kızlar bugün yani pazar günü transferim var .
bekleme süresinde evimde olmayacağım.beni sakin olmam gereken bir 12 gün bekliyor.
görüşmek üzere erken evime dönersem haberleri veririm. hoşçakalınbilmiyorumkismile
Merhabalar herkese. Aranıza yeni katıldım ama formu uzun süredir okuyarak takip ediyordum. 21 ağustos yani bugün itibariyle lucrin iğnelerini kullanmaya başladım. İlk iğneyi koluma bugün sabah eşim yaptı ama ilacın bir kısmı dışarıya aktı. Tüp bebek hemşiremi aradım olabilir iğne içerideyken 5 e kadar saydınız mı dedi evet saydık dedim ve sorun olmaz dedi. Adana tüp bebek Merkezi Hamdi Karanfile gidiyorum .3,5 yıldır bebeğim olmuyor. Hiç hamiş kalamadım. Önce ovulasyon takibi sonra aşılama ve sıra tüp bebek denemesine geldi. Tüplerim açık, eşimde sorun yok, yani sebebi olmadığını söylüyor doktorumuz ya da henüz sebebini bulacak kadar tıp ilerlemedilarımıza almayı nasip etsinCADIARZU Eylül ayında galiba bayramdan sonrada transfer olacak. Dua edelim birbirimize:CüvCüv:
allahım kucagnı boş bırakmasın emeklerini boşa varmesin eşin destegi ve morel başta bu önemli hayırlı haberlerle gel birde ne kadara mal oldu söylermisin
Merhaba canım
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz bebeklerimize kavuşucaz eminim. İlaçlarla beraber 5.000.-tl yi buldu canım. İnşallah bebeişlerimiz olurda bir daha bu meblağları ödemek zorunda kalmayız gerçekten maddi ve manevi olarak büyük fedakarlık. Ama bebişlerimiz olursa değecek bunlara eminimopuyorumnanaktan
Merhabalar herkese. Aranıza yeni katıldım ama formu uzun süredir okuyarak takip ediyordum. 21 ağustos yani bugün itibariyle lucrin iğnelerini kullanmaya başladım. İlk iğneyi koluma bugün sabah eşim yaptı ama ilacın bir kısmı dışarıya aktı. Tüp bebek hemşiremi aradım olabilir iğne içerideyken 5 e kadar saydınız mı dedi evet saydık dedim ve sorun olmaz dedi. Adana tüp bebek Merkezi Hamdi Karanfile gidiyorum .3,5 yıldır bebeğim olmuyor. Hiç hamiş kalamadım. Önce ovulasyon takibi sonra aşılama ve sıra tüp bebek denemesine geldi. Tüplerim açık, eşimde sorun yok, yani sebebi olmadığını söylüyor doktorumuz ya da henüz sebebini bulacak kadar tıp ilerlemedilarımıza almayı nasip etsinCADIARZU Eylül ayında galiba bayramdan sonrada transfer olacak. Dua edelim birbirimize:CüvCüv:
canim bende 21 inde basladim lucrine.ama ben göbkten yapiyorum.işlemlerimiz es zamanli gidecek galiba.birbirimizden haberimi olsun.allah cbalarimizi bosacikarmasin...
Kızlar yarın doktor randevum var merional 300 lukvuruluyorum hergün bide 0.5 lucrin ama kasıklarımda bide sag böbrek tarafımda Ağrı var sizde de oldu mü hiç bana 300 lük doz çok geldi gibi sizin dozlar ne kadar
ydm hayirlisi olsun hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım. Öncelile iyi dileklerin için aminnnn diyorumolumunekankayizsmileEvet eş zamanlı ilerleyeceğiz galiba. Yaa şimdiden günler geçmiyor di mi...Muhakkak haberleşelim. Hangi aşamalarda olduğumuzu birbirimize bildirelim. Benim adet dönemim 1 eylül gibi olacak. ondan sonra verilecek iğne göbekten yapılacak diye biliyorum. Allahım bize yardımcı olacak inşallah, buradaki herkes için dua ediyorum ve tüm çocuğu olmayan insanlar için. Gerçekten çok zor yaşadıklarımız. Senin ilk tüp bebek denemen mi? Benim ilk ve kafamda bin türlü soru var. Transfere kadar yumurtalarda bir sorun olacak mı transferden sonra tutacak mı bebeişlerimeyvahedigeldismile
Merhaba canım. Öncelile iyi dileklerin için aminnnn diyorumolumunekankayizsmileEvet eş zamanlı ilerleyeceğiz galiba. Yaa şimdiden günler geçmiyor di mi...Muhakkak haberleşelim. Hangi aşamalarda olduğumuzu birbirimize bildirelim. Benim adet dönemim 1 eylül gibi olacak. ondan sonra verilecek iğne göbekten yapılacak diye biliyorum. Allahım bize yardımcı olacak inşallah, buradaki herkes için dua ediyorum ve tüm çocuğu olmayan insanlar için. Gerçekten çok zor yaşadıklarımız. Senin ilk tüp bebek denemen mi? Benim ilk ve kafamda bin türlü soru var. Transfere kadar yumurtalarda bir sorun olacak mı transferden sonra tutacak mı bebeişlerimeyvahedigeldismile
slm kızlar benimde ilk denemem ngatif oldu. ikinci tedaviye ayın 8 de lucrinle başladık. 23 ağustosta fostimona başladım. salı kontrole gideceğim bakalım ne olacak. ben dodurulmuşlarım var diye biliyordum. ama yokmuş. ilk transferde 7 tane donduruldu demişlerdi bize ama yokmuş. dondurulurken bir kağıt imzalatıyoruz dedi.yani anlayacağınız yine toplama işlemi yapılacak. hakkaımızda herşeyin hayırlısı. inşallah hepimizin kucakları bebeklerle dolarbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?