Selam umarım hepiniz iyisinizdir
serramis79 inş. bebeğin seninlerdir allah yardımcın olsun.:Saruboceq: :Saruboceq:
Bu ay ikinci kez tüp bebek tedavisine başlamamız lazım ama karar veremedik daha,adetimin ikinci günü başlamam lazım ilaça ama bu ayın sonuna denk gelecek tedavi ne kadar sürecek bilmiyorum ve 15 kasımda kurban bayramıne denk gelecek ne yapacağımızı bilmiyoruz
merhaba arkadaşlar bende siteyi uzun bi süredir takip ediyorum 2 ci tüp bebek deneme benimde bugün 5.günüm transfer olalı bu ayın 12 sinde belli olucak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum pek bir şikayetim yok tek tatlı şikayetim sık sık idrara çıkmam ve kasıklarımda hafif hafif oluşan gerilmeler sancılar çok şikayetçi değilim benim herşeyim çok güzel başladı 32 yumurta oluşmuştu 23 tane topladılar 12 adet döllenmem oldu ve sonucunda güzel gelişen bebeğimi koydular hissediyorum sanki ama ne yazıkki kötü olan hayal kırıklığına uğraramamak için çok fazla kendimi dinlemiyorum 12 sinde herşey nasıl olsa belli olucak isteyen herkeze allah nasip eylesin hayırlısını
merhaba arkadaşlar bende siteyi uzun bi süredir takip ediyorum 2 ci tüp bebek deneme benimde bugün 5.günüm transfer olalı bu ayın 12 sinde belli olucak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum pek bir şikayetim yok tek tatlı şikayetim sık sık idrara çıkmam ve kasıklarımda hafif hafif oluşan gerilmeler sancılar çok şikayetçi değilim benim herşeyim çok güzel başladı 32 yumurta oluşmuştu 23 tane topladılar 12 adet döllenmem oldu ve sonucunda güzel gelişen bebeğimi koydular hissediyorum sanki ama ne yazıkki kötü olan hayal kırıklığına uğraramamak için çok fazla kendimi dinlemiyorum 12 sinde herşey nasıl olsa belli olucak isteyen herkeze allah nasip eylesin hayırlısını
derin sende mi tüp bebek yaptırdın ya da yaptırcaksın
derin senin kaçıncı denemen
İlk canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAllah tamamına erdirsin cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
nurcan inan çok sevindim ya ne mutlu çok güzl bir haber allahım ya sonunda burda biri hamileyim diyor inanmıyorum çok şükür dinlen bizide habersiz bırkmaturkbayragi
NURCANCIIMMM GÖZÜMÜZZZ AYDINNNN YAAAA:teytey:ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNNNNNhihoyyytÇOK MUTLU OLDUMM CANIM YAAA ALLAHH HEPİMİZE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİNNNalkisalkisalkisYARIN SABAH YUMURTALARIM TOPLANACAK BU HABERİ ALDIM YA DAHA UMUTLU UYANACAĞIM YARINAAAopuyorumnanaktanKENBDİNE VE BEBİŞİMİSEE ÇOK DİKKAAT ET HABERLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMMM:dance:
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprıtdım dün 11 gündü degerim 145 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?