Gerçekten heyecan verici bir süreç. Beni bugün aradılar 12 adet yumurtam döllenmiş çok mutluyuz. İnşallah sonuna kadar böyle gider. Birazdan kuaföre gidip saçlarımı kendi rengine boyatıcam:) Hamiş kalırsam diye:)
Uzun mu kısa protokol mü canım?
senin adına öyle çok sevindim ki; anlatamammmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
umarım hayırlısıyla kucağına alır, yüzünü öper, kokusunu doya doya koklarsınnnnn....
umarım bizler de senin gibi güzel haberler veririzzzzzz....
a.s.a.s.a.s.
Güzel dileklerin için çooook çok teşekkür ederim canım ama kalp atışlarını henüz duymadım, hala inanamıyorum ve çok korkuyorum. Dilerim hepimiz alırız kucaklarımıza bebişlerimizi, kollarımız dolar en kısa zamanda opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar.
Dün 14 yumurta toplandı benden canım . Diğerleri boş çıkmış normalde 20 ye yakın yumurta var demişlerdi. Dün merkezdeki hasta odamıza hemşire geldi ve televizyonu açtı. Yumurtaların içine spermleri yerleştirmelerini canlı canlı izledik muhteşem bir duyguydu. Ben narkozdan ayılamadım birtürlü ya:)) Dün sürekli uyudum eşim herşeyle ilgilendi. Bugün arayacaklarmış döllenenler hakkında bilgi vereceklermiş bize. Sanırım perşembe günü transfer olacak. Hayırlısı olsun inşallah.
Senin transferin birazdan olacak. Dularım seninle ve hepimize. Yavrun senden doğacağı güne kadar hiç ayrılmasın . Kadife gibi kaysın rahmine ve tutunsun inşallah sana canım benim. Ne sıkıntılar çekerek onları bekliyoruz. Biz çok güçlü anneleriz aslında. Kız elleri kayacaksa eğer 3-4 tane koysalar da biraz daha garantiye alsak bebişleri:)) Canım herşey yolunda gidecek inşallah. Kendine ve bebişine iyi bak. Öpüyorum kocaman...
Sevgiler...
o zaman uzun olur demişti doktor. ama regl olunca tektrar muayene edecek. seninkide mi uzun oldu.
Evet benimde uzun protokoldü. adetimin 3. günü kan alındı ve muayene oldum 21. günü lucrine başladım tekrar adet gördüm sonra gonal-f ve lucrini beraber kullandım dün yumurtalar toplandı ve perşembe günü inşallah transfer olacak gibi. Yaklaşık 40-45 gün sürüyor uzun protokol galiba. Hayırlısı olsun canım gelişmelerden haberdar et merak ederim seni. Kendine iyi bak
Sevgiler...
ayy sakın korkma, daha çok yeni, bu mucizeye inan ve tabiki -hepimiz gibi- Allah!a emanet ol canım!! :))) tebrikkkkkkkkleeeeeerrrrrrrrrrr, nazar değmesinnnn.... heyecanın, mutluluğun daim olsunnnn... umarım biz de aynı duyguları yaşar ve paylaşırız.......
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.umarım herkesin dileği gerçek olur.en saf en masum duadır evlat için yapılan dua.ben 2005 ve 2006 yılında biri dondurulmuş embriyo ile olmak üzere iki kere tüp bebek denemesi yaptım.ikisindede ilk denemede hamile kaldım.ilkinde 2 oğlum,ikincisinde iki kızım oldu fakat dördünüde 25 haftalıkken erken doğum sebebiyle kaybettim.oğullarım 3 gün kızlarımsa sadece 2 gün yaşayabildiler.kendimi toparlıyım derken 4 koca yıl geçmiş.nasipse artık bende bu sene tekrar tüp bebek tedavisi olmak üzere yola çıktım.ön tetkiklerimi yaptırıyorum.diş tedavisi,genel kan testleri vs.sağlam gitmeye çalışıyorum busefer.işlerimi yoluna koyduktan sonra 2-3 ay içerisinde tedaviye hayırlısıyla başlıycam inş.hepinizin allah gönlüne göre verir umarım
haberdar ederim sende bilgi ver bende seni merak ederim. sana 1 tane mi transfer edilecek.
serramis canım sağol güze dileklerin için dün trasferim yapıldı doktorum embryolarımın çok kaliteli olduğunu söyledi 1 tane yolladı ama maalesef :) 12 gün sonra kan testine gidicem inşallah hepimizin bebişleri olur seninde tedavin güzel sonuçlanır inşallah
Bakalım eli kaysada 2-3 tane transfer etse ama maalesef 1 tane transferim olacak. Kalan embriyoları donduracağız. Tutacak olduktan sonra 1 tanede tutar diye teselli ediyorum kendimi ama olasılıkları çok düşürdüler. 35 yaşın altındaki kadınların hepsine 1 embriyo nakledilmesini hastaneye baş ağrısı için giden herkese aynı antibiyotiği vermek gibi birşey olduğuna inanıyorum ben. Bunun kadar garip bi şey görmedim. Kimimizin yumurta rezervi az kimimizin kaliteli yumurtası yok bu durumda ne demek 1 tane embriyo nakledilecek. Bizi ancak biz anlarız başkası anlayamaz.
merhaba arkadaşlar. Ben de ağustos ayında tüp bebek denemesi geçirdim maalesef sonuç negatif. 1tane dondurulmuş embriyom var onun için tedaviye başladım p.tesi günü doktorum transer gününü belirlicek.Bu sefer tutunur inş.sabırrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?