yok maddi degilde bu sene turkiyeye gelemedim anami özledim simdi denersen ve olur gibi geliyor dr lar hep cok sanslisiniz diyorlar tabi sonunu sadece allah bilir ama bu sefer de türkiyeye gelemem simdi yapmam lazim ki 10 ayda turkiyeye gele bilim 2 veya 3 ay sonra kendimi anca gelim diyorum bence bu islemde en ömenli olan sey inanmak ilk önce bu sart tek yolu bu derim sanrasini allaha biraktik
bu yuzden kararsisim acaba yapsam mi aklimim hep biyerim biyandan annen baskasinim fikrine ihtiyacim var ama beni anlayan birilerinim oda bu sayfadakilerin samsunluyum
sen ankaralimisin yoksa baska biyerdenmi
canım buğün adet oldum işte yarın doktoru arcam hemen düşünüyoruz yani bu ay adetin 2 .günümü gidilmeli 3.günümü
fanu duydu55 hakkımızda hayırlı olsun bende yeni başlıyacagım bakalım bende ankaradyım fanu nerde yaptıracaksın dr ismi nedir ben 32 yaşında 2.5 senelik evliyim canım bildigim kadarıyla 3 senelik evlilik şart kadında yaş sınırı 29 yada 30 olması lazım tüp bebek şartlarını araştır yazıyor ben bir aşılama oldu tutmadı rapor alabilmek için 3 aşılama şartı var ama benim fsh yüksek oldugu için ikinci aşılamaya gerek kalmadan tüp bebek e gönderdi heyet raporla 2.5 yada 3 e mal oluyor benim dr özel hakan şatırogluna gidecegim birdr zekai tahir de serdar oguz var sper bir dr birde gazi hastanesin de ikiz dr lar bunların 3 ü uzman bilmiyorum araştır canım
fanu duydu55 hakkımızda hayırlı olsun bende yeni başlıyacagım bakalım bende ankaradyım fanu nerde yaptıracaksın dr ismi nedir ben 32 yaşında 2.5 senelik evliyim canım bildigim kadarıyla 3 senelik evlilik şart kadında yaş sınırı 29 yada 30 olması lazım tüp bebek şartlarını araştır yazıyor ben bir aşılama oldu tutmadı rapor alabilmek için 3 aşılama şartı var ama benim fsh yüksek oldugu için ikinci aşılamaya gerek kalmadan tüp bebek e gönderdi heyet raporla 2.5 yada 3 e mal oluyor benim dr özel hakan şatırogluna gidecegim birdr zekai tahir de serdar oguz var sper bir dr birde gazi hastanesin de ikiz dr lar bunların 3 ü uzman bilmiyorum araştır canım
evet canım yok ediliyo ama 1 tane olsun bebiş diorum sora tedavi olmak istiyorum
ya canım ben 3 yıllık evliyim 22 yaşındayım paeki bana yapmazlarmı ben lina kadın sağlığına gidiyorum dr.şükran çakmak çok iiiyi doktor şeker gibi zekai tahirdeki dk.duymuştum baya ünlü serdar oğuzz
arkadaşlar mujdemi verim dedim bi süre giremicem evimde değilim 11, gün kanda pozitif ,değer 51 salı günü emin olmak için tekrar bir kan testi yapılacak allah benim gibi sizlerede pozitif sonuç almayı nasip etsin
sen çok yakınsın bana bende oralarda oturuyorum biliyorum orayı ama maddi yönden iyi durumdaysan gel serdar oguz a git derim süper muayene ücreti 200 raporlu 3 milyarı raporsuz bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun oranın muyene ücreti sanırım 70 ssk bagkurada bakıyorya canım ben 3 yıllık evliyim 22 yaşındayım paeki bana yapmazlarmı ben lina kadın sağlığına gidiyorum dr.şükran çakmak çok iiiyi doktor şeker gibi zekai tahirdeki dk.duymuştum baya ünlü serdar oğuzz
sen çok yakınsın bana bende oralarda oturuyorum biliyorum orayı ama maddi yönden iyi durumdaysan gel serdar oguz a git derim süper muayene ücreti 200 raporlu 3 milyarı raporsuz bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun oranın muyene ücreti sanırım 70 ssk bagkurada bakıyor
canım benim doktorum çok iiyi canım deiştirmek istemiyorum doktorum ne gerekiyosa yapıyo ne yapalım o yola gireceksek o parada çıkacak hayırlısı olsun bana yardımcı olduğunuz nuz için saolun ancak birbirimizi biz anlarız
arkadaşlar mujdemi verim dedim bi süre giremicem evimde değilim 11, gün kanda pozitif ,değer 51 salı günü emin olmak için tekrar bir kan testi yapılacak allah benim gibi sizlerede pozitif sonuç almayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprıtdım dün 11 gündü degerim 145 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?