2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

embriyonun bölünmesine bağlı canım 3.gün 4.gün yada 5.günde olabilir hazır olacan
bu sürede evde dinlen kafan sakin olsun yorma kendini

ben kaçtım sizlere ii geceler gute nacht şekerler aeo gene görüşüz .)

Sen kac yasindasin duygu.Normalde burda probleme ve yasa göre degisiyor embriyo transferi.Ben 35 yasindayim her seferde 2 tane tarnsfer edildi.

Yarın test gunumm çok korkuyorum....çok değişik bir duygu negatif pozitif arasında git gel yasıyorum.çok değisık duygular yasadım 11gun boyunca.... Alla sonunu getirsin

Yarın test gunumm çok korkuyorum....çok değişik bir duygu negatif pozitif arasında git gel yasıyorum.çok değisık duygular yasadım 11gun boyunca.... Alla sonunu getirsin

Seni cok iyi anliyorum, benimde yarin test gunum, ins.hayirli haberler aliriz ve burdan hamileligimizi arkadaslara duyurururz. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

Herkesin kandili mubarek olsun, bu guzel gunde birbirimize dua edelim. Allah isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın ve kimsenin emeklerini bosa cikartmasin.

aynı seylerı yasadım ındsallah sende mujdenı alırsın bu mubarek gunde hepimiz için dua ediyorum

kızlar bugun adet gunum test yapsam cıkmazmıki

bence cıkar ınsallah bekledıgın mujdene kavusursun

canım bende ilk tüp bebek tedavim zor bi süreç elimizden geldiğince stresten uzak durmak gerekiyo
uzun protakol histereskopide oldum toplama işlemi sonrası biraz ağrım oldu 2 gün gibi yumurtalıklarımda ama çok güzel bi dönem olduğu için pek hissetmedim diyebilirim 9 yumurtam toplandı 6sı döllendi 1 geriden geliyomuş 5 çok güzel emriyom oldu 3ü transfer edildi transfer işlemi 10 dklık bi işlem ağrı muhakkak var ama çok değil zaten heyecandan bişe hissetmiyosun emin ol istediğin herşeyi sorabilirsin canım

En azından bi kaç farklı yerle daha görüşme yapılmalı diye düşünüyorum.Mesela memorial in başarı oranı daha yüksek diye duydum.Hem bu ilk denemenin neden olmadığı nı da araştırmak ,istiyorum bunların açıklaması bana yetmedi.
Buranın tek avantajı diğer yerlere oranla fiyatı çok uygun.Ama böyle kötü sonuçlanırsa tekrarlamaktan dolayı daha çok para gidiyor...

cnm senin durumun zor tabii buraya gelmen kalman sorun senin için ama bilemiyorum ben orda yaşadığım olumsuzlukları anlattım belkide senin için güzel sonuçlanır hiç bilemeyiz kısmet bu.Evet burası diğer hastanelerden oldukça ucuz.Oyüzden de çok tercih sebebi oluyor.tabii memnun kalanda vardır mutlaka istersen biraz daha araştır.

anım benim çok teşekkür ederim çok rahatlattın , senin yumoşlarına da çok sevindim tatlım hep öyle çok sağlıklı olsunlar inşallahh çok güsel olacak olumlu olcak inşallah...toplama işlemi sırasında tamamen uyutuyorlar değil mi bu arada senin anestezi uzmanın da erol beymiydi çok sempatik biri çok strestim ben histereskopide çok rahatlattı sağolsun..ilyadacım bu arada sen transferden ne kadar sonra uşak a döndün bende aydına dönücem çünkü de kaç gün kalmak gerek izmirde transferden sonra acaba..
bu arada kandilini kutlarım canım bebeişlerinle ilk kandilin tadını çıkar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…