eksik edermiyiz hiç tüylerim ayaklandı hadi inşallah burdan anne oluyorum diye seslen bize allahhayırlısını versinhihoyyyt
Kızlarrr:)doktordan geldim şimdi:)kaydirigubbakcemile2Son menogonu vurulucam bu gün sonra bugün yarın aşı gibi olan iğneler ve cmt yumurtalar toplanacak nasipseeeguclubacismileDoktorum her iki yumurtalıkta 5 'er yumurta görünüyor tam sayı toplamadan sonra ortaya çıkar dedizemuszemusİşte sonrasında bi kaç gün içinde transfer ve 16 ekimde de belli olur dedi:)Süreç yaklaştıkça çok heyecanlanıyorumkaydirigubbakcemile3Ayyyyy:)Dualarınızı bekliyorum:)Allah hepinizin yardımcısı olsunhihoyyyt
Kızlarrr:)doktordan geldim şimdi:)kaydirigubbakcemile2Son menogonu vurulucam bu gün sonra bugün yarın aşı gibi olan iğneler ve cmt yumurtalar toplanacak nasipseeeguclubacismileDoktorum her iki yumurtalıkta 5 'er yumurta görünüyor tam sayı toplamadan sonra ortaya çıkar dedizemuszemusİşte sonrasında bi kaç gün içinde transfer ve 16 ekimde de belli olur dedi:)Süreç yaklaştıkça çok heyecanlanıyorumkaydirigubbakcemile3Ayyyyy:)Dualarınızı bekliyorum:)Allah hepinizin yardımcısı olsunhihoyyyt
ayyy inşş kızlar yaaa 6. gün bugün zemuszemus
allahim sana hep guzel haberler almayi nasip etsin bebisim sana simsiki tutunsun birakmasinMerhaba
benimde transferimin 6.gunu bugun insallah guzel haberler veririz.
Sevgiler
senin adına çok mutlu oldum umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur dualarımız seninle habesiz bırakma
canımmm hayırlısı olsun , allahın izniyle geliyo bebişleropuyorumnanaktan
Merhaba
benimde transferimin 6.gunu bugun insallah guzel haberler veririz.
Sevgiler
kızlar kimse yokmu bana yardımcı olun lütfen
bildigim kadariyla yas sinirlamasi yok arkadasim bende 22 yasindayim bende yaptirdim bildigim kadariyla 2 sene evlilik sarti var
ben almanyada yaptim ve 25 yasindan kucugum diye sikorta karsilamadi türkiyede 2 senelik olanlara karsiliyordiye biliyorum önce doktor tup bebk dedikten sonra adetin 2 gunu igne olmaya basliyorsun 10 ve 15 gun arasi deyisiyor suresi kisiye gore sonrada yumurtalarin toplaniyor
ağrılı bir işlemmi kusura bakma merak ediyorum nelerle karşılaşacağımı benim eşimde sorun yok bende pko var sadece şans yüksek olurmu senin şu andaki durumun ne yenimi oldun
aklina yeleni sor sakin cekinme bizi bizden kimse anlamaz
sana narkoz veriyorla uyandiginda adet sancisi gibi oluyor birazcik fazla ama korlkulacak kadar degil ameliyattan sonrada 5 gunsonra transfer yapiyorlar 12 gun bekliyorsun kan sonucuylada ogreniyorsun
ben martda yaptirdimve hamile kaldim ama bebgimi kaybettim
çok saol geçmiş olsun canım tekrar düşünüyomusun ilk denemde tuttumu valla inan kimse anlamıyo doğru sölüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?