merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprıtdım dün 11 gündü degerim 145 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprıtdım dün 11 gündü degerim 145 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah
ay ne güzel bu ikinci güzel haber hem nuracan hemde sen süper ya hayırlı olsun canım peki sen nerde yaptırdın bende ankaradayım bilgi alıyorum bende başlıyacagım nekadar ve dr
canım ben başkent hast gidiyorum dr süper birisi tavsiye ederim bayram demiyo pazar demiyo hergün hastende takip ediyor seni 2400 hasteneye ödedik 2000 gibi ilaçlarım tuttu ama ben rapor çıkartamıyorum çocugum oldugu için devlet karşılamıyor ama orada raporla tedavisini yaptırabiliyosun o zaman fiyat nasıl olur bilmiyorum prof dr hulisi bülent zeyneloglu tüp bebek ana bilim dalı başkanı birde ilaçlarda senin bünyene göre degiştigi için fiyatlarda oynama olabilir benim rahim zarım çok ince oldugu için ekstra çok ila. kullandum birde kendimi strese soktum yumurtalarımda geç gelişti buda demek oluyorki çok igne kullandım rabbim inşallah emeklrimizi boşa çıkarmaz
arkadaşlar mrb..ben de inş pazartesi doktorumla konuşmaya gidecem.inş bu ay başlıyorum..beni de aranıza alır mısınız?
Kızlar merhaba;
Cumartesi günü transferimin 9. günüydü ve öğlen saatlerinde bir ıslaklık hissettim gerçekten korkunçtu. Kahverengi ve pembe bir akıntı vardı ve birden kesildi sonra pazar gününe kadar 5-6 damla koyu kahverengi lekeler geldi. Bugün işbaşı yaptım ve rahmimde adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Her lavaboya gittiğimde kahverengi bir sıvı geliyor epey arttı miktarı ve ağrılı geliyor. Bugün 11. günüm ve idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Hemşire bunun olabileceğini söyledi ve yarın test günümü beklememi söyledi ama benim umudum kalmadı. İlk tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı bence. Allaha emanet olun mücadeleye devam edicem ve dondurulmuşlarla şansımı deniycem. Her duamda sizleride andım Allahım dualarımızı kabul eder inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Sevgiler...
Kızlar merhaba;
Cumartesi günü transferimin 9. günüydü ve öğlen saatlerinde bir ıslaklık hissettim gerçekten korkunçtu. Kahverengi ve pembe bir akıntı vardı ve birden kesildi sonra pazar gününe kadar 5-6 damla koyu kahverengi lekeler geldi. Bugün işbaşı yaptım ve rahmimde adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Her lavaboya gittiğimde kahverengi bir sıvı geliyor epey arttı miktarı ve ağrılı geliyor. Bugün 11. günüm ve idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Hemşire bunun olabileceğini söyledi ve yarın test günümü beklememi söyledi ama benim umudum kalmadı. İlk tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı bence. Allaha emanet olun mücadeleye devam edicem ve dondurulmuşlarla şansımı deniycem. Her duamda sizleride andım Allahım dualarımızı kabul eder inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Sevgiler...
kızlar bu sıteye bayadan berı uğramıyordum ama 3 deneme için start verdık bakalım hayırlısı inş busefer olur allah isteyen herkeze nasip etsin allahım tez zamanda evlat sevgısını tatdırır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?