2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

gülbebek slm canım kandilin mubarek olsun. hamişlik nasıl gidiyo.bende bugün kan tahlillarimin sonucunu aldım.dr mükemmel diyo.ben umutluyum bence sende umutlan diyo.bilmiyorum ne yapcagımı şaşırdım.umutlanırım ya tutmazsa...

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

Aslan arkadasim benim, sana da bu yakisirdi zaten. Gecmisle kendini uzmeye hic gerek yok, gecmisten tecrube ve guc alip ileriye bakmak lazim. Onunde 2-3 ay var, bunu en guzel ve saglikli sekilde gecirecek ve en guzel sonuca ulasacaksin nasilsa. Sen sadece moralini ve inancini yuksek tut. Allah bu mubarek gecede dualarimizi bos cevirmesin, hepimizi evlatlarimiza kavustursun insallah.

Sagol canim benim:) Hemen GNC den esimede kendimede arginmax siparisi verdim . Birde Q enzym :) incir kurune baslayali 1 hafta oldu. esimde 2 aydir keciboynuzu kuru iciyor. Bakalim bu 2 ay dogal yolla deneyecegiz sonrasindada tekrar tup bebek deneyecegiz. Ama yeni genelge cok canimizi sikti tek embryo ile sans cok dusuk. Heryere mail attik az once basbakana cumhurbaskanina vs. Insallah uygulanmaz o karar.
Sen nasilsin?

Masallah cok saglam baslamissin:))) Yeni genelge benim de canimi sikti ama onaylanmadigina gore hala umut var diyorum. Bir de ikinci denemeye geciyor olmamizin belki tek olumlu yani bu olacak, cunku ikinci denemede duruma gore iki embriyo transferi yapilabileceginden bahsetmisler. Nelerle avunmak zorunda birakiyorlar insani...

Ben iyiyim, yarin sabah dondurulmus icin doktor randevum var. Degisik birsey duymayi beklemiyorum ama yine de bir baslangic oldugu icin heyecanliyim iste:)) Umarim bu sefer isler yolunda gider:)))

Alman'da Melih Aygun vardi, bahceci"nin ekibi gittikten sonra Gurgan'in ekibi gelene kadar o idare ediyordu, umarim hala o vardir, biz onu cok sevmistik, o da bizi.

merhaba arkadaslar

dougu jum nasilsin ?? yumurtalarini aldilar mi? incidin mi???
insallah iyisin simdi canim benim

kuzucuuum bilmiorum bana mı sordun ben mi üstüme alınıorum sen gülbebek yazmışsın benim nick im gelbebek ya o yüzden blki bana soruodur arkadaşım dedim:):) eğer bana yazdıysan ki işallahhh öledir Allah söyletti demek ki sana ben henüz hamiş değilim reglmi bekliorum iğneler için ama bu söylediğin çok hoşuma gittiiiiiii:)ne olur sana yazmıştım de noluuuuuuuuuurrrrrr:):) bana da değilsede artık ben cevap vermiş bulundum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…