2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

o zaman uzun olur demişti doktor. ama regl olunca tektrar muayene edecek. seninkide mi uzun oldu.

Güzel dileklerin için çooook çok teşekkür ederim canım ama kalp atışlarını henüz duymadım, hala inanamıyorum ve çok korkuyorum. Dilerim hepimiz alırız kucaklarımıza bebişlerimizi, kollarımız dolar en kısa zamanda opuyorumnanaktan

ayy sakın korkma, daha çok yeni, bu mucizeye inan ve tabiki -hepimiz gibi- Allah!a emanet ol canım!! :))) tebrikkkkkkkkleeeeeerrrrrrrrrrr, nazar değmesinnnn.... heyecanın, mutluluğun daim olsunnnn... umarım biz de aynı duyguları yaşar ve paylaşırız.......
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

Canım çok sevindim.sende mi genel anestezi aldında mı oldun? ben hiç gözümü açamamıştm.önemli olan sayı değil zaten,kalite.duaların için teşekkür ederim bitanem.bende senin için dua ediyorum.transferden sonra sakın kalkma,bana 4 gün hiç kalkma dediler.bende yatıyorum.aman ne zormuş.zaten şu anda ben söylüyorum eşim yazıyor bu mesajı.öpüyorum seni çoook çoook.kendine iyi bak :))

o zaman uzun olur demişti doktor. ama regl olunca tektrar muayene edecek. seninkide mi uzun oldu.

Evet benimde uzun protokoldü. adetimin 3. günü kan alındı ve muayene oldum 21. günü lucrine başladım tekrar adet gördüm sonra gonal-f ve lucrini beraber kullandım dün yumurtalar toplandı ve perşembe günü inşallah transfer olacak gibi. Yaklaşık 40-45 gün sürüyor uzun protokol galiba. Hayırlısı olsun canım gelişmelerden haberdar et merak ederim seni. Kendine iyi bak

Sevgiler...

okuyorum okudukça heyecanlanıyorum ve taktie ediyorum.ben demeye daha cesaret edemedim yada nerde yaptırcağıma karar veremedim.allah hepimizin yardımcısı olsun

haberdar ederim sende bilgi ver bende seni merak ederim. sana 1 tane mi transfer edilecek.

Amin canım amiiiiiiiiiinhihoyyyt:CüvCüvpuyorumnanaktan

slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.umarım herkesin dileği gerçek olur.en saf en masum duadır evlat için yapılan dua.ben 2005 ve 2006 yılında biri dondurulmuş embriyo ile olmak üzere iki kere tüp bebek denemesi yaptım.ikisindede ilk denemede hamile kaldım.ilkinde 2 oğlum,ikincisinde iki kızım oldu fakat dördünüde 25 haftalıkken erken doğum sebebiyle kaybettim.oğullarım 3 gün kızlarımsa sadece 2 gün yaşayabildiler.kendimi toparlıyım derken 4 koca yıl geçmiş.nasipse artık bende bu sene tekrar tüp bebek tedavisi olmak üzere yola çıktım.ön tetkiklerimi yaptırıyorum.diş tedavisi,genel kan testleri vs.sağlam gitmeye çalışıyorum busefer.işlerimi yoluna koyduktan sonra 2-3 ay içerisinde tedaviye hayırlısıyla başlıycam inş.hepinizin allah gönlüne göre verir umarım

bu yolda çaba harcıyanları cenabı hak görsün inşallah hayırlısı olur kızlar bende 1 aya kadar başlıyacagım korkuyorum ya ilk denedemem de tutmazsa benim kendi ailem karşılayacak ankarada dr hakan şatırogluna giden varmı ben ona gidecegim

Umarım... Senin de bizim de, dileyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah...
Allah yardımcımız olsun...opuyorumnanaktan

serramis canım sağol güze dileklerin için dün trasferim yapıldı doktorum embryolarımın çok kaliteli olduğunu söyledi 1 tane yolladı ama maalesef :) 12 gün sonra kan testine gidicem inşallah hepimizin bebişleri olur seninde tedavin güzel sonuçlanır inşallah

haberdar ederim sende bilgi ver bende seni merak ederim. sana 1 tane mi transfer edilecek.

Bakalım eli kaysada 2-3 tane transfer etse ama maalesef 1 tane transferim olacak. Kalan embriyoları donduracağız. Tutacak olduktan sonra 1 tanede tutar diye teselli ediyorum kendimi ama olasılıkları çok düşürdüler. 35 yaşın altındaki kadınların hepsine 1 embriyo nakledilmesini hastaneye baş ağrısı için giden herkese aynı antibiyotiği vermek gibi birşey olduğuna inanıyorum ben. Bunun kadar garip bi şey görmedim. Kimimizin yumurta rezervi az kimimizin kaliteli yumurtası yok bu durumda ne demek 1 tane embriyo nakledilecek. Bizi ancak biz anlarız başkası anlayamaz.

İnşallaahhhh canımmm. Dualarımız senininle...Tutacak bence sen hiç tasalanma:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar. Ben de ağustos ayında tüp bebek denemesi geçirdim maalesef sonuç negatif. 1tane dondurulmuş embriyom var onun için tedaviye başladım p.tesi günü doktorum transer gününü belirlicek.Bu sefer tutunur inş.sabırrrrr....

heyecanlı bekleyişin yarın başlıyor. transfer günün . bebeğini yerleştşrecekler sana. umarım herşey iyi geçer. canım sayısı önemli değil. olduktan sonra 1 tane ile de oluyor biliyorsun.

canım inşallah bu sefer kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…