2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

çok saol geçmiş olsun canım tekrar düşünüyomusun ilk denemde tuttumu valla inan kimse anlamıyo doğru sölüyosun

kimse seni anlamaz canim bizler gibi bizi anlasalar ah keske ama yok anlamiyorlar neyse sikmin seni ilkinde tutu ama olmadi iste sonra 2 deniyedim dedim buseferde tutmadi simdide bilmiyorm

Son düzenleme:
kimse seni anlamaz canim bizler gibi biz anlasalar ah keske ama yok anlamiyorlar neyse sikmin seni ilkinde tutu ama olmadi iste sonra 2 deniyedim dedim buseferde tutmadi simdide bilmiyorm

hayırlısı canım ya aşağı yukarı fiyatı ne tüp bebeğin bide peki transfer yapılırken ağrı oluyomu

dusun dr aramama bile randevu almak icin 7 euro aliyorlar her konturolum 100 euro ve her gittigimde kan aldilar oda 200 euro kac sefer gittigeme gore hesapliyorlar hepsi ortalama 6 bin euro tuttu

baya var desene hayırlısı bakalım hakkımızda canımmm

pahalli bir islem ama bebegini kucagina aldigimda bunlari unuturuz ah keske bebegimiz kucagimizda olsunda her seyimi veririm

canım buğün adet oldum işte yarın doktoru arcam hemen düşünüyoruz yani bu ay adetin 2 .günümü gidilmeli 3.günümü

allahim yardimcin olsun insallah bebegin kucagina aldigini görursun senin adina cok sevindim
ya bi ara yaptirmak istemiyordum ama yeniden denesemmi acaba yeniden umudum olur

allahim yardimcin olsun insallah bebegin kucagina aldigini görursun senin adina cok sevindim
ya bi ara yaptirmak istemiyordum ama yeniden denesemmi acaba yeniden umudum olur

nie istemiyosun maddiyat el veriyosa yatır derim bi şans belki tutacak herşeyde bir hayır vardır. Senin hakkında hayırlısı

yok maddi degilde bu sene turkiyeye gelemedim anemi özledim simdi denersen ve olur gibi geliyor dr lar hep cok sanslisiniz diyorlar tabi sonunu sadece allah bilir ama bu sefer de türkiyeye gelemem simdi yapmam lazim ki 10cu ayda turkiyeye gele bilim 2 veya 3 ay sonra kendimi anca gelim diyorum bence bu islemde en ömenli olan sey inanmak ilk önce bu sart tek yolu bu derim sanrasini allaha biraktik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…