel olsun herşey işallahhhhh hem bak sen bi mucizeylede başladın sonuna kadar böle gitsin kuzucuk

sagol tatlım senin durum ne transferden sonraki aşamayı mı bekliyorsun.dilerim mutluluktan uçarsın allah çabanı boşa çıkarmasın....:Saruboceq:

merhaba:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
sagol tatlım senin durum ne transferden sonraki aşamayı mı bekliyorsun.dilerim mutluluktan uçarsın allah çabanı boşa çıkarmasın....:Saruboceq:

aminnnnn aşkım hepimizin inşallah ben daha ancak histereskopi yaptırdım regl olunca iğneler başlıcas 10 gün sonra toplama olcak daha başındayım yani canikom

bence once kendini sitres yapma cok onemli ama akrabanda kalabilirsin daha rahat edersin aslinda insanin morale ihtiyaci öluyor kafani dagitirsin biraz.ama ginede önce biraz daha arastir hastahaneyi derim baslamisken dogru yer olsun

evet bende esimde ono dusunuyoruz zaten
o tanidigim da benim akrabam diyil aslinda esi iranli ve esimin anesini dostlaridan biri ve ben 15 gun onun evinde kalmak istem kendisi boyle istiyor ama ben rahat olamam bilmem simdilik dusunuyorum bakalim e yapmaliyim siz daha once denediniz mi hic ??

gelbebek cim siz hangi merkez de yapmaya baslamissiniz insallah en yakin zamanda iyi haberinizi alarizzz

evet ama uyumak istiyorum burada saat 12.30 gece kac gundur bilgisayala gec vakite kadar calismam icin gozlerim kizarmis ve siz yapiyor .

yine gorusuruz seni tanidigim icin cok mutlu oldum iyi geceleropuyorumnanaktan

ben bir kere zift oldum bir kere mikroinjecsion
mikro yaptirdigim zaman yumurtalarimi aldiklari zaman uyutmadilar ve ben cok acidim ama sanirim sen uyutacaksin ??? zift yaparken uyutmustular ve hic agrim yokto onun icin rahat ol ve hic korkma canim sen hangi merkezde yapiyorson almanyada mi yoksa turkiyede mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…