2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bende 1 aşılama olumsuz ve hemen tüp bebek dediler sorun ikimizde de benim fsh onun sperm azlıgı ben çok şey denemdim ama içmiyor yemiyor eger eşin yardımcı oluyorsa incir yesin yada suyunu çakrış otu sbah akşam birde evikap vitemin 400 mg zararı yok sigara yok (eşim içiyor bırakmadı) gıdasına dikkat et bol meyve ve bitki çayları uykusuna dikkat etsin zor degil bunlar 1 ay yapacak istiyorsa gerçekten allah yardımcın olsun

kızlar kaç yumurtanız olgunlaşmış gibi gözüküyor kaç mm oldular doktorunuz bir şey diyo mu bi de kaç mm de çatlatma iğnesi vuruluyoo

kızlar transferimin 8.günü ve kan sonucum 177.5, galiba bu sefer hamileyim...allahım lütfen bebişlerim tutnmuş olsun ve beni bırakmasın...

merhaba canım tedavin hayırlı olur inş.
benim eşimde morfoloji yapı bozukluğu vardı ama ben yinede arkadaş tavsiyesi olan belkide aşina olunan bişi yaptım.fakat yapan arkadaşımın eşinde sperm sıfıra yakınmış yapısal değilde doktoruda şaşırmış şuan 1 yaşında bebekleri var.
her sabah aç karınla bıldırcın yumurta tazeliğine dikkat et bir kaşık harnup yani keçiboynuzu pekmez ve iyi kaliteli çambalı 1 kaşık arkadaşım 1 sene yapmışlar. ben 2 ay kadar yapabildim .şu an transfer sonucunu bekliyorum.a.s.

merhaba canım. Benim de kasıklarımda ağrı yaptı iğneler ama doktoruma sormadım normaldir herhalde ama beni antibiyotik ilacı mahvetti karnım ağrıyor ilaçtan. Sabahları karın ağrısı ile uyanır oldum:uhm:

kızlar transferimin 8.günü ve kan sonucum 177.5, galiba bu sefer hamileyim...allahım lütfen bebişlerim tutnmuş olsun ve beni bırakmasın...

Canım hayırlı uğurlu olsun. inş darısı başımızaopuyorumnanaktan 5. gün transferi miydi ve 2 tane miydi senin? ayrıca sorun neydi?

Merhaba arkadaşlar... Uzun süredir foruma üye olmadan paylaşımlarınızı okuyorum. İlk defa yazıyorum. Dileğim, hepimizin en hayırlı şekilde yavrularına kavuşmasından ibarettir... (Amin...)
İki yıllık evliyim. Bu sürecin yirmi ayını bebiş özlemiyle ama her durumda Rabbim'ize sığınarak geçirdim. Malesef olmadı. Sonunda bu ay tüp bebek yöntemine karar verdik. Eylül'ün altısında başlıyoruz. Gün boyu bu bölümü okudum. Tecrübelerinizi öğrenip, duygularınıza silbaştan ortak oldum... Her mesajınızda sizler ve kendim için ayrı ayrı dua ettim; Rabbimiz kabul etsin.
Heyecanlıyım. Küçükken bana mesleğim için "Ne olacaksın?" diye sorduklarında "Tabiki ANNE!" yanıtını veren ben, tıpkı sizler gibi hasretle bekliyorum. O günü iple çekiyorum. Ve korkuyorum. Korkuyla yola devam edilir mi bilinmez ama sonumuzun HAYIRLI OLMASINI can-ı gönülden diliyorum.
Sevgilerimle...

Tüm güzel dileklerin için amin sezra. tahmin ediyorum senin yaşadığın korkuları aramızda yaşamayan yoktur. dileğim umutlarımız daim olur, korkularımıza yenilmeyiz... kaç yaşındasın ve sıkıntı nedir?

Canım hayırlı uğurlu olsun. inş darısı başımızaopuyorumnanaktan 5. gün transferi miydi ve 2 tane miydi senin? ayrıca sorun neydi?

bir şey daha transferden sonra vücudunda bir farklılık hissettin mi? varsa mesela?

--------------------------------------------------------------------------------

begümhan--- kızlar transferimin 8.günü ve kan sonucum 177.5, galiba bu sefer hamileyim...allahım lütfen bebişlerim tutnmuş olsun ve beni bırakmasın...

