anım benim çok teşekkür ederim çok rahatlattın , senin yumoşlarına da çok sevindim tatlım hep öyle çok sağlıklı olsunlar inşallahh çok güsel olacak olumlu olcak inşallah...toplama işlemi sırasında tamamen uyutuyorlar değil mi bu arada senin anestezi uzmanın da erol beymiydi çok sempatik biri çok strestim ben histereskopide çok rahatlattı sağolsun..ilyadacım bu arada sen transferden ne kadar sonra uşak a döndün bende aydına dönücem çünkü de kaç gün kalmak gerek izmirde transferden sonra acaba..
bu arada kandilini kutlarım canım bebeişlerinle ilk kandilin tadını çıkar:)
evet canım tamamen uyutuyorlar hiç bişe hissetmiyosun ki zaten smyrnanın ameliyatane ekibi gerçekten süper histreskopi kadar hiç bişeden korkmadım ben ama ameliyathaneye girdiğinde herşeyi unutturuyorlar senin vasıtanlada hepsine tekrar teşekkür ediyorum bide embriyolog aynur hanım var canım oda süper birisi ...
ben 23nde saat 3te transfer oldum ertesigün sabah 9da çıktım tabi biz kendi aracımızla geldik nasıl bir imkanın var bilmiyorum o konuda sana bilgi verirler merak etme...
senin ve tüm arkadaşlarımızın kandili mubarek olsun..
Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...
ettim bile :))))))
benim upuzun bi listem var :)) çoğunuzun nicklere dua ediyom allah affetsin :)))
ne zmana kaldık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?