sezracım
hadi hayırlı olsun şimdiden.ben de 28 yaşındayım.ilk denememiz olacak.sorunumuz hemen hemen aynı.bizim de morfolojimiz kötü olduğu için aşılama denemedik,direk tüpbebek denedik.agustosun 16sında adet oldum.17sinde iğnelere başladık.iğneleri yapmak çok kolay.hepsini kendim yaptım,göbeğimden.merional 150 ve lucrin.9.gece çatlatma iğnesini de kendim yaptım.26sı perşembe günü sabah 8.30da anestezi altında yumurtalarım toplandı.hiiçbir şey hissetmedim.çok şükür bugün 3.gün hala ağrım yok.forumda okuduklarımdan yola çıkarak 20-30 yumurtam olsun diye hayal ediyordum.ama doktorum dediki,senin yaşına göre 14 yumurta çok iyi.gerekirse bi sonraki deneme için avantaj sağlayacak bu sayı,dedi.neyse canım.8 tanesi embriyo haline geldi çok şükür.şimdi 5.gün transfer olunca şansımız %70-80 oluyor.bizde pazartesi yada salı günü transfer olsun istiyorduk.inşllh o güne kadar yaşayacak embriyoloarımız.eğer yardıma ihtiyacın olursa,çekinme.her zaman tecrübelerimi anlatabilirim.kişisen tedaviler genellikle ama bir umut oluyor inan insanda.şansın bol olsun.allah yardımcımız olsun.
kızlar bizimde tedivimiz basladı.ilk önce ben histereskopi olcam.eylül adetinden sonrada baslanacak. içim bir tuhaf ya.allah hepimizin yardımcısı olsun
hayılısı olsun inşallah bu deger güzel hadi devam geliyor sonunda senin yaramazlarolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:hooray:
Canım hayırlı uğurlu olsun. inş darısı başımızaopuyorumnanaktan 5. gün transferi miydi ve 2 tane miydi senin? ayrıca sorun neydi?
Canım tebrik ederim iyi düşün iyi olsun kaçıncı gün embriyosuydu kaç yumurta topladılar?
darısı hepimizin başına
Degerin çok güzel degerine göre çogul gebelik benim 13. gün degerim 167 çıkmıştı şimdiden hayırlı olsun
amin canım inş.senınledirler bırakmazlar seni bizlerede dua et inş.hepimizin kucakları dolar..
(( Yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum ((( Çok üzgünüm ayseece ((
Bu yüzden cevabımı buradan yazıyorum, umarım fark edersin....
Hayır, tabiki rahatsız etmedin canım. Histereskopi rahiminin detaylı olarak incelenmesinden ibaret... Bildiğime göre seni rahatsız edecek bir acı duymuyorsun. Rahim içine karbondioksit verilip, monitörden bakılıyormuş. Bunu da az önce okudum. Eğer anormal bir doku varsa o dokudan örnek alınıp patolojiye yani detaylı incelemeye gönderiliyormuş.
Biliyorum, normal bir kontrol bile az da olsa can yakıyor. Ama korkmamanı diliyorum senden. Minik bebeklerimize kavuşmamız için cesaretli olmalıyız...
Evet transfer esnasında anestezi şart bence. Açıkçası ben de anestezi olmadan transfer yaptırmam. Bu yüzden lütfen korkmamaya çalış canım. Ben de bazen endişe ediyorum. Transfer esnasını düşündükçe korku duygularım ağır basıyor ama bebeğim aklıma düşünce cesur yürek kesiliyor, ONUN İÇİN DEĞER diyorum:))))
Cevabımı geç yazdıysam üzgünüm, görür görmez yazdım.
Sevgilerimle:)))
çok sağol canım, allahım bu yolda mücalede veren, bebek isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. hep dualarımı bköyle yapıyorum. çok zor süreçler yaşadık, hala inanamıyorum hamile olduğuma.
canım benim 5. gün embiryosuydu, iki tane transfer edildi.toplam 6 yumurta toplandı, 5 tanesi döllendi. 5.güne kadar 3 tanesi yaşayabildi.
canım çok teşşekkürler. ben 3. denememi memorialde yaptırdım. 2 tane 5. gün embiryosu kondu. daha önceki tüp bebek merkezinde sebepsiz infertilite demişlerdi ama memoraide eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi çıktı. allahıma çok şükür ilk seferde memorailde bebişlerime kavuştum. allahım tamamına erdirir inşallah...
transferi yapılan arkadaşlara sormam lazım- ben transferimin 7. günündeyim ve karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. bunları transferin ilk 3 gününde de hissetmiştim. sizde de böyle şeyler var mı, yoksa bende ters giden bir şeyler mi var?
inşallah yoktur tutunmuştur bebegin
canim ya ne kadar büyük tesadüf böyle.günleri ögrenmen iyi olmus.tahmini de olsa insan hazirlar kendini.benimde saliya kaldi randevu.benim doktor acil sehir disina cikmasi gerekiyormus.ee benden de kan alirlar o zaman.su ignelere bi türlü alisamadim.lucrinden degil,onun ignesi minnacik.ama su kan almalar falan.o igneyi gördümmü geriliyorum.hemsireye ay dur biraz diye diye delirtiyorum.ben bu arada basladim bebis battaniyesi örmeye.bu bitsin sanada baslıcam.bebisinin ilk hediyesi benden.:hulya:
hayırlısı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz...:CüvCüv::CüvCüv:kızlar bugün yumurtalarım toplandıı hayırlısıyle güzel haberler veririm inşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?