canım aynı şeyi ben yaşadım. Benimde lucrinin 15.günü oldukça kistlerim oluşmuş dr ister tedaviyi yarım bırakalım istersen e2 ve progestan tahlili sonuçlarınıa göre kisti aspire edelim dedi. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı ve kistleri iğneyle boşalttılar. 4 gün sonra yumurta geliştirici iğnelere başladım ve ilk denememde bebeklerim tuttu... üçüz gebeliğim oluştu birini 7+5 haftalıkken düşük yaptım şimdi ikiz gebelik olarak devam ediyorum.... 9+4 haftalık
rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallah .....
evet canım ben oldum ama kist alınması için laparsokopi olurken aynı anda yapıldı anestezili.
senin için çok faydalı olur yapışıklık varsa açılır ve tüplerin durumuna bakılır.
laparaskopilik durum olmadığı zaman sadece histreoskopi yapılıyor az anezteziyle
ondan sonra yaptırırsın tüp bebeği daha faydalı olur..
evet canım ben oldum ama kist alınması için laparsokopi olurken aynı anda yapıldı anestezili.
Senin için çok faydalı olur yapışıklık varsa açılır ve tüplerin durumuna bakılır.
Laparaskopilik durum olmadığı zaman sadece histreoskopi yapılıyor az anezteziyle
ondan sonra yaptırırsın tüp bebeği daha faydalı olur..
sinemefe tebrik ederim canım bende ilk deneme için başlıcam ama canım bu yeni çıkan yasaya çok sıkıldı.bizde ikiz hayel ediyorduk ama olmayacak herhalde.çok çaresiz kaldım ve üstüne birde bu ay rerglim gecikti aslında şubat ayında bile regl olmadım olsaydım yasa banA VURMAZDI.ŞİMDİYE 3 EMRİYO KOYULMUŞTU ÇOK SIKINTI YAPTIM BU TÜP BEBEGİ ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN.SENİN BEBEKLER NASIL CANIM...
ben de laporoskopi geçirdim kist için 4 sene olacak nerdeyse.dediğin gibi yapışıklık için bakacak galiba.aslında benimki anestezili olmayacakmış acaba ofis histereskopi başka bişeymiki?
deniz izmirde nereye gidiyorsun canım....ilk denemen mi?
sen ne zaman başlıyorsun umutl...
inşallah tekde tutar sorun sende değil ya yumurtaların kaliteli oılur eşinden alınan spermlerde dondurulmuştu değil mi inşallah hayırlısı olur..
ofis de rahime kamera ile bakılıyor anestezi gerektirirecek kadar agrılı birsey degil ofis histeroskopi tanısal kamerayla bakmak için
canım sen beni hatırlamadın galiba ben hatırlıyorum ama seni irenbedesin değil mi
ben smyrnada yaptırmıştım negatif sonuç almıştım hatırladın mı..
sence dedigin gibi olurmu son tahlilde eşimin spermleri 8 milyon oldu hemde %45 hızlı dr sana ben 8 tane bebek verebilirim dedi yeterki sen iste dedi ama nasıl olcak şubatta regl olmadım bugün ayı 9 u hala gelmedi kafayı yicem.bu regl yüzünden yasa bizede vurdu....sen smrynart da mı yaptırıyon peki...
hayır benim rapor olamdığı için smyrnada özel yaptırdım şimdi rapor çıkarttım aşılama kararı çıktı sayı normal olduğu için benimd etüpler açık
bu gidişle aşılamada tüpte olma ihtimalindne daha çok şans var galiba..
teke düşürdüler allah yardımcımız olsun..
benim ege üniversitesinde devam ediyor tedavim
sen nasıl olmadın ya 2 aydır mı olmuyorsun
yanlış hatırlamıyorsam sende bir sorun yoktu
oktorun ne diyor bu duruma arasaydın dilek aslanı
o da çok ilgisiz ya baştan savma cevap veriyor sadece paraya bakıyorlar hepsi..
deniz bizim de sperm sayımız arttı aslında bende aşılamamı denesem.fena fikir degil.eşimin yegeni denedi.ege de prof.dr said yüce bilgin aslında benim ilk dr oydu durumumuzun tüp bebek oldugunu o söledi bu sperm az dedi ama irenbeye gittik 3 ay sonra sperm 8 milyon oldu hzlı hareketli de çok iyi ne yapsam fikir verirmisin canım...
hayır bahsettiğim şey ama bazı doktor anestezili bazı doktor anestesiz yapıyor o size kalmış..aslında laparaskopi olmuşsun bir laparaskopi daha kaldırabilirsin..benim ilki açıktı ve çok zarar gödüm ama mecburan 15 cm di en büyüğü ve 3 tane idi..yumurtalık alınmadı ama alınmış gibi faaliyetsiz..
tupus canim ne gibi belirtilerin var beninde 7gunum transferden sonra
sizin spermelr dondurlmadı mı irenbede..sen çok övüyordun.orda devam edeceğim diye..
kaç yaşındasın kaç yıllık evlisiniz..
rapor hakkın varsa egede onları kullanabilirsin..
bilmiyorum bence egede bir sperm tahlili yaptırın ve ona göre doktorlar karar versin..
ama en iyi kararı siz verirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?