tamam canım hala övüyorum ama ben ikiz bebek hayali ile yaşıyorum.o yüzden tüp bebek degilde aşılama mı yaptırsam diyorum canım anlatabildim mi?tüp bebekte bu yasa çıkmasaydı yine tüp bebkti kararım ama eşim hala tüp bebekte ısrarcı neyse yaın irenbeden göüşme için rand.aldım bakalım ne dicekler tüp bebek ve aşılama ile ilgili...hayırlısı artık...
arkadaşlar sabah kalktım lavaboya gittim hafif kan geldi ağla ağla deli oldum doktara gittim omirilik gelişmelerinde böyle olabiliyor bebeiş iyi dedi neden böyle panik yaptın diye bana kızdı olabiliyormuş arkadaşlar birde eşim götürüyordum taksime acil diye köprüde araba bozuldu o gelemedi çekici bekledi bende taksiye bindim gittim sbahtan belli daha yeni kendime geldim
canım aynı şeyi ben yaşadım. Benimde lucrinin 15.günü oldukça kistlerim oluşmuş dr ister tedaviyi yarım bırakalım istersen e2 ve progestan tahlili sonuçlarınıa göre kisti aspire edelim dedi. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı ve kistleri iğneyle boşalttılar. 4 gün sonra yumurta geliştirici iğnelere başladım ve ilk denememde bebeklerim tuttu... üçüz gebeliğim oluştu birini 7+5 haftalıkken düşük yaptım şimdi ikiz gebelik olarak devam ediyorum.... 9+4 haftalık
rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallah .....
canım valla kendimi dinlemek istemiyom ama sağ kasıkta ara ara ağrı var.jelden dolayı hafif şeffaf akıntı.sende ne gibi belirtiler var yazarsan canım çok sevinirimm
bende dinlemek istemiyorum kendimi cunku olmayan seyide var gibi hissetiyoruz
benim bazen karnimin altinda agrilarim var senin gibi akintim var fitilden galiba goguslerimde buyudu bugun ilk defa asagidan yukari dogru batmali agrin vardi biraz ama bunlar isaret deyil bence cunku bilemeyiz bebektenmi degilmi yoksa ilaclarmi yapiyor
allaha dua edelim olsun diye canim
tamam canım hala övüyorum ama ben ikiz bebek hayali ile yaşıyorum.o yüzden tüp bebek degilde aşılama mı yaptırsam diyorum canım anlatabildim mi?tüp bebekte bu yasa çıkmasaydı yine tüp bebkti kararım ama eşim hala tüp bebekte ısrarcı neyse yaın irenbeden göüşme için rand.aldım bakalım ne dicekler tüp bebek ve aşılama ile ilgili...hayırlısı artık...
mrb silam
amin canim transfer oldum 8 gunum bugun 16 mart test gunum bekliyorum sonuc pozitif olsun diye sen nasilsin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnn canim senin icinde gecerli
bilmiyorum canim dr bana soylemedi konturollerde hersey yolunda gidiyor dedi hep ve ilk oldugu icin degerlerimin nekadar olmasi gerektigini rahmin kalinligi ve oburkileri sizlerden ogreniyorum biraz cahilmisim ama dr govendim herseyi biliyorsunuz ne gerekirse yapalim dedik
Canim transferden sonra hangi ilaclari kullaniyorsun ?
Kac tane embriyo transfer edildi ?
Rahim kalinligi icin 8 ile 12 mm olmasi iyi diyorlar .. Burdan okudugum kadariyla ...
Hepimiz yasadikca ögreniyoruz canim ...
Kendi kendine igne yapmayi kim biliyordu ki ?
Yumurtanin büyüklügünü ? Embriyonun kalitesini ? Hangimiz biliyorduk önceleri ...
ALLAH fena seyleri ögretmesin insallah ..
Valla hamilelik haberini aldiginda ben de cok ama cok sevinecegim ..
Umudum bitmek üzereydi .. Insallah umut olursun bana da .. :teytey: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?