slm baynler bende transfer oldumm dinleniyomm dua edin çok çok bana
amin canım darısıda senin olur inşallah allah yardımcımız olsun sagol...yerimseniben
arkadaşlar, ben tüp bebek denememi sonlandırdım. yaşım 39 sigorta karşılamıyor artık maddi durum yok, kaldırabilecek gücümde yok ve ilaclar bende yan etki yaptı vücudumda kaşıntı kızarma oluştu kendimi hamile hissedip sonuc negatif olmasıda beni cok üzdü yıkıldım. kendi başına gelirse başım üstüne ama umudumu kimseye caldırmayacagım artık. vardır rabbimin bir bildigi deyip kapatıyorum inşallah sizlerin umudu kırılmaz rabbim kucagınızı doldurur.
tüm destekleriniz verdiginiz umutlar için teşekkür ederim
arkadaşlar, ben tüp bebek denememi sonlandırdım. yaşım 39 sigorta karşılamıyor artık maddi durum yok, kaldırabilecek gücümde yok ve ilaclar bende yan etki yaptı vücudumda kaşıntı kızarma oluştu kendimi hamile hissedip sonuc negatif olmasıda beni cok üzdü yıkıldım. kendi başına gelirse başım üstüne ama umudumu kimseye caldırmayacagım artık. vardır rabbimin bir bildigi deyip kapatıyorum inşallah sizlerin umudu kırılmaz rabbim kucagınızı doldurur.
tüm destekleriniz verdiginiz umutlar için teşekkür ederim
canım hayırlı olsun
rabbim güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişleri annelerinne sıkı sıkı tutnsunlar
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
hayat boyu bırakmasınlar
iiinnşşşşşşşşşşşşş
arkadaşlar yeni, genelge resmi gazetede yayınlanmış
artık şansımız dahada az
rabbim yardımcımız olsun
çok sağol canım .ben ve babası sürekli konuşuyoruz bizi bırakmayın tutun diye hissedermiş öle dediler.inşallah beni bırakmazlar tabi babalarınıda..:saruboceq:
çok saçma bencedoktorumda uyardı ayaklann e mail falan çekin diye .işimiz zaten zor iyice zorlaştırıyolarr.uğraşacak çıkartacak başka bişi bulamadılar.önce devletin başka şeyleri çözümlemesi lazım.başbakan 3 çocuk diyo.tedavi olanlara böle yaparsa bi çoçuğa şükredicek.allahım bildiği gibi yapsınnkaydirigubbakcemile
evet iyce zorlştırıyorlar
bakalım
8 martta mil atacağız hep birlikte hepnizi bekliyoruz
sakın umutmatın arkadaşlar
canım sonuna kadar gidelim arkandayız.bu konuda çok ilgilisin allah razı olsun.allah gönlünn muradını versin
haklısın canm bende arkadaşlra hep mail gönderiyomm
mail bonbardımına tutmak lazım ilgili makamları...duyduğum kadarıyla belli bir süre geçiş süresi tanıcaklarmış merkezlere.bunu şak diye yarın uygulamaya koyamazlar sanırım.bu da tepki için vakit kazandırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?