2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

inşallah tutunurlar. iyi haberlerini bekliyorum.
transferin kaçıncı günü?

1. haftasındayımmm evde hep dinlenmedeyim dışarı çıkmadım.6 gün sonra öğrencez inşallah.ya endemetrium kalınlığı transferde ne kadar olamalı bi bilginiz var mı

canım bana 3 tane kondu.hayırlısı olsun artıkk.ama bebişlerle konuşuyorum.tutunn bana diyorumkaydirigubbakcemile

inşallah canım tutunsunlar annelerine
şanslısın yasadan kurtuldun yasadan önce opu olan arkadaşlara bile tek verilecekmiş çok büyük yıkım allah kolaylık versin..

haymatlos senin tedavi ne aşamada?

Canım ben ikinci denememi dondurulmuşlarla yapmak üzere tedavideyim şu an. Cuma kontrolüm var, pazartesine de aksilik olmazsa transfer. Doktorum sayı konusunda yapacak birşey yok diyor. Çok üzgün ve çok sinirliyim. Allah hepimize yardımcı olsun.

evet aynen çok büyük yıkıma uğradım. insanlar bizim ne çektiğimizi biliyorlar mı? bilmiyorlar umurlarında bile değil. onlara olan ne onu da anlamadım niye böle bişiy yaptılar neden bu aşamada bize boşu boşuna strese sokuyorlar bilmiyorum.

Arkadaşlar az önce Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Müdürlüğü'nden bir yetkili ile görüştüm. Durumumuzu etraflıca anlattım, endişelerimizi sıkıntılarımızı söyledim. Yürürlükteki yasanın değiştirilmesi için müdürlükleri bünyesinde hiçbir şey yapılamayacağını ancak ileride hukuki girişimde bulunanlar çıkarsa -ve benim de bahsettiğim hatalar yönetmelikte varsa(!)- ek maddelerle yeni düzenlemeler yapılabileceğinden bahsetti.

Bugün sağlık bakanı Recep Akdağ'ın bu konuda bir basın toplantısı olacakmış. Kendilerine bu konuda çok tepki geldiği için böyle bir açıklama yapma gereği duymuşlar.

Durmayın kızlar bastırmaya devam. Ben bugün Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Derneği'ne başvurdum. Şimdi Tabibler Odasına ve Türk Jinekoloji Derneği'ne başvuracağım. Sizler de tepkinizi mutlaka iletin, sesimiz yükselince geri adım atacaklar. Bu açık şekilde anlaşılıyor.

Canim ben de donmus tedavisi görüyorum ..

Sana sormak istedigim bazi seyler var ..

Rahim kalinligin kac mm ?

Adetinin kacinci gününe denk geliyor transferin ?

Dün adetimin 14. günüydü ve rahim kalinligim 4 mm cikti ..

Doktorum persembeye yine bakicak ..

Sanirim transferim iptal edilir .. Cok yavas ilerliyorr ...

Ben su icemeyen biriyim sence etkisi var mi ? Sen günde ne kadar su iciyorsun ?

Allah pozitif sonuca ulastirsin bu yoldaki tüm arkadaslarimi .. :Saruboceq:

Sılam'cığım, ben henüz ultrason kontrolüne girmedim. 26 Şubat tarihinde reglimin 3. günü östrojen bantlarına başladım. Bu cuma yani reglimin 16. günü ultrasona gireceğim ve E2 ile Progesteron tahlili vereceğim. Onun sonucuna göre pazartesi yani reglimin 19. günü transfer olacak. Kontrolümün olduğu gün de progesteron iğnesi olmaya başlayacağım, östrojen ve progesteron takviyeleri gebelik tahliline kadar devam edecek.

Benim doktorum 16. günden önce görmek istemedi bile, sen de endişe etme, 14. gün erken sayılır. Doktorun gerekli görürse progesteron başlatır, rahim kalınlığını hızlı artırır. Su önemli diye biliyorum, ben günde 2 litrenin üstünde kalmaya çalışıyorum. Senin için de kendini zorlayarak içmeye çalışmak en doğrusu. Suya birkaç damla limon suyu damlatırsan içmen kolaylaşabilir.

Allah hepimize yardımcı olsun.

