2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

mrb kızlar ben bu topiği yeni gördüm dr umun sitesini araştırırken buldum benim dr umda ozan öaolcay ben aşılama yoluyla ikiz hamile kaldım ama 3. aşılamamda sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirdim fakat 7. ayımda sezareyenle doğum yaptım doğum sırasında komplikasyon oluştu ve ikizimin birini kaybettim ama allahıma binlerce kez şükür olsun canım kızımın birisi beni bırakmadı şu an 4 aylık oldu allahım izin verirse ozan amcasının yanına gidicez yakında daha onun haberi yok bu olaylardan....allahım tüm isteyenlere versin bu sonsuz anlatılamaz mutluluğu bir an önce evlat sahibi olursunuz inş.

canım belirti aramamak en iyisi çok yatmak gerekli değil ağır iş yapmadıkça normal hayatına dönmende sakınca yok 11 gün yatan ve nagatif alan birisi olarak söylüyorum sürekli yatmak bende kabız yapmıştı.

canım rabbim evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.

giz1978 sağol canım dualarınız için allah hepinizden razı olsun inşallah hepimiz ileride burda bebişlerimizden yarmazlıklarından bahsederiz

arkadaslar transferden sonra lekelenme olmamasi kötü bir durummu?bugün 7.günüm.lütfen yardim edin.

:)))Ay bunu duyma ne hoşş:)))Hayırlıı olsuunnn:)Allah hepimize de nasip etsin işallaahh
:ecrin_bebek:

selam çok uzun zman oldu yazmayalı inşallah hepinizde hayırlı haberler vardır.
Allah yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin.:Saruboceq:

arkadaslar transferden sonra lekelenme olmamasi kötü bir durummu?bugün 7.günüm.lütfen yardim edin.

bence iyi bir durum. tutanlarda hep lekelenme mi olmuş neden sordun anlamadım? bende 10 gün hiçbirşey yoktu 11. gün kanamam sabahtan başlamıştı felaket bir gündü rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu ay son adetimi olmuşumdur şöyle 9 aylık bir ara iyi olur değil mi? :lepi:

tesekkür ederim.icimi rahatlattin.belirtiler olsa bi dert olmasa bi dert.bu 12 gün bitmeden delirmessem iyi.gercekten cok zormus beklemek.bugün 8.gün,biraz kasik agrim var,adet alacakmisim gibi.sen mutlu haberi almissin,ALLAH kucagina almayi nasip etsin insallah.

canım maalesef benim tutmamıştı temmuzda yaptırmıştım :1no2:
bu ay donmuşlarımla yaptıracağım. inşallah 4 ekimde transferim var. inşallah duaların yeni gelecek bebişlerim için kabul olur yerimseniben

Kızlar selamlar

Transferimin 3 günü bitti artık 4 e girmek üzereyim gerçekten yatmak çok zormuş. bazen yatıyorum bazen oturur vaziyette sırtıma yastıklar koyarak yine yatakta dinleniyorum ara ara kalkıp yemeğimi ve tuvalet ihtiyacımı karşılıyorum. Anacığım ve eşim sağolsunlar hep onlar hizmetimi görüyorlar Allah binkez razı olsun. Sadece kasıklarım ağrıyor başkada bir değişiklik yok bende.

Pasakl kuzum belirti aramayalım mı acaba? Bana hemşire aynen şunu söyledi 12 gün içinde yaşadığınız hiçbirşeyi yorumlamayın lütfen dedi. Ve adet bile olsanız ilaçları bırakmayın düşük yapıyor olabilirsiniz dedi yani bizim durumumuz Allaha emanet canım benim. Üstümüze düşen herşeyi yaptık. Kurban olduğum Allahım isterse olacak artık.
Dua edelim.

Hayırlı olsun, ben de bugün ilk muayeneye gittim, ilaçlara pazar günü başlayacağım. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın sen de, çabalarımıza değer.

amin inşallah değerbana ilaç vermedi.folikasit kullan dedi.bir de düzenleyici bi ilaç var ona bir hafta sonra başlıycakmısım.benim ki uzun protokolmüş

arkadaşlar merhaba.ekim ayında tüp bebek tedavisine başlayacam inş..size bir sorum olcak: emberyo transferinden sonra hep yatak istirahatı mı yapmalı?

benim daha ilk deneyimim sonucumada daha 4 gün var ama benim doktorum 2 gün yatmamı daha sora normal yaşamıma dönmemi stres yapmamamı ğır kaldırmamamı yani iş yapmamamı söledi öle dışarı çıkma hep yat felan demedi hııııııııı birde kabız olma dedi

arkdaslar benim olmadi galiba.bugün 9. günüm kanamm basladi.az da olsa var.cok moralim bozuk.önceleri kahverengiydi az az.simdi kan rengima hal az az.ama düsmüstür herhalde.cuma günüydü kan tahlilim.gitmem heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…