2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

günaydın ne haber kızlar nasıl gidiyor
inş güzel heberler vardır

Kizlar çok önemli acil cevap bekliyorum hava çok sıcak diye bütün lucrin kutusunu yanımda taşımak istemiyorum ise giderken ama ilk gün 13;30 da vuruldum iğnelerimiz hep o saatte vuruluyorum o yüzden ama iste olucam bugünden sonra vurulmam gereken saatte lucrini koysam siringaya siringayida buzluga sarip yanıma alsam saatinde de vursam iğneyi isteyken ne olur sizce

buz torbaları oluyor ya onlara sar ikisinide bence

canım buz kalıbına sararsan sorunolacağını sanmıyorum
ama yinede dr bir sor

evet lucrin kullanırken gördüğün adetin 2. günü rahim duvarı kalınlığını ölçecekler. rahim duvarını kalınlaştırmak için hangi ilacı verecekler bana da bildirirmisin. bir de bebeğin tutunması için crionen jel den başka progestereon iğnesi falan verdi ler mi sana?
benim test sonuçlarım temiz çıktı şükürler olsun.doktorla yarın tekrar görüşme yapacağız.
benim adetler düzensiz olduğundan dolayı yasmin i verdi diye düşünmüştüm.:S
hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlaaar, sabah opuya giriyorum ve hala uyuyamadım.
ama yinede kendimi iyi hissediyorum.sabırsızım sadece yumoşlarımı merak ediyorum.
hoşçakalın ...:sinifsinif:

kızlaaar, sabah opuya giriyorum ve hala uyuyamadım.
Ama yinede kendimi iyi hissediyorum.sabırsızım sadece yumoşlarımı merak ediyorum.
Hoşçakalın ...:sinifsinif:

canım tedavin hayılı olsun sana bebişini getrisin inşş
her şey yolunda gitsin yeteri kadar kaliteli yumuşun olsun dölensin ve annelerinine sımsıkı tutunsunlar 9 ay bırakmasınlar
inşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun
inşşşşşşşşşş

canım ben dün akşam hastalandım. yarın dr gideceğim bakalım ne ilaç verecek geçen sefer bir iğne vermişti ama şimdi ismini hatırlamıyorum. birde bana jel değilde fitil vermişti. ben onu kallandım. bakalım şimdi hangi ilaçları verecek. inşallah hakkımızda hayırlısı olur. yarın bilgi veririm sana.

bende lucrin kullanıyorum ama bana buz torbası filan demediler. ben normal bir şekilde odada tutuyorum ve sabah işe gelmeden vuruluyorum.

Kızlar acil cevap yazarsanız sevinirim Arkadaşım tüp bebek yaptırdı.Bugün 12. gün ve değeri 38 çıktı.Sizce bu değer iyi mi?3.denemesi inş tutar.

canım saolasın, dilekrin için allah seninde yardımcın olsun.
opum iyi geçti.bugün aradılar.10 yumurta alınmıştı. şuan 7 si döllenmiş
yarın tranfer günü için karar vereceklermiş.meraktayım blast emriyoya gidelecekmi?
neyse hangisi hayırlısıyla olacaksa öle olsun.
seni biliyorum yetercim aşinayım yani sen neler yapıyosun durumlar nedir?:içelim:

kıazlarrr hastalandım koyu kahve rengi bi kanama oldu hala devam ediyo şimdi şimdi rengi açılıyo galiba ama ağrım sızım hiç yok ki ben adet olurken önceden karnım ağrımaya başlardı ama şimdi ağrımıyo:)
iyi mi kötü mü bilemedim.
siz de de öyle mi olmuştu koyu kahve mi

bence bekle sabaha kadar normele dönerse malasef gece 12 de bile belli olur önce koyu sonra açılır

mrb arkadaslar ii aksamlar benim 3. denemem bugun 4. iynemi yaptım inşş allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…