canım öncelikle hayırlısı olsun hangi kan değerin 17 çıktı merak ettim???selamlar herkese.
Salı günü sabah kan verdim ve yumurta baskılama iğneleri lucrin işe yaramış değerim 17 çıktı. öğlen muayene etti dr. Şimdilik sorun yok cuma günü lucrin ve gonal f e göbekten iğne yaparak başlayacakmışım. Sanırım 14 eylülde yumurtalar toplanacak. Ay ne bilim valla önce Allaha sonra doktorlara emanet ettik kendimizi. Battaniyeyi ömür boyu saklayacağım düşünmen bile o kadar mutlu ettiki beni. Eline emeğine sağlık. Yeterki hayırlısı ile bebeişlerimiz olsunda bak neler alacağız onlarakaydirigubbakcemile2
selamlar herkese.
Salı günü sabah kan verdim ve yumurta baskılama iğneleri lucrin işe yaramış değerim 17 çıktı. öğlen muayene etti dr. Şimdilik sorun yok cuma günü lucrin ve gonal f e göbekten iğne yaparak başlayacakmışım. Sanırım 14 eylülde yumurtalar toplanacak. Ay ne bilim valla önce Allaha sonra doktorlara emanet ettik kendimizi. Battaniyeyi ömür boyu saklayacağım düşünmen bile o kadar mutlu ettiki beni. Eline emeğine sağlık. Yeterki hayırlısı ile bebeişlerimiz olsunda bak neler alacağız onlarakaydirigubbakcemile2
canım öncelikle hayırlısı olsun hangi kan değerin 17 çıktı merak ettim???
güzelim nerdesin sen yaaaa.catladim meraktan.benim de kan degerim iyiymis.igneye hemen sali günü baslattilar bana.sana niye cuma dediler ki acaba.yalniz bu igne biraz kalin ve uzun lucrinin ignesine göre.ben biraz zorlaniyorum yaparken.gerci sen bana bakma.benim canim tatli biraz.beni cumartesi cagirdilar,ultrasonda bakicaklarmis yumurtalara,,bide kan tahlili yapilacakmis.insallh olgunlasmis olurda bayramdan önce toplayiverirler yumurtlarimi.icime doguyor,,ikimizinde hemen olgunlasiverecek yumisleri....:Saruboceq:
kızlar bugün yumurtalarım toplandıı hayırlısıyle güzel haberler veririm inşallah size
Hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gidecek ve hamileyim kızlar diye bize buradan yazacaksın.
Sevgiler...
merhaba sana özelden mesaj attım ama galiba sen yeni olduğun için galiba özelden yazamayacaksın. bir bakabilirmisin. tşk.
Merhaba
evet canım henüz özelden mesaj atamıyorum. Ben Hamdi Karanfile yaklaşık 1,5 senedir gidiyorum 1 aşılama yaptırdım ama tutmadı. Ankara tüp bebek merkezinden Gökhan beylede görüştüm o bana 2. aşılamayı önerdi. Hamdi bey ise tedavimin bu evresinde kararı bana bıraktı sorunumuz olmadığı için aşılamaya zaman kaybı gözüyle baktım ve bir üst tedavi olan tüp bebeğe geçmek istedim. Hamdi beyde tamam dedi. Ben de senin gibi duyumlar aldım ama bizzat çevremde 3 arkadaşım Hamdi beyin teşhisi ile hamile kaldı. Biri tüp bebek ile diğer ikisi eşlerinin ameliyatı sayesinde oldu. Yani Hamdi beyin teşhisi ve tedavisine güveniyorum açıkcası ama Allah bilir tabiki olacak olduktan sonra doktor bahane gibi geliyor. Benim çok yakın tanıdığım bir arkadaşım Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdı ama tutmadı. Yani eğer benimkide tutmazsa ankara tüp bebeği deniyebilirim belki. İnan öyle yorgun düştüki bedenim stresten artık neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyorum. Hamdi beyin ekibi çok titiz çalışıyor ve tüm sorularıma cevap veriyorlar. Bir de embriyologları çok iyi bunuda önemsiyorum. Embriyonun transferinden önce tutunması için traşlama ve yapıştırma işlemide yaptıklarını söylediler. Hakkımızda hayırlısı canım. şimdi arife günü muayeneye çağırdılar.
