2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkdaslar benim olmadi galiba.bugün 9. günüm kanamm basladi.az da olsa var.cok moralim bozuk.önceleri kahverengiydi az az.simdi kan rengima hal az az.ama düsmüstür herhalde.cuma günüydü kan tahlilim.gitmem heralde.

Hakkında hayırlısı olsun cnım yaÜzülme demem sanaama sakın umudunu kaybetme:)Ben mucizelere inanırım:)kaydirigubbakcemile2

arkdaslar benim olmadi galiba.bugün 9. günüm kanamm basladi.az da olsa var.cok moralim bozuk.önceleri kahverengiydi az az.simdi kan rengima hal az az.ama düsmüstür herhalde.cuma günüydü kan tahlilim.gitmem heralde.

Allahh hakkında hayırlısını versin canımm..yine umudunu kaybetme..İnşşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Bitanem benim canım arkadaşım, insan taşıyamazmış gibi hissediyor bu yükü ama zaman herşeye iyi gelecek inan. Hem hayırlısını istemiştik Allahtan belki hakkımızda böylesi hayırlıdır. Sen yinede kan testini yaptır ne olur ne olmaz. Ve lütfen yeniden başla biz daha yolun başındayız bence.
Şu anda benim kendi tedavimlede ilgili içime olumlu şeyler doğmuyor ama ne yapabilirim vazgeçmiycem. İnşallah olacak birgün Allah bizlere ve eşlerimize sağlık versin dayanma gücü versin Allahın izniyle olacak inşallah...
Kendimize zaman verelim bedenlerimiz çok yoruldu zihinlerimizde öyle ama olacağına inanarak yolumuza devam edicez tamam mı. Biz bu bebekleri hakediyoruz...

canım umudunu kaybetme kanaman az mı? benim de 11. gün kahve leke ardından kırmızı leke onun ardından da yoğun kanama şeklinde gelmişti. sen 9. günüm demişsin kanda çıkar herhalde yaptırsan yüksek çıkarsa kanamayı durdurucu birşeyler yapmazlar mı acaba?. ben merkezimi aramıştım ama yapacak birşey yok bekleyeceksiniz yarın 12. gününüz yarın gelin demişlerdi ve sonuç 2 idi maalesef tutmamıştı. inşallah seninkiler tutmuştur canım.
tutmamış ise bile üzme kendini. yola devam çaresiz. haberdar et bizi. senin için dua edeceğim. sevgiler

ekim de başlayacağım inşallah 2.denememe

arzu cum hayırlı olsun. donmuşlarla mı yoksa baştan mı başlıyorsunuz tatlım?

canım umutlu ol ki sonu güzel olsun. inşallah olacak. merak ediyorum seni.

canım umutlu ol ki sonu güzel olsun. inşallah olacak. merak ediyorum seni.

Teşekkürler canım vallahi anlamadım ben bu işi çünkü yatmak çok zor geldi bana. Belkide yatak psikolojisinden dolayı çok karamsarlaştım bu aralar. Kasıklarım ve belim arada bir ağrıyor başkada bişey yok. bakalım Haftaya salı günü test tarihim. Hayırlısı haktan canım.
Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?

Sevgiler...

canım bende bekliyorum biran önce regl olayımda başlayım.
içimden sanki seninki olacak gibi geliyor. inşalalh olur.

Bursa Acıbademde canım, benim tedavim bitti. 12günlük bekleme süresinin 5.günündeyim

Çok az kalmış canım yaaa:)zemuszemusMaşallah tamamına erdirsin Rabbimmopuyorumnanaktangüsel haberlerinbi bekliyorum Dualarım herkesle olduğu gibi seninlede

saol canım hakkında hayırlısı ALLAH bir önce bebişine kavuştursun inşallah bütün olmayan arkadaşlara ve banada nasip etsin kendine iyi bakalkisalkisalkis

Kızlarrr:)doktordan geldim şimdi:)kaydirigubbakcemile2Son menogonu vurulucam bu gün sonra bugün yarın aşı gibi olan iğneler ve cmt yumurtalar toplanacak nasipseeeguclubacismileDoktorum her iki yumurtalıkta 5 'er yumurta görünüyor tam sayı toplamadan sonra ortaya çıkar dedizemuszemusİşte sonrasında bi kaç gün içinde transfer ve 16 ekimde de belli olur dedi:)Süreç yaklaştıkça çok heyecanlanıyorumkaydirigubbakcemile3Ayyyyy:)Dualarınızı bekliyorum:)Allah hepinizin yardımcısı olsunhihoyyyt

eksik edermiyiz hiç tüylerim ayaklandı hadi inşallah burdan anne oluyorum diye seslen bize allahhayırlısını versinhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…