2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

serramis 79 canim ya bayramdan beri bizim bilgisayar arizaliydi.yeni yapilip getirildi.benim aklim da hep sendeydi.cok sevindim canim.17 cok iyi bir sayi.benim opu oldu sali günü.benim 16 tane toplandi.dün aradilar 10 u döllenmis.muhtemelen pazar trnsfer olacak.cok heyecanliyim.10 tane bebisim mi var simdi benim.öpüyorum cok cok.acil cevap beklyorum.

merhaba arkadaşlar bütün formu okuyamasamda bir çoğunuzun yazdıklarını okudum inşallah rabbim hepimize çock nasip eder ben sizlere kendi durumumu anlatmak istiyorum 4 yıl önce evlendim 2 ay korundum regli olamayınca doktorum ilacın yumurtalıklarımı yavaşlattığını bebek sahibi olmamı söyledi fakat yumurtalıklar yüzünden 1 yıl bebek sahibi olmak için ilaç tedavisi görüp gebe kaldım bebeği 8.5 aylık olana kadar çok sağlıklı idi kilosu boyu normalde daha iyi ide fakat 8.5 aylıkken doktora gittim ve bebeğimin çok az hareket ettiğini söyledim bana bişey olmaz eve git sancın gelince geldedi 2 hafta sonra gittiğimde bebeğimin bütün iç organları iflas etmişti doktorlar bebek doğum sitresine girmiş dedi oğlum 2 gün makinaya bağlı kaldı ve öldü başka doktorlara gittim doğum gelmiş 8.5 aylıkken anlamamışlar dediiler şimdi 2 yıl oldu bu seferde eşimin spermler çok az canlı üretiyo tüpbebek iğnelerimi oldum yarın sabah 8 de yumurtalar toplanacak ama ben çok korkuyorum ya kalmazsa burda okuyorum insanlar 4.-5 denemeden bahsediyor ben birinci olmasına rağmen diğer yaşadıklarımdan dolayı çok yıprandım olumun bütün eşyaaaları hala odasında elleyemiyorum bile çok yıprandım ikindi bir denemeyi kaldıramam diye düşünüyorum lütfen dualarınızı bekliyorum yaın yumurtalar toplanacak 2-3 gün sonrada transfer yapılacak lütfen dua edin olumlu çıksın herşey bende sizler için duacıyım Allahım hepinizin yüzünü güldürsün

canım benim çok sevindim. İnşallah transferinde iyi geçecek ve o güzel haberi vereceksin bize. senin adına çok mutlu oldum inan. 10 tane bebiş kulağa çok hoş geliyor. pazar günü dua edicem canım inşallah bebişlerin sıkıca tutunacaklar anneciklerine:) Heyecanını anlıyorum çünkü aynı heyecan bende de var.
Ben de çatlatma iğnesini yaptırdım 3 saat önce. Aman ne yandı ne yandı canım acaip yakıyormuş bu iğne yaaa. Yumurta toplamada canın yandı mı? anestezi aldın mı? Benim bu cumartesi sabah yumurtalar toplanacak inşallah ve muhtemelen perşembe günü transferim olacak. Beni habersiz bırakma olur mu çok öpüyorum canım

sevgiler...

Yaşadıkların hiç kolay değil canım ama Allahtan geldiği için insan birşey diyemiyor. Rabbim meleğini yanına almış ama senin meleğini geri verecek inan buna. Yeniden başladığım her defasında isyan noktasına geliyordum ama zaman herşeyin ilacı yoksa acılar ilkgün ki gibi kalsa dayanamaz insan. Allah sabrını bol versin. İnancını yitirme dualarımız hep birbirimiz için. İlk denemende tutacağına inanıyorum ben. Moralini yüksek tut.

Sevgiler...

tesekkür ederim canim.canim igneni nerden yaptin.bende ögle bisey olmadi.göbekten oldum ben.diger ignelerden farki yoktu.ignenin adini unuttum simdi.acaba farkli bi ignemi verdiler sana.yumurta toplama isleminden hic korkma.bi hatirladigim koluma serum taktilar,sonrada uyuttular.bi uyandim yatagimdayim.yanliz o gün yat dinlen.ben durmadim hic.evi süpürdüm,dişari ciktim.aksama adet agrisina benzeyen bi agrim oldu.işten o gün izin al.evde dinlen bence.ertesi gün seni arayip kactane döllendigini söylüyorlar.cok degisik bir duygu.Allahim hepimizin kucaklarina bebislerini versin.

