2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Evet canımcım genel anestezi altında olmuştum. Yarın sabah 10.30 da transferim var. yarı aç yarı tok ve biraz sıkışık gelin dediler. Tüp bebek merkezi ile bizim evin arasında 20 dakikalık bir yol var. Arabanın arkasında yatarak gelicem eve ve ben de senin gibi 4 gün kalkmayı düşünmüyorum sadece ihtiyaçlarım için kalkıcam. Yaa zor di mi canım benim ay Allahım bir daha yaşatmaya gerek bırakmasında tutsun bebişlerimiz hamile olalım...Ben de seni çoook öptüm. Kendine iyi bak canım

sevgiler...

umarım transferin iyi geçmiştir. güzel haberlerini heyecanla bekleyeceğiz.

selamlar arkadaşlar.bu cumartesi ilk muayneye gidiyorum.heyecandan ölmek üzereyim.herkesin arzusuna kavuşması dileğiyle

Hayırlı olsun, ben de bugün ilk muayeneye gittim, ilaçlara pazar günü başlayacağım. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın sen de, çabalarımıza değer.

allah emeklerimizi boşa çevirmesin sadece inanalım pes etmeyelim ve hayırlısını bende haftaya başlıyorum heyecanı yetiyor valla bakalım

Selam arkadaşlarrBen de ilk iğne mi vuruldum bu güneyvahedigeldismileama moralim bozuludu tek emriyo transferini duyunca(2:6 martta yasa çıkmış tek emriyo transfer edilebiliormuşalsanaalsanasmileNe düşüneceğimi bilmiorum şansım çok mu az

yeni başlayan arkadaşlar inşallah hayırlı olur tedaviniz

derin2 anım ben bu konuyu çok araştırdım açıkçası tamamen kader işi tek embro ile gebe kalanda var 4-5 tane ile kalamayanda var bende çok korkuyorum banada 1 tanee verildi kalma olasılığı düşük ama allah vereecekse veriyo canım yaaaaaaa

slm kızlar. ALLAHIMA şükürler olsun. HAMİLEYİM. darısı tüm isteyenlere. benim için dua edin sorunsuz bir hamilelik geçiriyim. çok mutluyum.

merhaba arkadaşlar
Benim 2. denememde negatif sonuçlandı . geçen ay
kurban bayramında tekrar denemeyi düşünüyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah:Saruboceq:

slm kızlar. ALLAHIMA şükürler olsun. HAMİLEYİM. darısı tüm isteyenlere. benim için dua edin sorunsuz bir hamilelik geçiriyim. çok mutluyum.

Canım tebrikler.Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Darısı bütün bekleyen arkadaşlara, tez zamanda inşopuyorumnanaktan

canım tedavın hayırlı olsun...
tek embrıyoya sakın takılma rabbım bebegını nasıp edecekse teklede eder....benım de tek embrıyoydu tutdu...sonucda cok hos olmasada bı yasa var...rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns..

arkadaslar bu gün benim transferimin 6. günü.hic belirtim yok nerdeyse,sadece nadiren olan kasik agrilarim.transfer sonrasi sonuc bekleyen arkadaslar varmi.sizlerde ne gibi belirtiler var.ne olur birbirimize anlatsakta biraz olsa rahatlatsak birbirimizi.serramis nerderdesin canim,yatiyomusun,ben ayaklandim artik.yatmak cok sıkıcı degilmi.belirtiler varmi?

Canım tebrikler.Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Darısı bütün bekleyen arkadaşlara, tez zamanda inşopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım. Darısı tüm isteyenlere. Allah hepimize anneliği tattırsın yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…