2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

sinemefe tebrik ederim canım bende ilk deneme için başlıcam ama canım bu yeni çıkan yasaya çok sıkıldı.bizde ikiz hayel ediyorduk ama olmayacak herhalde.çok çaresiz kaldım ve üstüne birde bu ay rerglim gecikti aslında şubat ayında bile regl olmadım olsaydım yasa banA VURMAZDI.ŞİMDİYE 3 EMRİYO KOYULMUŞTU ÇOK SIKINTI YAPTIM BU TÜP BEBEGİ ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN.SENİN BEBEKLER NASIL CANIM...

ben de laporoskopi geçirdim kist için 4 sene olacak nerdeyse.dediğin gibi yapışıklık için bakacak galiba.aslında benimki anestezili olmayacakmış acaba ofis histereskopi başka bişeymiki?

deniz izmirde nereye gidiyorsun canım....ilk denemen mi?

sen ne zaman başlıyorsun umutl...
inşallah tekde tutar sorun sende değil ya yumurtaların kaliteli oılur eşinden alınan spermlerde dondurulmuştu değil mi inşallah hayırlısı olur..

ofis de rahime kamera ile bakılıyor anestezi gerektirirecek kadar agrılı birsey degil ofis histeroskopi tanısal kamerayla bakmak için

turtem slm canım nerelerdesin hiç yazışamadık.sakın üzülme baksana zaten zor olan bişeyi iyice zorlaştırdılar.ben vazgeçsem mi diyorum.özel hastaneye para mı dayanır.çaresizim eşimde kafayı yemek üzere....zaten çok zor biriktirdik bakalım ne yapacagımı bilmiyorum.allah hepimize yardım etsin....eyvahedigeldismile

ben de laporoskopi geçirdim kist için 4 sene olacak nerdeyse.dediğin gibi yapışıklık için bakacak galiba.aslında benimki anestezili olmayacakmış acaba ofis histereskopi başka bişeymiki?

hayır bahsettiğim şey ama bazı doktor anestezili bazı doktor anestesiz yapıyor o size kalmış..aslında laparaskopi olmuşsun bir laparaskopi daha kaldırabilirsin..benim ilki açıktı ve çok zarar gödüm ama mecburan 15 cm di en büyüğü ve 3 tane idi..yumurtalık alınmadı ama alınmış gibi faaliyetsiz..

sen ne zaman başlıyorsun umutl...
inşallah tekde tutar sorun sende değil ya yumurtaların kaliteli oılur eşinden alınan spermlerde dondurulmuştu değil mi inşallah hayırlısı olur..

sence dedigin gibi olurmu son tahlilde eşimin spermleri 8 milyon oldu hemde %45 hızlı dr sana ben 8 tane bebek verebilirim dedi yeterki sen iste dedi ama nasıl olcak şubatta regl olmadım bugün ayı 9 u hala gelmedi kafayı yicem.bu regl yüzünden yasa bizede vurdu....sen smrynart da mı yaptırıyon peki...

canım sen beni hatırlamadın galiba ben hatırlıyorum ama seni irenbedesin değil mi
ben smyrnada yaptırmıştım negatif sonuç almıştım hatırladın mı..

evet canım ya 2 kişi daha ile yazışıyom da karıştırdım kusura bakma tatlım.peki yine oraya mı devam etcen bence devam et derim...problem neydi....:kedi:

hayır benim rapor olamdığı için smyrnada özel yaptırdım şimdi rapor çıkarttım aşılama kararı çıktı sayı normal olduğu için benimd etüpler açık
bu gidişle aşılamada tüpte olma ihtimalindne daha çok şans var galiba..
teke düşürdüler allah yardımcımız olsun..
benim ege üniversitesinde devam ediyor tedavim
sen nasıl olmadın ya 2 aydır mı olmuyorsun
yanlış hatırlamıyorsam sende bir sorun yoktu
oktorun ne diyor bu duruma arasaydın dilek aslanı
o da çok ilgisiz ya baştan savma cevap veriyor sadece paraya bakıyorlar hepsi..

walla aslında ben senede 1 kere mutlaka regl olmuyorum.dün tepecik ssk ya gittim fartural kullandım dedim tamam o zaman 2 gün daha bekle olmazsan yine gel dedi.ama gögüslerimin uçları çok hassas acıyo bilmiyom ne yapsam anlamadım aslında dedim ya çaresizim.hangi dr para yemiyo ki canım ya allah bunlara muhtaç etti bizleri ama inşallah bu günlerde geçecek.ne yapayım bilmiyorum....CADIARZU

deniz bizim de sperm sayımız arttı aslında bende aşılamamı denesem.fena fikir degil.eşimin yegeni denedi.ege de prof.dr said yüce bilgin aslında benim ilk dr oydu durumumuzun tüp bebek oldugunu o söledi bu sperm az dedi ama irenbeye gittik 3 ay sonra sperm 8 milyon oldu hzlı hareketli de çok iyi ne yapsam fikir verirmisin canım...

sizin spermelr dondurlmadı mı irenbede..sen çok övüyordun.orda devam edeceğim diye..
kaç yaşındasın kaç yıllık evlisiniz..
rapor hakkın varsa egede onları kullanabilirsin..
bilmiyorum bence egede bir sperm tahlili yaptırın ve ona göre doktorlar karar versin..
ama en iyi kararı siz verirsiniz..

geçmiş olsun denizcim operasyonlar malesef rezervi düşürüyo.benimde kistimin alındığı taraf çok zayıf önceleri üzülüyodum ama artık tek embriyo yasası çıktığı için üzülmeninde bir anlamı kalmadı.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

tamam canım hala övüyorum ama ben ikiz bebek hayali ile yaşıyorum.o yüzden tüp bebek degilde aşılama mı yaptırsam diyorum canım anlatabildim mi?tüp bebekte bu yasa çıkmasaydı yine tüp bebkti kararım ama eşim hala tüp bebekte ısrarcı neyse yaın irenbeden göüşme için rand.aldım bakalım ne dicekler tüp bebek ve aşılama ile ilgili...hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…