ben kaçtım sizlere ii geceler gute nacht şekerler aeo gene görüşüz .)
Sen kac yasindasin duygu.Normalde burda probleme ve yasa göre degisiyor embriyo transferi.Ben 35 yasindayim her seferde 2 tane tarnsfer edildi.
ben kaçtım sizlere ii geceler gute nacht şekerler aeo gene görüşüz .)
bungee ordamisin yoksan bende gidiyorum
Yarın test gunumm çok korkuyorum....çok değişik bir duygu negatif pozitif arasında git gel yasıyorum.çok değisık duygular yasadım 11gun boyunca.... Alla sonunu getirsin
Yarın test gunumm çok korkuyorum....çok değişik bir duygu negatif pozitif arasında git gel yasıyorum.çok değisık duygular yasadım 11gun boyunca.... Alla sonunu getirsin
kızlar bugun adet gunum test yapsam cıkmazmıki
canım benim çok geçmiş olsun zoru gitti şimdi sıra en zevkli kısımda çoooook güsel olucak sonu allahında izniyle 8 martta sevinç çığlıkları atıcas seninle birlikte işallaahhh..
bende dün smrynadaydım histereskopi yapıldı öğleyim 3 gibi çıktım hastaneden demekki aynı zamanlarda yattık hatta belki yanyanaydık ve bunu bilmek insana güven verio yalnız olmadığını hissediosun...
toplama işlemi ve sonrasında , transferden sonra ağrın oldumu canım bide kısa mı uzun mu protokolün seninle mümkün olduğunca iletişim içinde lursak çok mutlu olucam senin içinde uygunsa çünkü aynı hastane ve sen benden ileride yol almaktasın şu an seninle konuşursak daha güvende hissedicem birde ilk tedavim benim çok tedirginim..
1-2 şubat. bizimki nedensiz infertilite. sizinki neydi?
aslında evet ben memnun kaldım ama eşim de senin gibi düşünüyor. elle tutulur bir inceleme olmadığını nedeni irdelemediklerini düşünüyor... yine olmazsa bilmiyorum yeri değiştirmek mi gerekirbilmiyorumkismile bu konuda kararsızım.
merhaba canim
bana yazdiğin için sana çok teşekur ederim .
erdem hastana fiyatlari diğerlerine ğore ucuz mu??
biliyorson tup bebek zaten çok masrafli bir deneme ama biraz daha fazla olmasi daha iyi olmasi açisindan daha onemli diğil mi???
şimdi ben karar siz oldum bilirsin ben kimseyi orda tanimoyorum ve eğer erdem hastanesinde yaptirirsam orda bir tanidiğimiz var ve o bizi evine davet ediyor ama ben boyle hiç rahat edemem ve hotel de geçirmek isterim bu sureyi ama eğer dige merkez lere ğgidersem bu sureç daha uzun ola bilir benim için .
bu tanidiğimiz buraya gelmişti ve benim tum tahlilerimi burda ğordu ve bana her şeyi orda ayarliyp sonra ben sadece 15 ğun tedavi için oraya gidecem .
ama kafam çok karişik bu kadar masrafi uslenip en iyi yerde de yapmak isterim bi tarafdan.
çok uzun oldu yazişmam ama sizlerin de goruşunu almak isterim .
canım bende ilk tüp bebek tedavim zor bi süreç elimizden geldiğince stresten uzak durmak gerekiyo
uzun protakol histereskopide oldum toplama işlemi sonrası biraz ağrım oldu 2 gün gibi yumurtalıklarımda ama çok güzel bi dönem olduğu için pek hissetmedim diyebilirim 9 yumurtam toplandı 6sı döllendi 1 geriden geliyomuş 5 çok güzel emriyom oldu 3ü transfer edildi transfer işlemi 10 dklık bi işlem ağrı muhakkak var ama çok değil zaten heyecandan bişe hissetmiyosun emin ol istediğin herşeyi sorabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?