arkdaslar benim olmadi galiba.bugün 9. günüm kanamm basladi.az da olsa var.cok moralim bozuk.önceleri kahverengiydi az az.simdi kan rengima hal az az.ama düsmüstür herhalde.cuma günüydü kan tahlilim.gitmem heralde.
arkdaslar benim olmadi galiba.bugün 9. günüm kanamm basladi.az da olsa var.cok moralim bozuk.önceleri kahverengiydi az az.simdi kan rengima hal az az.ama düsmüstür herhalde.cuma günüydü kan tahlilim.gitmem heralde.
ekim de başlayacağım inşallah 2.denememe
ekim de başlayacağım inşallah 2.denememe
Bitanem benim canım arkadaşım, insan taşıyamazmış gibi hissediyor bu yükü ama zaman herşeye iyi gelecek inan. Hem hayırlısını istemiştik Allahtan belki hakkımızda böylesi hayırlıdır. Sen yinede kan testini yaptır ne olur ne olmaz. Ve lütfen yeniden başla biz daha yolun başındayız bence.
Şu anda benim kendi tedavimlede ilgili içime olumlu şeyler doğmuyor ama ne yapabilirim vazgeçmiycem. İnşallah olacak birgün Allah bizlere ve eşlerimize sağlık versin dayanma gücü versin Allahın izniyle olacak inşallah...
Kendimize zaman verelim bedenlerimiz çok yoruldu zihinlerimizde öyle ama olacağına inanarak yolumuza devam edicez tamam mı. Biz bu bebekleri hakediyoruz...
canım umutlu ol ki sonu güzel olsun. inşallah olacak. merak ediyorum seni.
Teşekkürler canım vallahi anlamadım ben bu işi çünkü yatmak çok zor geldi bana. Belkide yatak psikolojisinden dolayı çok karamsarlaştım bu aralar. Kasıklarım ve belim arada bir ağrıyor başkada bişey yok. bakalım Haftaya salı günü test tarihim. Hayırlısı haktan canım.
Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Sevgiler...
hulahop nerde yaptırıyosun transferi bende bu ay tüp bebege gidicem bilgi almaya çalışıyorum
Bursa Acıbademde canım, benim tedavim bitti. 12günlük bekleme süresinin 5.günündeyim
Kızlarrr:)doktordan geldim şimdi:)kaydirigubbakcemile2Son menogonu vurulucam bu gün sonra bugün yarın aşı gibi olan iğneler ve cmt yumurtalar toplanacak nasipseeeguclubacismileDoktorum her iki yumurtalıkta 5 'er yumurta görünüyor tam sayı toplamadan sonra ortaya çıkar dedizemuszemusİşte sonrasında bi kaç gün içinde transfer ve 16 ekimde de belli olur dedi:)Süreç yaklaştıkça çok heyecanlanıyorumkaydirigubbakcemile3Ayyyyy:)Dualarınızı bekliyorum:)Allah hepinizin yardımcısı olsunhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?