bafo canım gözün aydın çok sevindim değerin kaç çıktı
kız witch senin üçüzmü :))
iyi dileklerde bulunan herkesten allah razı olsun .. hamileymişim
allahım tüm bekleyenlere nasip et yarabbim :Saruboceq:
çok tebrik ederim canım benim değerin kaç peki
amin canım allah razı olsuntebrikler canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis ....allah tamamına erdirsin hayırlısıyla....
bafo canım gözün aydın çok sevindim değerin kaç çıktı
kız witch senin üçüzmü :))
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyythihoyyyt ben hissetmiştim sabah ilk senin yazını ookumuştum vee bugün güsel bi gün olcak birimiz için demiştim darısıı hepimizinnnn başına inşallahh şimdi negatif sonuç alan arkadaşlarrr hiç üzülmeyin bidahakine mutlaka olumlu olcak işalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
Merhaba arkadaşlar
benim ismim şeyda
ben Iranliyim ve 5 yildir çocugum olmuyor ;-( bir kez laparaskopi ve bir kez zift ve bir kere de mikroinjeksion oldum ama olmadi
şimdi turkiyeye gelip ve orda tup bebek yaptirmak istiyorum
bir tanidigimiz erdem hastanesinde çalisiyor ve bana orayi tavsiye etti . sizlerden yardim istiyorum sizce en iyi tup merkez istanbulda hangisi
benim için parasi onemli degil sadece iyi bir mekez istiyorum.
inşallah hepimiz anne olacagiz en yakin zamanda
eğer turkcem çok iyi degilse çok üzgünüm:
kızlar biraz önce gazetede bir haber okudum sizinle paylaşmak istedim,mikroenjeksiyon yöntemiyle yapılan tüp bebekte kısırlık babadan oğula geçiyormuş yani kalıtsal oluyormuş,biz de yazın tüp yapacağız ve doktor mikro olur dedi fakat bu haberi okuyunca mikrodan vazgeçtim çünkü tüp bebek konusunda otoriter olan bir isim açıklamış bunu hatta itiraf diyor gazete buna.benim gibi henüz yaptırmamış olanlara yardımcı olmak istedim Allah yardımcımız olsun...
kızlar biraz önce gazetede bir haber okudum sizinle paylaşmak istedim,mikroenjeksiyon yöntemiyle yapılan tüp bebekte kısırlık babadan oğula geçiyormuş yani kalıtsal oluyormuş,biz de yazın tüp yapacağız ve doktor mikro olur dedi fakat bu haberi okuyunca mikrodan vazgeçtim çünkü tüp bebek konusunda otoriter olan bir isim açıklamış bunu hatta itiraf diyor gazete buna.benim gibi henüz yaptırmamış olanlara yardımcı olmak istedim Allah yardımcımız olsun...
hangi gazete acaba bende bakıyım
iyi dileklerde bulunan herkesten allah razı olsun .. hamileymişim
allahım tüm bekleyenlere nasip et yarabbim :Saruboceq:
evet bende okudum canım iyide bizde bebek sahibi olmak istiyoruz o doğup 25 sene sonraya daha yüksek teknolojiler çıkar diye düşünüyorumbilmiyorumkismile
kızlar alakası yok onun zaman yazdıysa olabilir çünkü dindar bir gazete bu arada çok hastalığı olan var ama çocuğuna geçmiyoronu rabbim bilir kimse bilemez kimin başına ne geleceğini
teşekkür ederim canım ben smryna ya başladım ama hala tam karar verebilmiş değilim çok içime sinmemişti ondan sordum bilmiorum sen smrynada denedinmi ama verebileceğin tavsiyeler varsa çok sevinirim
gelbebek26 canım benim dün transferim smyrnada oldu gayet huzurlu geçirdim bu dönemi kafanda soru işaretleri olmasın bilmek istediğin bişe varsa sorabilirsin ben şimdi gün sayıyorum inşallah 8 martta yani şafak 12 opuyorumnanaktan
umutl cum ne zaman başlıyosunuz güselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?