2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

meraba arkadaşlar ben ayın 3 de yani (eylül) tüp bebek tedavisine başlıyorum umut tüp bebek merkezinde işallah siz sormak istediğim şeyler var lütfen cevaplarsanız sevinirim rapor çıkarınca nekadar ödüyorsun şuan tedavi gören arkadaşlar yazarsa sevinirim

Merhabalar herkese. Aranıza yeni katıldım ama formu uzun süredir okuyarak takip ediyordum. 21 ağustos yani bugün itibariyle lucrin iğnelerini kullanmaya başladım. İlk iğneyi koluma bugün sabah eşim yaptı ama ilacın bir kısmı dışarıya aktı. Tüp bebek hemşiremi aradım olabilir iğne içerideyken 5 e kadar saydınız mı dedi evet saydık dedim ve sorun olmaz dedi. Adana tüp bebek Merkezi Hamdi Karanfile gidiyorum .3,5 yıldır bebeğim olmuyor. Hiç hamiş kalamadım. Önce ovulasyon takibi sonra aşılama ve sıra tüp bebek denemesine geldi. Tüplerim açık, eşimde sorun yok, yani sebebi olmadığını söylüyor doktorumuz ya da henüz sebebini bulacak kadar tıp ilerlemedilarımıza almayı nasip etsinCADIARZU Eylül ayında galiba bayramdan sonrada transfer olacak. Dua edelim birbirimize:CüvCüv:

bu güzel bereketi bol ve dualarımızın geri çevrilmeyeceği mübarek aydı birbirimize bolca dua edelim...rabbim tedavi gören herkese yardımcı olsunnn....:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugün yani pazar günü transferim var .
bekleme süresinde evimde olmayacağım.beni sakin olmam gereken bir 12 gün bekliyor.
görüşmek üzere erken evime dönersem haberleri veririm. hoşçakalınbilmiyorumkismile

allahım kucagnı boş bırakmasın emeklerini boşa varmesin eşin destegi ve morel başta bu önemli hayırlı haberlerle gel birde ne kadara mal oldu söylermisin

allahım kucagnı boş bırakmasın emeklerini boşa varmesin eşin destegi ve morel başta bu önemli hayırlı haberlerle gel birde ne kadara mal oldu söylermisin

Merhaba canım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz bebeklerimize kavuşucaz eminim. İlaçlarla beraber 5.000.-tl yi buldu canım. İnşallah bebeişlerimiz olurda bir daha bu meblağları ödemek zorunda kalmayız gerçekten maddi ve manevi olarak büyük fedakarlık. Ama bebişlerimiz olursa değecek bunlara eminimopuyorumnanaktan

degmez olurmu ben bir kist ameliyatı oldum deseler 5 defa daha olursan bebek olacak hiç düşünmem ya

canim bende 21 inde basladim lucrine.ama ben göbkten yapiyorum.işlemlerimiz es zamanli gidecek galiba.birbirimizden haberimi olsun.allah cbalarimizi bosacikarmasin...

canim bende 21 inde basladim lucrine.ama ben göbkten yapiyorum.işlemlerimiz es zamanli gidecek galiba.birbirimizden haberimi olsun.allah cbalarimizi bosacikarmasin...

Merhaba canım. Öncelile iyi dileklerin için aminnnn diyorumolumunekankayizsmileEvet eş zamanlı ilerleyeceğiz galiba. Yaa şimdiden günler geçmiyor di mi...Muhakkak haberleşelim. Hangi aşamalarda olduğumuzu birbirimize bildirelim. Benim adet dönemim 1 eylül gibi olacak. ondan sonra verilecek iğne göbekten yapılacak diye biliyorum. Allahım bize yardımcı olacak inşallah, buradaki herkes için dua ediyorum ve tüm çocuğu olmayan insanlar için. Gerçekten çok zor yaşadıklarımız. Senin ilk tüp bebek denemen mi? Benim ilk ve kafamda bin türlü soru var. Transfere kadar yumurtalarda bir sorun olacak mı transferden sonra tutacak mı bebeişlerimeyvahedigeldismile

slm kızlar. bgn transferim oldu ve ameliyathanede Allah'tan kendim için hayırlı ve sağlıklı bebek isterken hepimiz için istedim. inş bu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin:)

