2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

eksik edermiyiz hiç tüylerim ayaklandı hadi inşallah burdan anne oluyorum diye seslen bize allahhayırlısını versinhihoyyyt

Canım yaaaaa:)Çok mutlu oldum teşekkürr ederimm işallahhh hepimisss burda kutluycasss en güsel günümüsü:)

ay dericim inşallah güzel yumurtalar toplanır sonucun çok hayırlı olur inşallah seninde günlerini sayar güzel haberlerini aırız:Saruboceq:

canımmm hayırlısı olsun , allahın izniyle geliyo bebişleropuyorumnanaktan

senin adına çok mutlu oldum umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur dualarımız seninle habesiz bırakma

senin adına çok mutlu oldum umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur dualarımız seninle habesiz bırakma

Saol canııımmmmopuyorumnanaktanAllah razı olsunzemuszemusAnlatmazmıyımm her anı anlatıcammm sizinle paylaşıcamm yol arkadaşlarıımm beniimmmopuyorumnanaktan

Kızlaaarrrrr hepinizeee hayırlıı günlerrrboooooll yumurtalaaar yumoşlarrrr güselll pozitiff sonuçlarrrrzemuszemus

merhaba arkadaşlar..
her ne kadar sürekli burayı yazamasamda,sürekli takip etmeye çalışıyorum..
bende yarın decapept..diye bi iğneye başlıyorum sanırım hazırlayıcı bi iğneymiş adetimin 21.günü başlıyacaksın dedi.
Allahım inşşallah buradaki tüm isteyenlerin kucaklarını bebekle doldurur.
size iki sorum olacak yanıtlarsanız çok mutlu olurum
birincisi,uzun protokol muş benimkisi kısadan farkı ne bunun?
ikincisi ben 11.sabahı adet olmuştum ,11'i 1.gün sayılıyor demi,12'si de 2.gün diye sayıyoruz..
yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim inşaallah tü bebek maceram boyunca görüşürüz

Merhaba

benimde transferimin 6.gunu bugun insallah guzel haberler veririz.

Sevgiler

merabalar aranıza yeni katıldım ben 3 yıllık evli 3 defa normal yollarla hamile kaldım ve 3 ünüde kaybettim düşük yaptım son 1 yıldırda istiyoruz olmuyo 2 kere aşılama oldum tutmadı şimdi tüp bebeğe karar verdim yalnız 22 yaşındayım tüp bebekte yaş sınırı varmı yani bana uygulanırmı kızlar yardımcı olun lütfen ve tüp bebek fiyatları nasıl yardımcı olursanız sevinirim

bildigim kadariyla yas sinirlamasi yok arkadasim bende 22 yasindayim bende yaptirdim bildigim kadariyla 2 sene evlilik sarti var

hım canım ben zaten 3 yıllık evliyim siz yaptırdınız mı nasıl biraz bana bilgi verirmisin daha önce aşılama falan oldunmu

ben almanyada yaptim ve 25 yasindan kucugum diye sikorta karsilamadi türkiyede 2 senelik olanlara karsiliyordiye biliyorum önce doktor tup bebk dedikten sonra adetin 2 gunu igne olmaya basliyorsun 10 ve 15 gun arasi deyisiyor suresi kisiye gore sonrada yumurtalarin toplaniyor

ağrılı bir işlemmi kusura bakma merak ediyorum nelerle karşılaşacağımı benim eşimde sorun yok bende pko var sadece şans yüksek olurmu senin şu andaki durumun ne yenimi oldun

ağrılı bir işlemmi kusura bakma merak ediyorum nelerle karşılaşacağımı benim eşimde sorun yok bende pko var sadece şans yüksek olurmu senin şu andaki durumun ne yenimi oldun

aklina yeleni sor sakin cekinme bizi bizden kimse anlamaz
sana narkoz veriyorla uyandiginda adet sancisi gibi oluyor birazcik fazla ama korlkulacak kadar degil ameliyattan sonrada 5 gunsonra transfer yapiyorlar 12 gun bekliyorsun kan sonucuylada ogreniyorsun
ben martda yaptirdimve hamile kaldim ama bebgimi kaybettim

çok saol geçmiş olsun canım tekrar düşünüyomusun ilk denemde tuttumu valla inan kimse anlamıyo doğru sölüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…