Canım çatlatma iğnem kalçadan yapıldı. Adını akşam sana yazarım. Yanımda yok şimdi. Ay yarın sabah için heyecanlıyım kimbilir sen pazar günü için nasıl heyecanlısındır. Transferden sonra evde misin? Ben izinli olucam evde yatıcam 10 gün rapor verecek doktorum. Annem gelip kalacak galiba yanımda. Tabii Allahtan birşey olmaz ve herşey yolunda giderse...eyvahedigeldismile

canim belkide kalcadan oldugu icin yandi.bide toplama isleminden sonra 3 tane igne aldiriyorlar,tanesi 4 lira.onun birini getir dediler.bu igne bebisin orda tutunmasina yardimciymis.beni bugun aradilar 10 bebisim cogalmaya devam ediyomus,pazar idrara sikisik olarak sabah sekizde bekliyoruz dediler.elleri kayiversede 2 tane koyuverseler,ne güzel olur dimi.transferden sonra yatmak sart canim,benimde annem yanimda.12 gün nasil gecer ki,ben simdiden findik fistik ceviz falan depoluyorum.zaten transferden sonra yenmesi faydaliymis,burda okumustum,bide ananas yemek iyiymis.sende al bitanem

bence senin şansın yüksek. en azından bebek rahmine tutunabiliyor bunu biliyorsun, daha önce gebelik yaşamışsın, doktor hatası olmuş... neyse hayırlı evlatlar olsun inş hepimize

serramis 79 canım duaların için teşekkürler inşallah seninde iyi haberini okumak kısmet olur ben bugün yumurtaarı toplattım doktorum 8 adet yumurtam olduğunu ve çok iyi olduklarını söyledi eşimin spermlerininde harika olduğunu söyledi yarın beni arayıp transfer için gün verecek pazar veya pazartesi yaparız büyük ihtimalle dedi doktorum mesleğinde çok iyi bir prof. şansıma son hastasıda benim emekli oluyor ama şölede birşey söyledi 35 yaş altı na sadece bir yumurta yüklenip gerisi donduruluyormuş bir yumurtanında kalma olasılığı çok düşükmüş hemşire 2 kere tek vericez eğer tutmazsa yasa 3 . seferde 2 yüklemeye izin veriyormuş tutması için ne yapmam lazım hiç bilmiyourm kimisi hiç kalkma yat diyor kimisi işe bile gidiyorum diyor kimisi fındık fısttık ye diyor doktorumda kilo ver diyor 73 kiloyum naıcağımı şaşırmış durumdayım((((

ydm cim evet ben daha önce gebe kaldı o duyguyu anatamam inşallah herkez bu duyguyu tadak ama sağlıklıca kucağına alarak benim de tek umudum birkez hamile kaldığım için tutacağına inanıyorum inşallah sizerinde duaları ile rabbim hepimize birbirinden güzel ve sağlıklı bebekler verir

bugün op gününmüş hayırlı olsun inşallah sağlıklı embiryoların oluşur.

senin adına öyle çok sevindim ki; anlatamammmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
umarım hayırlısıyla kucağına alır, yüzünü öper, kokusunu doya doya koklarsınnnnn....
umarım bizler de senin gibi güzel haberler veririzzzzzz....
a.s.a.s.a.s.

Merhaba kızlar.

Dün 14 yumurta toplandı benden canım . Diğerleri boş çıkmış normalde 20 ye yakın yumurta var demişlerdi. Dün merkezdeki hasta odamıza hemşire geldi ve televizyonu açtı. Yumurtaların içine spermleri yerleştirmelerini canlı canlı izledik muhteşem bir duyguydu. Ben narkozdan ayılamadım birtürlü ya:)) Dün sürekli uyudum eşim herşeyle ilgilendi. Bugün arayacaklarmış döllenenler hakkında bilgi vereceklermiş bize. Sanırım perşembe günü transfer olacak. Hayırlısı olsun inşallah.

Senin transferin birazdan olacak. Dularım seninle ve hepimize. Yavrun senden doğacağı güne kadar hiç ayrılmasın . Kadife gibi kaysın rahmine ve tutunsun inşallah sana canım benim. Ne sıkıntılar çekerek onları bekliyoruz. Biz çok güçlü anneleriz aslında. Kız elleri kayacaksa eğer 3-4 tane koysalar da biraz daha garantiye alsak bebişleri:)) Canım herşey yolunda gidecek inşallah. Kendine ve bebişine iyi bak. Öpüyorum kocaman...

Sevgiler...

Canım sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası Allaha kalmış. Beslenme konusunda protein ağırlıklı beslenmemi söylediler banada ama nasip işi bu. Buradaki arkadaşların yazdıklarınıda yemekte fayda var. Ben yatmayı deniycem arada bir kalkarım diye düşünüyorum bir arkadaşımın öyle tutmuştu.

Sevgiler

ne haber kızlar uun mn oldu görüşmeyeli

merhaba arkadaşlar bende bir olumsuz denemeden sonra dondurulmuşlarımla deniyorum. 14 gün sonra inşallah transferim yapılacak. heyecanlıyım ve çok umutluyum. inşallah hepimiz bu yıl hamile kalmayı başarırız. hepinize yürekten dua ediyorum....

evet canım regl olunca ankadada başlayacağım bir aksilik çıkmazsa.
çok heyecan verici birşey olmalı. insan okurken bile heyecanlanıyor.

Gerçekten heyecan verici bir süreç. Beni bugün aradılar 12 adet yumurtam döllenmiş çok mutluyuz. İnşallah sonuna kadar böyle gider. Birazdan kuaföre gidip saçlarımı kendi rengine boyatıcam:) Hamiş kalırsam diye:)
Uzun mu kısa protokol mü canım?

evet canım regl olunca ankadada başlayacağım bir aksilik çıkmazsa.
çok heyecan verici birşey olmalı. insan okurken bile heyecanlanıyor.

KIZLAR RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN NŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…