Son düzenleme:

28 yaşındayım. Sorunumuz, eşimin sperm kalite ve sayısının sürekli değişkenlik göstermesi.. Evliliğimiz öncesinde eşim iki kez varikosel ameliyatı oldu. Her ameliyattan sonra problemin düzeldiği söylendi ama sonuç hep hüsran! :) Ya sayı yüksek çıkıyor, morfoloji % 0 ; ya da sayı düşük morfoloji % 4 ...
Sırasıyla Klomen, Evicap, ArginMax, Proxeed Plus kullandı. Keçiboynuzu kürüyle destekledim. Aynı zamanda akşam ve sabah keçiboynuzu pekmezini süte katıp içirdim.
Son morfoloji eskiye göre yüksek çıkınca doktorumuzun yönlendirmesiyle tüp bebeğe karar verdik.
Böyle işte...

gecer insaallah bitanem.sabir,bunlarda gececek.bende bugun sabah adet oldum,cok sevincliyim,bu ignelerden gec olur diye korkuyordum,ama bu sefer erken oldu.pazartesiye randevu aldim.git gide yaklasiyoruz bebislerimize.

sezracım
hadi hayırlı olsun şimdiden.ben de 28 yaşındayım.ilk denememiz olacak.sorunumuz hemen hemen aynı.bizim de morfolojimiz kötü olduğu için aşılama denemedik,direk tüpbebek denedik.agustosun 16sında adet oldum.17sinde iğnelere başladık.iğneleri yapmak çok kolay.hepsini kendim yaptım,göbeğimden.merional 150 ve lucrin.9.gece çatlatma iğnesini de kendim yaptım.26sı perşembe günü sabah 8.30da anestezi altında yumurtalarım toplandı.hiiçbir şey hissetmedim.çok şükür bugün 3.gün hala ağrım yok.forumda okuduklarımdan yola çıkarak 20-30 yumurtam olsun diye hayal ediyordum.ama doktorum dediki,senin yaşına göre 14 yumurta çok iyi.gerekirse bi sonraki deneme için avantaj sağlayacak bu sayı,dedi.neyse canım.8 tanesi embriyo haline geldi çok şükür.şimdi 5.gün transfer olunca şansımız %70-80 oluyor.bizde pazartesi yada salı günü transfer olsun istiyorduk.inşllh o güne kadar yaşayacak embriyoloarımız.eğer yardıma ihtiyacın olursa,çekinme.her zaman tecrübelerimi anlatabilirim.kişisen tedaviler genellikle ama bir umut oluyor inan insanda.şansın bol olsun.allah yardımcımız olsun.

gecer insaallah bitanem.sabir,bunlarda gececek.bende bugun sabah adet oldum,cok sevincliyim,bu ignelerden gec olur diye korkuyordum,ama bu sefer erken oldu.pazartesiye randevu aldim.git gide yaklasiyoruz bebislerimize.

Normalde 1 eylülde adet görmem gerekiyordu ama dün yani 28 ağustosta adet gördüm. hemen hemşireden bilgi aldım erken olması normalmiş bir sorun yok dedi. Salı günü sabah kan vermem gerekiyormuş. Muhtemel yumurta toplama günü 11 eylül ve transfer tarihi 14 ya da 16 eylül dedi. Ben merakımdan sorunca o da tabiki tahmini cevaplar verdi. Umarım herşey yolunda giderde hemşirenin dediği gibi olur. Bu arada aynı şeyleri yaşıyoruz seninle adet tarihlerimiz bile aynı eee bu durumda kanka olmuş oluyoruzolumunekankayizsmile

mrh.canım.inş.embrıyoların çok kaliteli şekılde sana tutunurlar.yazını okudum embrıyoların çok kaliteliki 5gün bekletiyı doktorun..bende 28 yaşındayım eşimin sperm sayısı düşük oldugundan direk tüp bebeğe yönelttiler bizi.sonuç negatifti.ama ben senin gibi eşime destekleyıcı ilaç falan kullanmamıştım....tedavı sonrası iyice araştırınca bende başladım keçi boynuzu , ilaç falan....inş.hamile kalırsın bizlerede umut olursun.bu vitamın ilaçlarının ve keçi boynuzunun faydası oldugunu okudum ve bende inanıyorum sayıyı kaliteyi morfolojiyi arttırdığına........

canim ya ne kadar büyük tesadüf böyle.günleri ögrenmen iyi olmus.tahmini de olsa insan hazirlar kendini.benimde saliya kaldi randevu.benim doktor acil sehir disina cikmasi gerekiyormus.ee benden de kan alirlar o zaman.su ignelere bi türlü alisamadim.lucrinden degil,onun ignesi minnacik.ama su kan almalar falan.o igneyi gördümmü geriliyorum.hemsireye ay dur biraz diye diye delirtiyorum.ben bu arada basladim bebis battaniyesi örmeye.bu bitsin sanada baslıcam.bebisinin ilk hediyesi benden.:hulya:

dil_ber
iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşllah biz de embriyolar kaliteli ki 5.günü bekliyor,yorumunu yapıyoruz.inşllh yanılmıyoruzdur.benim eşim de 2 aydır diyetisyen gözetiminde diyet yapıyor.yağlanmayla direk alakalı sperm morfolojisi,saysısı,hareketliliği.neyse 2 ayın sonunda gördük ki değişen bişey olmamış.alkolü almadı hiç,yağlılardan uzak durdu.bol bol meyve-sebze.ama olamdı işte morfo hala kötü.bunun için en uygun yöntem tüpbebek.zaman kaybetmeye gerek yok.hayırlsıı herkez için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…