2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

çok zor uzak olmakailen nerde türkiyede sen daha iyisini bilirsin inanmak başarmanın yarısıdır

bu yuzden kararsisim acaba yapsam mi aklimim hep biyerim biyandan annen baskasinim fikrine ihtiyacim var ama beni anlayan birilerinim oda bu sayfadakilerin samsunluyum
sen ankaralimisin yoksa baska biyerdenmi

bu yuzden kararsisim acaba yapsam mi aklimim hep biyerim biyandan annen baskasinim fikrine ihtiyacim var ama beni anlayan birilerinim oda bu sayfadakilerin samsunluyum
sen ankaralimisin yoksa baska biyerdenmi

ben aslen k.maraşlıyım ailem izmirde bende evlenip ankaraya geldim gurbet çekiyorum canım istiyosun senin yerinde olsam en kısa zamanda yaparım bence yap derim canım ben yatıcam yarın yne sohbet ederiz girersen olurmu iyi geceler bb

fanu duydu55 hakkımızda hayırlı olsun bende yeni başlıyacagım bakalım bende ankaradyım fanu nerde yaptıracaksın dr ismi nedir ben 32 yaşında 2.5 senelik evliyim canım bildigim kadarıyla 3 senelik evlilik şart kadında yaş sınırı 29 yada 30 olması lazım tüp bebek şartlarını araştır yazıyor ben bir aşılama oldu tutmadı rapor alabilmek için 3 aşılama şartı var ama benim fsh yüksek oldugu için ikinci aşılamaya gerek kalmadan tüp bebek e gönderdi heyet raporla 2.5 yada 3 e mal oluyor benim dr özel hakan şatırogluna gidecegim birdr zekai tahir de serdar oguz var sper bir dr birde gazi hastanesin de ikiz dr lar bunların 3 ü uzman bilmiyorum araştır canım

sanada hayirli olsun ben baslamiyorum sadece yeniden baslasammi diye düsünüyorum

ya canım ben 3 yıllık evliyim 22 yaşındayım paeki bana yapmazlarmı ben lina kadın sağlığına gidiyorum dr.şükran çakmak çok iiiyi doktor şeker gibi zekai tahirdeki dk.duymuştum baya ünlü serdar oğuzz

evet canım yok ediliyo ama 1 tane olsun bebiş diorum sora tedavi olmak istiyorum

Hoşgeldin sevgili FanuopuyorumnanaktanTüp bebek tedavisinde olan biir olarak diyebilir m ki bu siteyle doğru yerdesinn:)Bizde geçen ay eşimin sperm sayısının yetersiz olduğunu öğrendik ve tüp bebek kararı aldıkzemuszemusBu ay adetimin ilk günü doktoruma gittim.Muayene oldum ve hemen iğnelere başladım.Burda edindiğim bilgilere göre senin bünyene göre farklı tedaviler uygulanıyor.En basit haliyle tedavinin özü önce hormon iğneleriyle yumurta sayısı arttırılıp büyütülüyorBen şu an bu aşamayı bitirdim gibiİğnelerimi oldum kontroller yapıldı yarın yumurta toplama işlemem olacak:)Tabi ben yaptırdıkça yine detay veririrm ama yumurta toplama anestezi altında yapılıor sonunda regli ağrısı gibi bir ağrı oluyor geneledeToplanan yumurtalar aynı gün eşinden alınan spermlerle dölleniyor ve bir kaç gün içinde sana transfer ediliyor))Bana doktorum pzt-çarş. arası bir gün transferin olur dedi meselaopuyorumnanaktan transfer işlemi ağrısız ve anestezi olmadan yapılıyoridrara sıkışık oluyormuşsun,doktor karnından ultrasonla bakarkeeenn rahimden ince bir borucuk yardımıyla emriyoları rahme gönderiyorlar.Sonra önce yatıyorsun hastanede süreler değişiyor olabilir canım doktora merkeze göre sonra eve gidiorsun:)))Sonrası malum.On gün sonra gebelik var mı diye teste gidiyorsun.Çok karışık diil inan içine girince göreceksin.Hele burda biz bize öyle güzel destek oluyoruz kiii herşey daha kolaylaşıyor:)))Benim doktorum transferden sonra 3 gün içinde bebek tutunursa tutunur sonra yatmana gerek yok dedi.Ama yatanlar varbende pek kalkmayı düşünmüyorumkaydirigubbakcemile3İşte böyel fiyatlar ben 3500 civarına yaptırıoruım ssk raporum yok özelde ama 4.000-6.000 tl arası türkiyede değişiyor.Benim kuzenim geçen sene 10 bin civarına yaptırdı meselaEn önemlisi güvenebilmen doktoruna.Birde sen bilgili olunca daha hassas oluyor doktorlarHoşgeldiin aramıza tekrardan canımopuyorumnanaktan

Canım bir 23 yaş sınırı var ama o belki sskdan rapor alabilmek için geçerli olabilir.Yani özelde deneyebiliyor olabilirsin.Gideceğin merkezi bir ara sor canım.Daha sağlıklı olur))zemuszemusBen 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim.Hiç birşey sölemediler bana yaşla ilgili

arkadaşlar mujdemi verim dedim bi süre giremicem evimde değilim 11, gün kanda pozitif ,değer 51 salı günü emin olmak için tekrar bir kan testi yapılacak allah benim gibi sizlerede pozitif sonuç almayı nasip etsin

arkadaşlar mujdemi verim dedim bi süre giremicem evimde değilim 11, gün kanda pozitif ,değer 51 salı günü emin olmak için tekrar bir kan testi yapılacak allah benim gibi sizlerede pozitif sonuç almayı nasip etsin

nurcan inan çok sevindim ya ne mutlu çok güzl bir haber allahım ya sonunda burda biri hamileyim diyor inanmıyorum çok şükür dinlen bizide habersiz bırkmaturkbayragi

sen çok yakınsın bana bende oralarda oturuyorum biliyorum orayı ama maddi yönden iyi durumdaysan gel serdar oguz a git derim süper muayene ücreti 200 raporlu 3 milyarı raporsuz bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun oranın muyene ücreti sanırım 70 ssk bagkurada bakıyor

canım benim doktorum çok iiyi canım deiştirmek istemiyorum doktorum ne gerekiyosa yapıyo ne yapalım o yola gireceksek o parada çıkacak hayırlısı olsun bana yardımcı olduğunuz nuz için saolun ancak birbirimizi biz anlarız

peki sana ne kadara maal olacak söyledilermi raporsuz

NURCANCIIMMM GÖZÜMÜZZZ AYDINNNN YAAAA:teytey:ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNNNNNhihoyyytÇOK MUTLU OLDUMM CANIM YAAA ALLAHH HEPİMİZE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİNNNalkisalkisalkisYARIN SABAH YUMURTALARIM TOPLANACAK BU HABERİ ALDIM YA DAHA UMUTLU UYANACAĞIM YARINAAAopuyorumnanaktanKENBDİNE VE BEBİŞİMİSEE ÇOK DİKKAAT ET HABERLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMMM:dance:

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprıtdım dün 11 gündü degerim 145 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprıtdım dün 11 gündü degerim 145 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah

Canımm hamişsin yani dimiii:lepi:ya ben daha yumurta toplama aşamasındayımda değerlere gelemedikAllah tamamına erdirsinnn işallahh hepimise güsel haberler vermeyi nasip etsinnnopuyorumnanaktan

benim 6 yasinda bir kizim var ve 5. tüp bebek denememizde oldu simdi ikinci icin 8gün önce transfer yaptirdik ama hic umudum yok ve cok karin agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…