2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Öncelikle beni aydınlattığın, destek olduğun için çok teşekkür ederima.s.
Ve dilerim ki -hepimiz için aynı temennim var- YÜZÜNÜZ GÜLER... :)))
Öyle heyecanlıyım ki anlatamam. O günlerin gelmesini iple çekiyorum. Bu arada senin de güzel haberlerini bekliyorum. Buradan okuduğum her güzel haberle hem umut doluyorum hem de mutlu oluyorum. Hepimizin şansı bol olsun inşallah...

kızlar bizimde tedivimiz basladı.ilk önce ben histereskopi olcam.eylül adetinden sonrada baslanacak. içim bir tuhaf ya.allah hepimizin yardımcısı olsun

(( Yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum((( Çok üzgünüm ayseece((
Bu yüzden cevabımı buradan yazıyorum, umarım fark edersin....

Hayır, tabiki rahatsız etmedin canım. Histereskopi rahiminin detaylı olarak incelenmesinden ibaret... Bildiğime göre seni rahatsız edecek bir acı duymuyorsun. Rahim içine karbondioksit verilip, monitörden bakılıyormuş. Bunu da az önce okudum. Eğer anormal bir doku varsa o dokudan örnek alınıp patolojiye yani detaylı incelemeye gönderiliyormuş.
Biliyorum, normal bir kontrol bile az da olsa can yakıyor. Ama korkmamanı diliyorum senden. Minik bebeklerimize kavuşmamız için cesaretli olmalıyız...
Evet transfer esnasında anestezi şart bence. Açıkçası ben de anestezi olmadan transfer yaptırmam. Bu yüzden lütfen korkmamaya çalış canım. Ben de bazen endişe ediyorum. Transfer esnasını düşündükçe korku duygularım ağır basıyor ama bebeğim aklıma düşünce cesur yürek kesiliyor, ONUN İÇİN DEĞER diyorum:))))
Cevabımı geç yazdıysam üzgünüm, görür görmez yazdım.
Sevgilerimle:)))

Canım hayırlı uğurlu olsun. inş darısı başımızaopuyorumnanaktan 5. gün transferi miydi ve 2 tane miydi senin? ayrıca sorun neydi?

canım çok teşşekkürler. ben 3. denememi memorialde yaptırdım. 2 tane 5. gün embiryosu kondu. daha önceki tüp bebek merkezinde sebepsiz infertilite demişlerdi ama memoraide eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi çıktı. allahıma çok şükür ilk seferde memorailde bebişlerime kavuştum. allahım tamamına erdirir inşallah...

amin canım inş.senınledirler bırakmazlar seni bizlerede dua et inş.hepimizin kucakları dolar..

çok sağol canım, allahım bu yolda mücalede veren, bebek isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. hep dualarımı bköyle yapıyorum. çok zor süreçler yaşadık, hala inanamıyorum hamile olduğuma.

cnm cevabın için sağol .bakalım hakkımızda ayırlısı olur umarım.inasan gercekten anlık bir tedirginliğe korkuya kapılıyo ama gercekten bebişimiz için değer diyorum. umarım allah seninde benimde dileyen tüm herkesinde yüzünü güldürüür.görüşmek üzere cnm.tesekkürlerrrrr

canım senin adına çok sevindim,seni anlıyabiliyorum:) nasıl bir sevinç olduğunu bizlerde sabırla o sevinçi yaşamayı bekliyoruz hayırlısıyla olacak inş.en kısa zamanda....

Amin inş canım. sende test yaptırana kadar herhangi bir gebelik belirtisi oldu mu?

Kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bana bu gece çatlatmaya iğnesi verdi doktor bugece 01:00 de olucam Çarşamba da 1 de yumurta toplayacak bisey sorucam catlatma iğnesi olduktan sonra gene lucrin vurulmam gerekiyomu

transferi yapılan arkadaşlara sormam lazım- ben transferimin 7. günündeyim ve karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. bunları transferin ilk 3 gününde de hissetmiştim. sizde de böyle şeyler var mı, yoksa bende ters giden bir şeyler mi var?

inşallah yoktur tutunmuştur bebegin

inşallah yoktur tutunmuştur bebegin

sağol canım ama belirtiler en fazla iki güne kadar adet olacakmışım yönündesenağlama bu benim 3. denememdi ve ben artık maddi yönden gidenlerden ziyade uçup giden emekler ve umutlara üzülüyorum. Allah hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur inş ve umutlarımızı hep koruruz.

selamlar herkese.

Salı günü sabah kan verdim ve yumurta baskılama iğneleri lucrin işe yaramış değerim 17 çıktı. öğlen muayene etti dr. Şimdilik sorun yok cuma günü lucrin ve gonal f e göbekten iğne yaparak başlayacakmışım. Sanırım 14 eylülde yumurtalar toplanacak. Ay ne bilim valla önce Allaha sonra doktorlara emanet ettik kendimizi. Battaniyeyi ömür boyu saklayacağım düşünmen bile o kadar mutlu ettiki beni. Eline emeğine sağlık. Yeterki hayırlısı ile bebeişlerimiz olsunda bak neler alacağız onlarakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…