Kızlar yarın doktor randevum var merional 300 lukvuruluyorum hergün bide 0.5 lucrin ama kasıklarımda bide sag böbrek tarafımda Ağrı var sizde de oldu mü hiç bana 300 lük doz çok geldi gibi sizin dozlar ne kadar
ydm hayirlisi olsun hadi güzel haberlerini bekliyoruz

inş canım, hepimizden güzel haberler gelsin inşopuyorumnanaktan

herkese slm ben yeni katıldım13 yıllık evliyim. 1.tüp bebek denemem negatif. şimdi 2.transferimi yaptırdım bugün 8.günüm bekliyorum ama beklemek beni öldürecek.DİLERİM RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

canim evet benimde ilk denemem.benim sorunumu anlatayım.bende adı tatli ama ALLAH kimseye vermesin cikolata kisti vardi.alindi 2 ay önce laporoskopiyle.ama kanallarimda kapaliymis.onlarda devreden cikarildi.simdi bebek icin baska sansim kalmadi.menepoza kadar tüp bebege devam.ALLAHİM hepimizin kucaklarini bebişlerle doldursun.bugun enin gibi 5.yi oldum senin gibi.ama benim kasiklarimda agri oluyo.acaba sendede oldumu.normalmi acaba????

kızlar bugün doktora gittim bugün merional de 4 günüm ama vurulmadan gittim doktora 4 tane yumurtan var dedi biz 5 e kadar kabul ederiz dedi ama senin 5 i geçer dedi 10mm dedi siz de arada gittiniz mi hiç kontrole nasıldı yumurtalarınız bana 4 az geldi de

bence yumurta sayından ziyade kalitesi önemli. zaten en fazla 2 embiryo transfer edilebildiği için 5. güne kadar getirebildikleri embiryolar önemli. ben de memorialde geçen hafta transferimi yaptırdım, sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. yarın 8. günüm, sanırım test yaptıracağım. inşallah senin için de herşey yolunda gider.

slm kızlar benimde ilk denemem ngatif oldu. ikinci tedaviye ayın 8 de lucrinle başladık. 23 ağustosta fostimona başladım. salı kontrole gideceğim bakalım ne olacak. ben dodurulmuşlarım var diye biliyordum. ama yokmuş. ilk transferde 7 tane donduruldu demişlerdi bize ama yokmuş. dondurulurken bir kağıt imzalatıyoruz dedi.yani anlayacağınız yine toplama işlemi yapılacak. hakkaımızda herşeyin hayırlısı. inşallah hepimizin kucakları bebeklerle dolarbilmiyorumkismile

canim anlayamadim.bunu nasil yaparlar.dondurduk diyorlar.sonra yok.nasil oluyormus.bi hesap sorsaydin

arkadaşlar merhabalar...
3 yıllık evliyim şubatta bir aşılama deneyimim var olumsuz sonuçlanan.
bayramdan sonra tüp bebek deneyeceğiz.doktorumla görüştüm ilaçlarımı aldım ancak doktorum bayramdan sonra yapmamızın uygun olacağını söyledi.
aslında çok heyacanlıyım ve korkuyorum
korkuyorum çünkü nasl olacağını düşünüyorum ve en önemlisi bi kere daha yıkılıp yıkılmayacağımı..
soruna gelince çok şükür bende bi sıkıntı yok eşiminde sperm sayısının az olduğunu söylüyor doktorum .
neler yapmam gerektiğini ne yemem gerektiğini bana anlatırmısınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…