2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba cnm nasılsın bende arada giriyorum nete bu yüzden görüşemiyoruz.cnm herseyin hayırlısıı olsun. kendini fazla strese koyma . stres cok olumsuz etkiliyor tedaviyii .bizim stresten dolayı hep olumsuz oldu sende cok takıyorsun biliyorum busebeplede adet de olamadın... herseyi olumlu düşün ikiz bebek istediginiziide biliyorum buyüzden buyasa sana geri adım attırdı sanki .bu yasayı cıkaranlar insanların haklarını elllerinden alıyorlar .yasamadıkları için karar vermeside kolay olanlara ne diyim Allah büyük umudunu kesme vede herseye olumlu bak. okadar vakit kaybı olmus bence asılamayla felan ugrasma gerçi doktorlar sperm degeri iyiyse zaten asılama yap derler. bende Allahın izniyle tekrar birikim yapmaya baslayacam inşallah seneye tekrar deneyecegim... yine sölüyom sakın stres yapma , eşim beni ve kendinii asırı derecede strese koydu bu sebepten dolayı olumsu z gitti eşime dedim bu hal ve davranısları devam ederse ikinci yapmayacam dedim çünkü stresle olmaz bu iş..

arkadaşlar sabah kalktım lavaboya gittim hafif kan geldi ağla ağla deli oldum doktara gittim omirilik gelişmelerinde böyle olabiliyor bebeiş iyi dedi neden böyle panik yaptın diye bana kızdı olabiliyormuş arkadaşlar birde eşim götürüyordum taksime acil diye köprüde araba bozuldu o gelemedi çekici bekledi bende taksiye bindim gittim sbahtan belli daha yeni kendime geldim

cnanım geçmiş olsun
bak bir sorun yokmuş
üzme kendini stres yapma

cevabın için çok sağol, rahatladımopuyorumnanaktan e2 sonucum 27 çıkmış. biraz daha lucrin kullanıp menagona başlayacakmışım. allahım inş hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz. inş sen de ve tüm hamiş arkadaşlar da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar. tabii darısı başımızaolumunekankayizsmile

canım valla kendimi dinlemek istemiyom ama sağ kasıkta ara ara ağrı var.jelden dolayı hafif şeffaf akıntı.sende ne gibi belirtiler var yazarsan canım çok sevinirimm

bende dinlemek istemiyorum kendimi cunku olmayan seyide var gibi hissetiyoruz
benim bazen karnimin altinda agrilarim var senin gibi akintim var fitilden galiba goguslerimde buyudu bugun ilk defa asagidan yukari dogru batmali agrin vardi biraz ama bunlar isaret deyil bence cunku bilemeyiz bebektenmi degilmi yoksa ilaclarmi yapiyor
allaha dua edelim olsun diye canim

:Saruboceq:
haklısın canım benm.yer gök dua..zaten küçüçük suya can veren rabbim ol derse olacaak.allahım olduruversin.bebişleri elimize almayı nasip etsin.

haklisin canim bende dua ediyorum ama bazen kuskuya dusuyorum olmucakmi diye sonra kiziyorum kendime bebeklerim bana kizarlarsa diye....
eger tutundularsa 15 mart gibi kapleri atmaya baslarmis biliyormusun

Canim irenbedeki görüsmenden sonra bize de bilgi verir misin ?

ilk görüsmenden memnun olup olmadigini ..

Merhaba canim nasilsin ?

Sanirim transferin olmuss ...

Allahim pozitif sonuc almayi nasip etsin hayirlisiylaa..

Bu gün kacinci günündesin ? Test günün ne zaman ?

amin canim transfer oldum 8 gunum bugun 16 mart test gunum bekliyorum sonuc pozitif olsun diye sen nasilsin

Allaha cok sükür iyiyim .. Adetimin 16. günündeyim .

Yarin doktor kontrolum var .. Rahim kalinligina bakicak ..

Donmus transferi olacak yine .. 5 tane donmus embriyom var.

Insallah rahim kalinligi iyi cikarr ..

Senin endometrium kacti transfer olmadan önce ?

Az kalmis canim test gününe .. Sabrin sonu selamett .. Insallah burdan hamileyim diye cigliklar atmak nasip olur ...

Sana , bana ve tüm isteyenlere ... :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnn canim senin icinde gecerli
bilmiyorum canim dr bana soylemedi konturollerde hersey yolunda gidiyor dedi hep ve ilk oldugu icin degerlerimin nekadar olmasi gerektigini rahmin kalinligi ve oburkileri sizlerden ogreniyorum biraz cahilmisim ama dr govendim herseyi biliyorsunuz ne gerekirse yapalim dedik

ben transfer yaptıralı 6 günüm evde test yaptım çizgi çıktı ama kullandıgım çatlatma iğnesinden çıkmıştır dediler bilgisi olan varmı

kullandigin ignelerde yapa bilir ama hamilede olabilirsin 2 gun sonra bidaha dene derim ve kacinci gun transfer oldun

Canim transferden sonra hangi ilaclari kullaniyorsun ?

Kac tane embriyo transfer edildi ?

Rahim kalinligi icin 8 ile 12 mm olmasi iyi diyorlar .. Burdan okudugum kadariyla ...

Hepimiz yasadikca ögreniyoruz canim ...

Kendi kendine igne yapmayi kim biliyordu ki ?

Yumurtanin büyüklügünü ? Embriyonun kalitesini ? Hangimiz biliyorduk önceleri ...

ALLAH fena seyleri ögretmesin insallah ..

Valla hamilelik haberini aldiginda ben de cok ama cok sevinecegim ..

Umudum bitmek üzereydi .. Insallah umut olursun bana da .. :teytey: :1hug:

Merhaba arkadaslar.Duygu insallah sonucun pozitif olur canim.Kendini nasil hissediyosun belirti felan varmi.Silam sen nasilsin canim.Umarim hic bir sorun yasanmadan transferin olur ve hersey yolunda gider

amin
2 tane konuldu kalite emriyo dr cok kaliteli diye 3 taneden korktu cogul gebelik olur diye cogul riskli olurmus ama ben evlendigimden beridir hep ikiz istiyordum tabi o zaman normal yollardan olucak umuyorduk
cok anlayislisin bana kendimi kötu hissettirmiyorsun cok sagol canim
burda senimle birlikte hamileyiz diye baricayiz merak etme kendiminki kadar senimkide beni gercekten mutlu edicek hepimizinki gibi aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Son düzenleme:
umudumuzu kaybetmeyelim kaybettigimizde yasayamayiz insallah bir gun bebeklerimiz olucak hepimiz buna inanalim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…