Canım çok sevindim.sende mi genel anestezi aldında mı oldun? ben hiç gözümü açamamıştm.önemli olan sayı değil zaten,kalite.duaların için teşekkür ederim bitanem.bende senin için dua ediyorum.transferden sonra sakın kalkma,bana 4 gün hiç kalkma dediler.bende yatıyorum.aman ne zormuş.zaten şu anda ben söylüyorum eşim yazıyor bu mesajı.öpüyorum seni çoook çoook.kendine iyi bak :))
Evet canımcım genel anestezi altında olmuştum. Yarın sabah 10.30 da transferim var. yarı aç yarı tok ve biraz sıkışık gelin dediler. Tüp bebek merkezi ile bizim evin arasında 20 dakikalık bir yol var. Arabanın arkasında yatarak gelicem eve ve ben de senin gibi 4 gün kalkmayı düşünmüyorum sadece ihtiyaçlarım için kalkıcam. Yaa zor di mi canım benim ay Allahım bir daha yaşatmaya gerek bırakmasında tutsun bebişlerimiz hamile olalım...Ben de seni çoook öptüm. Kendine iyi bak canım
sevgiler...
selamlar arkadaşlar.bu cumartesi ilk muayneye gidiyorum.heyecandan ölmek üzereyim.herkesin arzusuna kavuşması dileğiyle
bu arada kızlar bende ayın 1 inde test yaptırmaya gidicem dua edin tutmuş olsun :))))))))))
slm kızlar. ALLAHIMA şükürler olsun. HAMİLEYİM. darısı tüm isteyenlere. benim için dua edin sorunsuz bir hamilelik geçiriyim. çok mutluyum.
canım tedavın hayırlı olsun...Selam arkadaşlarrBen de ilk iğne mi vuruldum bu güneyvahedigeldismileama moralim bozuludu tek emriyo transferini duyunca ( 2:6 martta yasa çıkmış tek emriyo transfer edilebiliormuşalsanaalsanasmileNe düşüneceğimi bilmiorum şansım çok mu az
Canım tebrikler.Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Darısı bütün bekleyen arkadaşlara, tez zamanda inşopuyorumnanaktan
bu arada kızlar bende ayın 1 inde test yaptırmaya gidicem dua edin tutmuş olsun :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?