sağol adilara amin cümlemizi allah sevindisin
çok geçmiş olsun boncuk1985 Allah diğer bebişinle güzelbi hyat geçirmeyi nasip etsin
arkadaslar bu gün benim transferimin 6. günü.hic belirtim yok nerdeyse,sadece nadiren olan kasik agrilarim.transfer sonrasi sonuc bekleyen arkadaslar varmi.sizlerde ne gibi belirtiler var.ne olur birbirimize anlatsakta biraz olsa rahatlatsak birbirimizi.serramis nerderdesin canim,yatiyomusun,ben ayaklandim artik.yatmak cok sıkıcı degilmi.belirtiler varmi?
mrb kızlar ben bu topiği yeni gördüm dr umun sitesini araştırırken buldum benim dr umda ozan öaolcay ben aşılama yoluyla ikiz hamile kaldım ama 3. aşılamamda sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirdim fakat 7. ayımda sezareyenle doğum yaptım doğum sırasında komplikasyon oluştu ve ikizimin birini kaybettim ama allahıma binlerce kez şükür olsun canım kızımın birisi beni bırakmadı şu an 4 aylık oldu allahım izin verirse ozan amcasının yanına gidicez yakında daha onun haberi yok bu olaylardan....allahım tüm isteyenlere versin bu sonsuz anlatılamaz mutluluğu bir an önce evlat sahibi olursunuz inş.
canım tedavın hayırlı olsun...
tek embrıyoya sakın takılma rabbım bebegını nasıp edecekse teklede eder....benım de tek embrıyoydu tutdu...sonucda cok hos olmasada bı yasa var...rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns..
arkadaslar transferden sonra lekelenme olmamasi kötü bir durummu?bugün 7.günüm.lütfen yardim edin.
bence iyi bir durum. tutanlarda hep lekelenme mi olmuş neden sordun anlamadım? bende 10 gün hiçbirşey yoktu 11. gün kanamam sabahtan başlamıştı felaket bir gündü rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu ay son adetimi olmuşumdur şöyle 9 aylık bir ara iyi olur değil mi? :lepi:
tesekkür ederim.icimi rahatlattin.belirtiler olsa bi dert olmasa bi dert.bu 12 gün bitmeden delirmessem iyi.gercekten cok zormus beklemek.bugün 8.gün,biraz kasik agrim var,adet alacakmisim gibi.sen mutlu haberi almissin,ALLAH kucagina almayi nasip etsin insallah.
tesekkür ederim.icimi rahatlattin.belirtiler olsa bi dert olmasa bi dert.bu 12 gün bitmeden delirmessem iyi.gercekten cok zormus beklemek.bugün 8.gün,biraz kasik agrim var,adet alacakmisim gibi.sen mutlu haberi almissin,ALLAH kucagina almayi nasip etsin insallah.
Hayırlı olsun, ben de bugün ilk muayeneye gittim, ilaçlara pazar günü başlayacağım. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın sen de, çabalarımıza değer.
arkadaşlar merhaba.ekim ayında tüp bebek tedavisine başlayacam inş..size bir sorum olcak: emberyo transferinden sonra hep yatak istirahatı mı yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?