kaç tane konuldu?
hayırlısı olsun. inşallah tutunmuşlardır. :Saruboceq:
canım bana 3 tane kondu.hayırlısı olsun artıkk.ama bebişlerle konuşuyorum.tutunn bana diyorumkaydirigubbakcemile
haymatlos senin tedavi ne aşamada?
Canım ben ikinci denememi dondurulmuşlarla yapmak üzere tedavideyim şu an. Cuma kontrolüm var, pazartesine de aksilik olmazsa transfer. Doktorum sayı konusunda yapacak birşey yok diyor. Çok üzgün ve çok sinirliyim. Allah hepimize yardımcı olsun.
Sılam'cığım, ben henüz ultrason kontrolüne girmedim. 26 Şubat tarihinde reglimin 3. günü östrojen bantlarına başladım. Bu cuma yani reglimin 16. günü ultrasona gireceğim ve E2 ile Progesteron tahlili vereceğim. Onun sonucuna göre pazartesi yani reglimin 19. günü transfer olacak. Kontrolümün olduğu gün de progesteron iğnesi olmaya başlayacağım, östrojen ve progesteron takviyeleri gebelik tahliline kadar devam edecek.
Benim doktorum 16. günden önce görmek istemedi bile, sen de endişe etme, 14. gün erken sayılır. Doktorun gerekli görürse progesteron başlatır, rahim kalınlığını hızlı artırır. Su önemli diye biliyorum, ben günde 2 litrenin üstünde kalmaya çalışıyorum. Senin için de kendini zorlayarak içmeye çalışmak en doğrusu. Suya birkaç damla limon suyu damlatırsan içmen kolaylaşabilir.
Allah hepimize yardımcı olsun.
canım bana 3 tane kondu.hayırlısı olsun artıkk.ama bebişlerle konuşuyorum.tutunn bana diyorumkaydirigubbakcemile
arkadaşlar 14 gündür lucrin kullanıyorum, adetim de 3 gün geç geldi. Bgn doktora gittim. 1,5 mm civarında bir folikül kisti gördü. E2 testi yaptırdım yarın sonucunu alacağım buna göre tedavi belirlenecek.aranızda buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?