Cok sagol canim ... Anlattiklarin biraz olsun icime su serptti ..:1hug:

Bundan önceki tedavimde 16. gün transferim olmustu ..

Gecikiyor olmaktan korktum ..

Aslinda herseyi kendi haline birakmak en iyisi diyorum .. Düsünmek istemiyorum ..

Ama beynim bunu anlamiyor bir türlüü ....

Kendimi bir yaprak gibi akip giden suya biraksam ...

Rabbim Herseyin en iyisini bilir ..

Arkadaşlar Danıştay'a bu yönetmeliğin iptali için dava açabilecek birkaç derneğin iletişim bilgilerini aşağıya kopyalıyorum. Bu akşam hepsine hitaben bir mail yazacağım ve hepsine göndereceğim. Yazacağım metni buradan sizinle paylaşırım, aşağıya kopyaladığım adreslere gönderebilirsiniz.

Sesimizi duyuralım arkadaşlar, Kıymetli Bakanımız "anneler bu yönetmeliğe birşey demiyor, kıyameti koparan tüp bebek merkezleri" demiş. Gösterelim bakalım kıyamet nasıl koparılıyormuş.

Türk Tabipleri Birliği
GMK Bulvarı Ş. Daniş Tunalıgil Sok. No: 2 / 17 - 23 Maltepe Ankara 06570
ttb@ttb.org.tr
Tel: (0 312) 231 31 79 Faks: (0 312) 231 19 52

Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği
Çetin Emeç Bulvarı Hürriyet Caddesi Harbiye Mahallesi 1/13 Öveçler, Ankara
Tel: +90 (312) 481 06 06 Faks: +90 (312) 481 28 28
e-Posta: info@tjod.org

Üreme Sağlığı ve ınfertilite Derneği
Çetin Emeç Bulvarı Hürriyet Caddesi 1/13 Öveçler - ANKARA
Tel: 0312 481 06 06 Fax: 0312 481 28 28
email: tsrm@tsrm.org.tr

Üreme Tıbbı Derneği
Nenehatun cad. No: 59 G.O.P / Ankara
Telefon: 0 (312 ) 447 14 07 Fax: 0 (312) 447 14 08
E-posta: utd@utd.org.tr - dernekmerkezi@utd.org.tr

OHSAD - Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği
Cumhuriyet Cd. Seyhan Apt. No:12/8 Elmadağ - Taksim / ıstanbul
Tel: + 90 212 247 07 00 | Fax: + 90 212 247 07 05
OHSAD
OHSAD email adresini vermemiş ancak sitesinin yukarıya kopyaladığım iletişim linkinden form doldurarak ulaşabiliyorsunuz.

arkadaşlar 14 gündür lucrin kullanıyorum, adetim de 3 gün geç geldi. bgn doktora gittim. 15 mm civarında bir folikül kisti gördü. e2 testi yaptırdım yarın sonucunu alacağım buna göre tedavi belirlenecek.aranızda buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende dün 2.deneme için doktrodaydım.yeni bir merkez ve yeni umutlarla başlıyoruz yine.22 martta ilk lucrine başlıyorum bende.tek embriyo yasasından dolayı şansımız düşük malesef ama sanırım buna da alışıp yola devam edicez.bu arada doktor bana ofis histereskopi önerdi bu sefer.daha önce ofis histereskopi olan var mı içinizde?

evet canım ben oldum ama kist alınması için laparsokopi olurken aynı anda yapıldı anestezili.
senin için çok faydalı olur yapışıklık varsa açılır ve tüplerin durumuna bakılır.
laparaskopilik durum olmadığı zaman sadece histreoskopi yapılıyor az anezteziyle
ondan sonra yaptırırsın tüp bebeği daha faydalı olur..

canım aynı şeyi ben yaşadım. Benimde lucrinin 15.günü oldukça kistlerim oluşmuş dr ister tedaviyi yarım bırakalım istersen e2 ve progestan tahlili sonuçlarınıa göre kisti aspire edelim dedi. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı ve kistleri iğneyle boşalttılar. 4 gün sonra yumurta geliştirici iğnelere başladım ve ilk denememde bebeklerim tuttu... üçüz gebeliğim oluştu birini 7+5 haftalıkken düşük yaptım şimdi ikiz gebelik olarak devam ediyorum.... 9+4 haftalık

rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallah .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…