2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprıtdım dün 11 gündü degerim 145 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah

ay ne güzel bu ikinci güzel haber hem nuracan hemde sen süper ya hayırlı olsun canım peki sen nerde yaptırdın bende ankaradayım bilgi alıyorum bende başlıyacagım nekadar ve dr

merhaba arkadaşlar ben22 yaşında 5.5yıllıık evliyim 3ay yumurta takibi 2de olumsuzlukla sonuçlanan aşılamalarım oldu buarada eşimdede bendede sorunyok eşimde hareket sorunu varmış fakat çok azyani normal yolla çocuksahibi olmuyacak kadar değilmiş buzamana kadarda olmayınca artık tüpe başlamak istiyorum.Size sorucağımraporlu tüpbebk yaptırmak için gerekli şartları biliyomusunuz yada bendoğru biliyomuyum acaba 3yıllık evli olmak 2kez aşılama yaptırmış olmak birde 23yaşını doldurmuş 39yaşını geçmemiş olmak bendeki sorunda şuan 22yaşında olmam aslında yıl olarak23de güünü gününe hesaplıyolar raporla yaptırmak aynımı ilaçlar filansanırım rapor çıkarıldığında 1700ödemek gerekiyomuş merkeze yani bayağı fiyat düşüyo yada 1tanemi konuluyoya öf çok kafanızı ağrıttım bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

teşekkür ederim arkadaşlarım hastanede kan testi yaptırdım bugünde yaptırdım daha çıkmadı sonucum inşallah yükselmiştirde karın agrısı için kafana takma benim de aynısı vardı ve hala devam ediyor dr her ardıgımda olmucak galiba çok karnım agrıyo dedigimde bişe demedi ama testi elimize alınca tutnca agrı oluyor bazılarında agrı olmuyor onlar benimki tutmadı deyip üzülüyolar diye bir şey demiyoruz agrı iyi dmekmiş ama o agrıyla ben kendimi strese soktum ve sinirleim boşaldı çok hastalandım tutmadı diye 12 gün geçti ama nasıl geçti birde bana sorun rabbim bekleyenlerin muradını versin tez zamanda

ay ne güzel bu ikinci güzel haber hem nuracan hemde sen süper ya hayırlı olsun canım peki sen nerde yaptırdın bende ankaradayım bilgi alıyorum bende başlıyacagım nekadar ve dr

canım ben başkent hast gidiyorum dr süper birisi tavsiye ederim bayram demiyo pazar demiyo hergün hastende takip ediyor seni 2400 hasteneye ödedik 2000 gibi ilaçlarım tuttu ama ben rapor çıkartamıyorum çocugum oldugu için devlet karşılamıyor ama orada raporla tedavisini yaptırabiliyosun o zaman fiyat nasıl olur bilmiyorum prof dr hulisi bülent zeyneloglu tüp bebek ana bilim dalı başkanı birde ilaçlarda senin bünyene göre degiştigi için fiyatlarda oynama olabilir benim rahim zarım çok ince oldugu için ekstra çok ila. kullandum birde kendimi strese soktum yumurtalarımda geç gelişti buda demek oluyorki çok igne kullandım rabbim inşallah emeklrimizi boşa çıkarmaz

Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii(((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:

canım bende başkentte tedavi oluyorum diğer topiğe yazdım (adana başken te tedavi olanlar) topiği
dr çoookk memnumum sağolsunlar emeklerine sağlık

arkadaşlar mrb..ben de inş pazartesi doktorumla konuşmaya gidecem.inş bu ay başlıyorum..beni de aranıza alır mısınız?

Son düzenleme:
3 gün sonra adet günüm..bir ümit belki bekliyorum..ama byük bir ihtimalle yie kırmızıları görecem..onun için geç kalmadan doktoruma gidip ön hazırlıklara başlayıcam..tüm arkadaşlarıma başarılarrr

arkadaşlar mrb..ben de inş pazartesi doktorumla konuşmaya gidecem.inş bu ay başlıyorum..beni de aranıza alır mısınız?

Hoşgeldinn aramıssaakaydirigubbakcemile5Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemizeopuyorumnanaktanhaberlerini bekliyorum:dance:

slm bende aranıza yeni kaltıldım ...
daha önce bi kaç konuya yazdım ama evde bilg olmadığı için sürekli konuları takip edemiyorum

bende doğum kont. hapına başladım önümüzdeki hafta lucr... başlıycam hayırlısı bakalım
benim bu 3. denemem olucak ilki olmadı 2. dond.embr. oldu çok şükür 20 aylık bi oğlum var
şimdi yumurtalıklarda problem olunca vakit kaybetmeden tekrar deneyin dedi dr....Allah herkesin yardımcısı olsun

Kızlar merhaba;

Cumartesi günü transferimin 9. günüydü ve öğlen saatlerinde bir ıslaklık hissettim gerçekten korkunçtu. Kahverengi ve pembe bir akıntı vardı ve birden kesildi sonra pazar gününe kadar 5-6 damla koyu kahverengi lekeler geldi. Bugün işbaşı yaptım ve rahmimde adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Her lavaboya gittiğimde kahverengi bir sıvı geliyor epey arttı miktarı ve ağrılı geliyor. Bugün 11. günüm ve idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Hemşire bunun olabileceğini söyledi ve yarın test günümü beklememi söyledi ama benim umudum kalmadı. İlk tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı bence. Allaha emanet olun mücadeleye devam edicem ve dondurulmuşlarla şansımı deniycem. Her duamda sizleride andım Allahım dualarımızı kabul eder inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Sevgiler...

Merhaba arkadaslar.
Bende 3 eylül basladim uzun protokol tedavim halen devam ediyor geçen çarsamba puregon'a basladim.
Yarin ultrasonum var. Insallah hersey yolundadir. Allahin izniyle haftaya yumurtalarim toplanacak.

Serramis insallah yerlesme kanamasidir. çok duyduk kahve lekelenmeyi kan akintilari bir çok insanda yerlesme kanamasi olabiliyor.
En Önemlisi kan tahlili insallah yarin pozitifi alirsin.

kızlar bu sıteye bayadan berı uğramıyordum ama 3 deneme için start verdık bakalım hayırlısı inş busefer olur allah isteyen herkeze nasip etsin allahım tez zamanda evlat sevgısını tatdırır inş

Allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur...
benim ilk denememde hiç bi kanama ağrı vs. olmadı ama tutmadıda ...yani Allah isterse kanama ağrı falan hiç önemli değil inşallah meleğin sıskı sıkı tutunmaya çalışıyordur....eğerki olmazsada hiç üzülme...ben yine olmıcak derken dondurulmuş emb.oldu ilk tedavinin arkasından hiç ara vermedik hemen yaptırdık ...çok şükür kavuştuk yavrumuza
Allah inşallah tüm isteyenlere nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…