amin canım :Saruboceq:saol canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla. ALLAH hepimize nasip etsin anneliğibilmiyorumkismile
merhaba arkadaslar.uzun zamandir sizleri takip ediyorum.ama yeni üye olabildim.ben 2 yillik evliyim.bir sene önce ögrendim ki cikolata kisti hastasiyim.1 ay önce laparoskopiyle alindi ama kanallarimda tikaliymis.onlarda alindi malesef.simdi tüp bebekten baska carem kalmadi.bu ay baslayacagiz tedaviye.tavsiyelerinize ihtiyacim var.
kızlar hepinize merhaba,
tedaviniz hayırlı olsun.benim 3. günüm iğnelere başladım puregon vuruyorum şuanda.
yarın randevum var ve galiba iğnem değişecek yumurtalara bakılacak.bu 2.tüpbebeğim sakin olmayı başarmaya çalışıyorum.bu sayfayı daha önce bakıyordum.epeydir girmemiştim.
benimle yanı zamanda başlayan varmı acaba?
allah hepimizi kuzucuklarına kavuştursun inş.:Saruboceq:
slm ben ank. cebeci tıp fakültesinde yaptırıyorum. İlkinde tutmadı. İnşallah bu sefer tutar hayırlısıyla hepimizin ki. sen nerde yaptıryorsun. senin kaç gün oldu şimdi lucrine başlayalıbilmiyorumkismile
ben ank anatolyada yaptırdım ilk denememi olmadı, ikincisi dondurulmuşlarla aynı merk de olacak. ben daha lucrin e başlamadım. 1.5 ay sonra transferim olacak. açıkçası neden tutmadı diye araştırırken burda gittiğim yeni doktorum. çatal rahim gibi birşey dedi. bir sürü test yaptırdık. bekliyoruz şimdi. bi de ben geçen seferde de aynı ilaçları kullanmıştım. yani yasmin,, lucrin, gonal f, ovitrelle, crionene jel kullanmıştım. şimdi bana yasmin (iki kutu kullanacam), lucrin, cyclo-progynova, crionen jel verdi. ben aynı ilaçları kullanmak istemiyorum. burda yeni gittiğim doktora güveniyorum. artık kendimizi yeni tedavi de ona teslim edelim diyoruz. doktorum ilaçlardan pek memnun kalmadı nedense. yasmin rahim duvarını inceltiyormuş neden bunu verdi falan dedi. bilemeiyorum kafam karışık şu kan testi sonuçları bir gelsin bakalım.
giz1978 teşekkür ederim canım desteğin için.
bugünde gittim doktoruma ilaçlarıma devam ediyorum puregon 375 vuruyorum.bana biraz fazla gibi geldi acaba sizlerde bu kadar mı kullandınız.aslında kişinin durumuna va yaşa bağlı bu dozajlar.
fena halde halsizlik ve baş ağrısı yapıyor.ama olsun yeterki karşılığı olsun bebeğime bir ana önce kavuşayım.sabırsızlıkla opu ve transferi bekliyorum.
sayfaları pek okuyamadım sizler ne durumdasınız bilemiyorum ama allah kolaylık versin dualarımız kabul olsun bu mübarek günlerde.:Saruboceq:a.s.
selam kızlar bana cevap verebilecek olan var mı
selam kızlar
bu ay tüp bebek için kontrollere başladım.bende pco varmış o yüzden iki ay dk hapı kullanmam gerek.şimdi sizden bişey öğrenmek istiyorum doktorum bana ayın 24 ünde gel rahim boyunu ölçecem embriyoyu kaçıncı mm koyacağımı hesaplayacam dedi.bide çok sıkışık olmalıymışım.sizlerede böyle bişey yapıldımı nasıl bi işlem bana yarrdım edin kızlar
şimdiden teşekkür ederim
giz1978 merhaba canım
yazılarına baktımda tüpbebek denemedin galiba daha, yaşın kaç?
sen neler yapıyosun ne durumdasın şu anda?
ben opu için gün sayıyorum.transferide sabırsızlıkla bekliyorum. allahtan sakinim şu sıralar maşallah diyeyim kendime. normalde çok evhamlı biriyim herşeye müdahele etme huyum var çok kötü.. iyi kız olmaya çalışıyorum.. şöyle sakin sakin yumoş yumoşkaydirigubbakcemile2
ben ank anatolyada yaptırdım ilk denememi olmadı, ikincisi dondurulmuşlarla aynı merk de olacak. ben daha lucrin e başlamadım. 1.5 ay sonra transferim olacak. açıkçası neden tutmadı diye araştırırken burda gittiğim yeni doktorum. çatal rahim gibi birşey dedi. bir sürü test yaptırdık. bekliyoruz şimdi. bi de ben geçen seferde de aynı ilaçları kullanmıştım. yani yasmin,, lucrin, gonal f, ovitrelle, crionene jel kullanmıştım. şimdi bana yasmin (iki kutu kullanacam), lucrin, cyclo-progynova, crionen jel verdi. ben aynı ilaçları kullanmak istemiyorum. burda yeni gittiğim doktora güveniyorum. artık kendimizi yeni tedavi de ona teslim edelim diyoruz. doktorum ilaçlardan pek memnun kalmadı nedense. yasmin rahim duvarını inceltiyormuş neden bunu verdi falan dedi. bilemeiyorum kafam karışık şu kan testi sonuçları bir gelsin bakalım.
kimse dertlenmesin kimse sıkıntı yapmasın hayırlıysa gelsin bebişlerimiz.
bütün arkadaşlarımdan hamile haberi alınca seviniyorum ama tek başıma kalınca içim burkuluyodu şimdi bi umut var içimde inşallah hayırlısıyla olucak diye sizde öyle düşünün.
Hep beraberiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?