2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bu yolda pes etmek yok arkadaşlar allah sonuda seimizi duyacak burdan 2 güzel haber aldım geçen hafta eminim bu ayın sonuna kadar burdan 3 veya 4 hamiş göndeririz serramis inşallah biri sen olacaksın sıma canını mutlaka haber ver

serramis canim niye bozuyosun hemen moralini.lütfen,yakisiyormu sana,yarin bütün umudunu topla ve git kan tahliline.sende biliyosun,neler okuduk bu sitede,alenen adet olupta pozitif cikanlar var.lütfen topl kendini,biliyorum söylemesi kolay ama her gün bize yeni sürprizler getirir.ne biliyosun belki yarin hayatinin sürprizini alacaksinöpüyorum bitanem.güclü arkadasim.

Selam umarım hepiniz iyisinizdir

serramis79 inş. bebeğin seninlerdir allah yardımcın olsun.:Saruboceq: :Saruboceq:

Bu ay ikinci kez tüp bebek tedavisine başlamamız lazım ama karar veremedik daha,adetimin ikinci günü başlamam lazım ilaça ama bu ayın sonuna denk gelecek tedavi ne kadar sürecek bilmiyorum ve 15 kasımda kurban bayramıne denk gelecek ne yapacağımızı bilmiyoruz

hakkınızda hayırlısı olsun ...
bizde başladık aslında hiç hazır değilim ama apar topar başlandı ..herşey yolunda giderse sanırım bizimde bayram öncesi sonuçlanacak tabi benim tahminimce ....
ama senin tam bayram öncesi transfer denk gelicekse bence bayram sonuna kalsın kurban bayramı malum telaşlı ...dinlenmek belki mümkün olmaz ..yinede hayırlısını versin rabbim inş.

Arkadaşlar allah herkese yardımcı olsun bu yolda ilerleyenlere..
Serramis 79 arkadaşım Allah yardımcın olsun hiç moralini bozma inşaallah yerleşme kanamasıdır.
bende decapept.. iğnesi vuruluyorum göbekten 5gündür..Toplam kutuda 7tane ilacım var.doktorum hastalandığında ilk gün de vurulacaksın,2.gün vurulup yanıma geliceksin.yani yarın hasta olmam lazım olmazsam doktorumu arayıp ilacımın yetmediğini söyleyeceğim.inşallah böle bişi olmaz.
hastalığımın 2.günü kan verecekmişim,hormonlarıma göre de diğer ilaçlarımı ne zamn ve ne dozda vurulacağımı söyleyecekmiş.çok heyecanlıyım...

Bi korkum da şu;doktorum bana yumurta toplama işlemini anestezi altında yapmayacağını söyledi ne yapıcam bilmiyorum çok telaşlıyım ama sonuçta bi yola çıktım ve korkmaya yer yok hiç benim gibi anestezi almadan yumurta toplayan var mı?neler hissettiniz yazarmısınız?

merhaba arkadaşlar bende siteyi uzun bi süredir takip ediyorum 2 ci tüp bebek deneme benimde bugün 5.günüm transfer olalı bu ayın 12 sinde belli olucak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum pek bir şikayetim yok tek tatlı şikayetim sık sık idrara çıkmam ve kasıklarımda hafif hafif oluşan gerilmeler sancılar çok şikayetçi değilim benim herşeyim çok güzel başladı 32 yumurta oluşmuştu 23 tane topladılar 12 adet döllenmem oldu ve sonucunda güzel gelişen bebeğimi koydular hissediyorum sanki ama ne yazıkki kötü olan hayal kırıklığına uğraramamak için çok fazla kendimi dinlemiyorum 12 sinde herşey nasıl olsa belli olucak isteyen herkeze allah nasip eylesin hayırlısını

arkadaşım hiç korkma rahat ol anestezi altında olunca sende doktorunda daha rahat işlem yapar hayırlısı olsun

hayırlı olsun arkadaşımmm:)opuyorumnanaktaninşallah sağlıklııı hayırlıı bir evlat nasip eder Rabbimopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim derincim allah ben ve benim gibi isteyen herkeze gönüllerinin hayırlısını nasip etsin

hayırlı olsun arkadaşımmm:)opuyorumnanaktaninşallah sağlıklııı hayırlıı bir evlat nasip eder Rabbimopuyorumnanaktan

İlk canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAllah tamamına erdirsin cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:

amin inşallah canım benim birde normal yolla düşüğüm oldu ben biraz daha tecrübeli ve biraz daha acılı bi anne adayıyım ama bu sefer allah izniyle olucağına inanıyorum dilerim seninde gönlünün muradı olur guclubacismile

arkadaşlar transfer döneminde kendinde değişiklik hisseden arkadaşlar varsa eğer paylaşım yapabilirler mi?

nurcan inan çok sevindim ya ne mutlu çok güzl bir haber allahım ya sonunda burda biri hamileyim diyor inanmıyorum çok şükür dinlen bizide habersiz bırkmaturkbayragi

sağol canım ben bugün tekrar test yaptırdım çok şükür 404 olmuş değer ama felaket gribim :))))))))) inşallah rabbim bana nasip ettiye sizlerede o sevinci tadmayı nasip etsin

sağol derincim inşallah sendende iyi haberler alırız yalnız sana tavsiyem yatağa bağlanıp kafanı bebekle bozma ben yiğenime kız istemeye gitti ailem peşlerine takıldım söz yaıldı yine gittim 2 kere dışarı yemeğe çıktım kardeşiöle ama hep yavaş hareketlerle ve hiç iş yapmadım hala daha yemeği bile ben tari ediyom eşim yapıyo ay inşallah sizdende iyi haber alırız hep beraber doğururuz :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…