İşerim biraz yoğun şuaralar o yüzden yazamadım ama bundan sonra daha sık yazıcam inşallah. Senin erken olmuş ne güzel acaba benim ki niye senden daha geç tarihte başlıyor anlamadım ki. Ben yarın gonal f yapıcam lucrin ile beraber. Evet haklısın iğnesi büyük gibi ya:gitme:
Haftaya çarşamba günü kan testi yacaklar ve muayene olacakmışım yani arife günü. Muhtemelen 14 eylül de yumurtalar toplanacak dediler ay bilmiyorumki ne olacak. İnşallah içine doğanlar olur canım ya. Buradaki herkesin bebişleri olur inşallah.
Bu arada beni sıcaklar basıyor aman Allahım ilaçlardan ne hale geldim. Birdenbire bunalıyorum gerçekten bir de çok sinirliyim ilaçlardandır di mi?
serramis79 allah söyletiyo inşallah ne olursa olsun hepiniz okuyan herkes benim sırdaşım arkadaşım,
hepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah
umutluyum umutlu olun sizde benim gibi
bazen karamsar oluyorum ama hemen toplamaya çalışıyorum kendimi
geçen hafta yumurta toplamadan önce bi tane beyaz tulum aldım:)
tutamadım kendimi eşim kızdı ama napiyim aldım
dayanamadım kimse anlamaz bunu neden yaptığımı bi tek siz anlarsınız başına gelmeden kimse kimseyi anlamaz çünkü
o yüzden hepinize ama hepinize tez vakitte bide bana :) allahım bebekler göndersin:)
pera sagol ol canim.bende sizleri kendime cok yakin hissediyorum.baska kimle paylasabiliyoruz ki bu kadar icten.bizi birbirimizden baska kim anlayabilir ki bu kadar iyi.umutlu olmak,cok baglanmak korkutuyor beni.ya olmazsa bukadar olumlu düsünceden sonra cok üzülürüm.hayatim boyunca da böyleydi,ne zaman bir seyi cok fazla istediysem olmadi.o yüzden cok fazla istemeye,olmazsa olmaz demeye özen gösterdim.ama gelgör ki bu durumda yapamiyorum.bu ne duygusallik yaa.bu da ignelerin baska bi özelligi galiba.
Kızlar çok şükür en sonunda ben de şimdilik HAMİLEYİM..... Allah'ım dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat veya evlatlar nasip etsin...
Hala inanamıyorum sonuca- 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi ve bu arada yaşadığım bir sürü, bir sürü olumsuzluklar( ölümden dönmem , yumurtalığımı kaybetme riskim, günlerce hastanede yatmak zorunda kalmam vs vs). inş umutlarımız hep yanımızda olur, en önemlisi o.
Ayrıca inş hevesim kursağımda kalmaz, Allah hepinize de benim yaşadığım güzel şaşkınlığı yaşatır inş
teprikler arkadasim allahim kucaginada almayi nasip etsin insallah
bizlerede versin
Kızlar çok şükür en sonunda ben de şimdilik HAMİLEYİM..... Allah'ım dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat veya evlatlar nasip etsin...
Hala inanamıyorum sonuca- 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi ve bu arada yaşadığım bir sürü, bir sürü olumsuzluklar( ölümden dönmem , yumurtalığımı kaybetme riskim, günlerce hastanede yatmak zorunda kalmam vs vs). inş umutlarımız hep yanımızda olur, en önemlisi o.
Ayrıca inş hevesim kursağımda kalmaz, Allah hepinize de benim yaşadığım güzel şaşkınlığı yaşatır inş
canım çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına inşallah ALLAH isteyenlere içinde bana da versin. bende 2. tüp bebeğimi 6 eylül de yaptırdım. 20sinde kan tahlilim var bakalım inşallah olumlu sonuç alırım. caım sen hangi ilaçları kullandın tahlile kadar. benim şu anda progeston ve estrofem ve birde coraspirin var onları içiyrum. sen hangilerini kulladın. banada bilgi verirmisin. birde belirtilerin varmıydı hamile olduğuna dair sen anladın mı
canım çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına inşallah ALLAH isteyenlere içinde bana da versin. bende 2. tüp bebeğimi 6 eylül de yaptırdım. 20sinde kan tahlilim var bakalım inşallah olumlu sonuç alırım. caım sen hangi ilaçları kullandın tahlile kadar. benim şu anda progeston ve estrofem ve birde coraspirin var onları içiyrum. sen hangilerini kulladın. banada bilgi verirmisin. birde belirtilerin varmıydı hamile olduğuna dair sen anladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?