2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bafo canım gözün aydın çok sevindim değerin kaç çıktı

kız witch senin üçüzmü :))

evet malesef demek içimden gelmiyor ama cuma günü ögrendik üçüz... şaşkınlık içindeyiz... tabiki birini almak istiyorlar hemen.. kalp atışlarını bekliyoruz... çok tuhaf ama şimdide birinin kalbi atmasın kendiliğinden kardeşlerine yer açsın diye dua ediyorum...

iyi dileklerde bulunan herkesten allah razı olsun .. hamileymişim

allahım tüm bekleyenlere nasip et yarabbim :Saruboceq:

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyythihoyyyt ben hissetmiştim sabah ilk senin yazını ookumuştum vee bugün güsel bi gün olcak birimiz için demiştim darısıı hepimizinnnn başına inşallahh şimdi negatif sonuç alan arkadaşlarrr hiç üzülmeyin bidahakine mutlaka olumlu olcak işalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

çok tebrik ederim canım benim değerin kaç peki

sağol alayenacım darısı bekleyen tüm kader arkadaşlarımın başına inşallah
1881 miş
tebrikler canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis ....allah tamamına erdirsin hayırlısıyla....
amin canım allah razı olsun

bafo canım gözün aydın çok sevindim değerin kaç çıktı

kız witch senin üçüzmü :))

sağol nevincim 1881 miş

ayyyyyy çokkk teşekkür ederim sağolun opuyorumnanaktan

hepiniz için dua ediyorum hepimizzz:Saruboceq:

merhaba ben ocak ayında erdem hastanesinde yaptırdım ilk denememi çok memnun kalmadım zaten sonuçta alamadım.ama bu ,orada olmuyo anlamına gelmez orda yaptırıp güzel sonuç alanlarda var dediğin gibi para problemin yoksa orda yaptırma derim.En iyi en uzman ekip olarak memorial hastanesini görüyorum.Ben eğer birgün tekrar kısmet olursa ikinciyi orda yaptırırım
Her nerde olursa olsun hayırlısı olsun cnm

kızlar biraz önce gazetede bir haber okudum sizinle paylaşmak istedim,mikroenjeksiyon yöntemiyle yapılan tüp bebekte kısırlık babadan oğula geçiyormuş yani kalıtsal oluyormuş,biz de yazın tüp yapacağız ve doktor mikro olur dedi fakat bu haberi okuyunca mikrodan vazgeçtim çünkü tüp bebek konusunda otoriter olan bir isim açıklamış bunu hatta itiraf diyor gazete buna.benim gibi henüz yaptırmamış olanlara yardımcı olmak istedim Allah yardımcımız olsun...

evet bende okudum canım iyide bizde bebek sahibi olmak istiyoruz o doğup 25 sene sonraya daha yüksek teknolojiler çıkar diye düşünüyorumbilmiyorumkismile

hangi gazete acaba bende bakıyım

evet bende okudum canım iyide bizde bebek sahibi olmak istiyoruz o doğup 25 sene sonraya daha yüksek teknolojiler çıkar diye düşünüyorumbilmiyorumkismile

ne bileyim biliyorsunuz ki bu çok zor bir süreç benim yaşadıklarımı evladımın yaşamasını istemem normal tüp bebek için şartları zorlayacağım

kızlar alakası yok onun zaman yazdıysa olabilir çünkü dindar bir gazete bu arada çok hastalığı olan var ama çocuğuna geçmiyoronu rabbim bilir kimse bilemez kimin başına ne geleceğini

Leyl kardeşim ben de Habertürk'te okudum aynı haberi, hatta yorum da yazdım. Babasına deva olan 25 sene sonra oğluna olmayacak mı? Bence bunları takmamak lazım. Adamın dediği yanlış değil. Kısırlık oranını artırıyoruz diyor ama diğer taraftan da kısırlığı tedavi ediyorlar. Tam olarak şunu demek istiyor: "biz mikroenjeksiyon sayesinde eskiden olsa çocuğu olamayacak insanları çocuk sahibi yapıyoruz. Aynı özellik oğluna da geçebilir. Yani 25 sene sonra daha fazla insana kısırlık tedavisi yapmak gerekecek" Ama şunu göz önünde bulundurmak lazım, 25 sene sonra kısırlık tedavisinin nerelere geleceği belli değil. Bugün sebepsiz infertilite denilen şey mesela aslında tıbbın henüz sebebini bilemediği kısırlık. Yarın anlayıp tedavi edebilecekler belki. Bunun için tedaviden vazgeçmeye hiç gerek yok bence.

Mikroenjeksiyon yaptırmak ya da yaptırmamak karar verilecek bir durum değil zaten. Eğer erkekten, kadından alınmış yumurta başına 50 bin - 100 bin sağlıklı sperm çıkmıyorsa mikroenjeksiyon uygulanıyor. Yani seçerek buldukları tek bir sağlıklı spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Diğer yöntemde her bir yumurtanın yanına 50 bin 100 bin en iyi sperm koyup bir tanesinin kendi kendine döllemesini bekliyorlar. Benim kocamda iyisi kötüsü ölüsü dirisi 200 bin tane çıkıyor zaten. Mikroenjeksiyon diye birşey olmasaydı bize sizin çocuğunuz olmaz diyeceklerdi. Şimdi ben ileride belki oğlum da mikroenjeksiyon yaptırmak zorunda kalır diye çocuk sahibi olmaktan vazgeçecek değilim. Haberi tam açıklamamışlar yanıltıcı ve kafa karıştırıcı olmuş.

bafocum tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallah....bizm de bu ay sperm sayımızda yükselme olmuş hemde inanılmaz.inşallah bundan sonra tüm heyecanlar bizimle ve tüm negatif sonuç alanlarla olur yarabbim yar ve yardımcımız olsun amin:Saruboceq:

teşekkür ederim canım ben smryna ya başladım ama hala tam karar verebilmiş değilim çok içime sinmemişti ondan sordum bilmiorum sen smrynada denedinmi ama verebileceğin tavsiyeler varsa çok sevinirim

gelbebek26 canım benim dün transferim smyrnada oldu gayet huzurlu geçirdim bu dönemi kafanda soru işaretleri olmasın bilmek istediğin bişe varsa sorabilirsin ben şimdi gün sayıyorum inşallah 8 martta yani şafak 12 opuyorumnanaktan

canım benim çok geçmiş olsun zoru gitti şimdi sıra en zevkli kısımda çoooook güsel olucak sonu allahında izniyle 8 martta sevinç çığlıkları atıcas seninle birlikte işallaahhh..
bende dün smrynadaydım histereskopi yapıldı öğleyim 3 gibi çıktım hastaneden demekki aynı zamanlarda yattık hatta belki yanyanaydık ve bunu bilmek insana güven verio yalnız olmadığını hissediosun...

toplama işlemi ve sonrasında , transferden sonra ağrın oldumu canım bide kısa mı uzun mu protokolün seninle mümkün olduğunca iletişim içinde lursak çok mutlu olucam senin içinde uygunsa çünkü aynı hastane ve sen benden ileride yol almaktasın şu an seninle konuşursak daha güvende hissedicem birde ilk tedavim benim çok tedirginim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…