2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hoşgeldin canım ben hastane bilmiyorum ama yinede bi hoşgeldin deyim dedim ben kayseride yaptırdım ama dün negatif sonucumu aldım inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın

merhaba aylen cim a.s.

sizi tanidiğm için çok mutluyum .opuyorumnanaktan

bilirsin her tup bebek başari orani en fazla 35% ve bunu elde etmek için kaç sefer denememiz lazim.guclubacismile
inşallah bu kez positive olir . kim bilir belki birlikte anne oluroz .

bana yazdiğin için sana çok teşsekor ederim canim.

arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını duydum çok güzel bir duyguymuş anlatamam ve yedi haftalığın içindeymişiz rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

mehaba sizin için çok mutlu oldum umarim hepimiz en yakin zamanda bu sevinçi yaşariz .
:CüvCüvpuyorumnanaktan

canım bu başarı oranı yaşına göre verilir benim yaşım 22 ve bana doktorum %65 verdi ama merkez iyi olmadığındanmı bilmiyorum olmadı işte , ama verecek olan Allah demekki sıram gelmemiş daha,

canım her denemede başarı şansı artıyor ben öyle duymuştum inşallah sende bende annelik duygusunu en kısa zamanda hayırlı bir şekilde tadarız zemuszemus

:Saruboceq: kan verdim sonucu bekliyorum çoooooooooooooooook heyecanlıyım çoooooooooooooook :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşım bende izmirde yaptırıorm istanbulu bilmiorum ama şimdiden bol şanslar dilemek istedim

:Saruboceq: kan verdim sonucu bekliyorum çoooooooooooooooook heyecanlıyım çoooooooooooooook :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ay bafo hadi cnm inşallaaaaahhh yaaaaa ama çook olumlu hissettim ben umarım az sonra hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm die yazacaksın bizde seninle yeniden umutlanıp mutlu olucashemen haber ver

merhaba arkadaşım bende izmirde yaptırıorm istanbulu bilmiorum ama şimdiden bol şanslar dilemek istedim

merhaba canim opuyorumnanaktan

size bol bol şans inşallah ez çabuk zamanda iyi haberlerini aliriz hihoyyyt

arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını duydum çok güzel bir duyguymuş anlatamam ve yedi haftalığın içindeymişiz rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

ainnn şekerim çok sevindim senin adına hep böyle mutluluklar olsun burda hepimize umut olsun Allah sonuna kadar yanında olup sizi korusun inşallaaahhhh

bafo iyi şanslar arkadaşım , benim de bugün 11.günümü sabah idrar testi yaptım tek çizgi moralim çok bozuk... bu ilk tüp bebek denemem...
yarın kan vermeye gitcem bu arada hiç bir gebelik belirtisi taşımıyorum (((

canım idrar testine takılma olabiliyor kanda belli olur
esracım bende seni merak ediyodum kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim
şeyda nerede yaptıracan tr de ve son olur inş.. bebeğini kucağına alırsın sende

arkadaşım şimdidden üzülmek hem sana hem belkide bebeğine ne kadar zararlı kan tahlili olmadan çıkmıoo işte kaç kere yaşadı diğer arkadaşlar aynı şeyi lütfen kesin sonuç olmadan üzülmeyelim hiçbirimiz olurda kan de negetif çıkarsa tabiki çok üzülüces kendimiz ve birbirimiz için ama ne olursa olsun inancımızı kabetmeden yola devam edices bu nazlı bebişler birazcık uğraştırıcaklar belki...

iyi dileklerde bulunan herkesten allah razı olsun .. hamileymişim

allahım tüm bekleyenlere nasip et yarabbim :Saruboceq:

aleynacım sanada çok üzüldüm... ama sakın moralini bozma... rabbim zamanı gelince yüzünü güldürür emin ol yeterki pes etme.... bak ben dört kez o sonucu aldım hiç kolay degil ama sonunda mucizeler gerçekleşiyor rabbimin izniyle...

sağol canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur

opuyorumnanaktan aaaaaaaaaaaaaaa cok sevindim bana hangi merkezde yapdigini soyloye bilirsin??

bafo canım gözün aydın çok sevindim değerin kaç çıktı

kız witch senin üçüzmü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…