2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evet canım tamamen uyutuyorlar hiç bişe hissetmiyosun ki zaten smyrnanın ameliyatane ekibi gerçekten süper histreskopi kadar hiç bişeden korkmadım ben ama ameliyathaneye girdiğinde herşeyi unutturuyorlar senin vasıtanlada hepsine tekrar teşekkür ediyorum bide embriyolog aynur hanım var canım oda süper birisi ...
ben 23nde saat 3te transfer oldum ertesigün sabah 9da çıktım tabi biz kendi aracımızla geldik nasıl bir imkanın var bilmiyorum o konuda sana bilgi verirler merak etme...
senin ve tüm arkadaşlarımızın kandili mubarek olsun..

herkesin kandili mubarek olsun canlarım kimsenin kucagı boş kalmasın bugün dualarım HEPİMİZE.....:Saruboceq:

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

inş. canım allahım bu güzel akşamda güzel dualarımızı kabul etsin...

hakikaten çok iiler bende çok korktum histerskopide ama inanılmaz eğlendim çok güldürdüler ne tam baygındım ne ayık ama çok az şey hatırlıorum aynur hanımla daha karşılaşmadım ama herkes öyle dior:) teşekkür ederim canım bilgiler için çok merak ediorum sonucu inşalllaaaaaaah pozitif olcak canım bugünde kandil bol bol dua edicem hepimize öpüorum çok

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

canımm aynen dediğin gibi bu güsel günün hayrına inan derin bi nefesle yola devam et ki sen zaten aşmışsın bayıldım bu gücüne hiç kaybetme...

benim upuzun bi listem var :)) çoğunuzun nicklere dua ediyom allah affetsin :)))
ne zmana kaldık dimi

Bende iyiyim sagol.Tek basima oturuyorum canim sikiliyor.Nevin sana birsey sorucam.Benim gögüslerim normalde agrimiyor ama bu ikinci tedaviden sonra ani agrilar giriyor.Adet öncesi agri degil ama ani giriyor.Birde gögüs ucum cok asiri kasiniyor.Sence ne olabilir.Benim aklima kullandigim bantlar geliyor.Hep hormon yani bunlar.Prospektüste cok yan etkiler yaziyor.Sanada sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…