2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayırlı olsun canım bende şimdilerde beklemedeyim salı günü inş bende iyi haberlerle gelicem

DERİNCİM h,ç korkma canım benimde 8 yumurtaydı 5 i gitti 1 transfer oldu 2 tanede donduruldu önemli olan kalite ve ağrın olması normal ama transfer zor değil 1-2 dakika anca sürer sitres yapma

derin 2 arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. bana transfer sonrası ne kadar dinleneceğini yazarmısın? bende şubat döneminde yaptıracağım ama izmirden çanakkaleye gelmeme gerekiyor ne yapmalıyım gelmelimi kalmalımıyım?

hayırlı olsun canım bende şimdilerde beklemedeyim salı günü inş bende iyi haberlerle gelicem

inşallah canım bende daha önce oğlumu kaybettim 2 gün yaşayabildi çok şükür rabbim 2 yıldan sonra tüp bebekte olsa kalmayı nasip etti testlere güvenim kenndini sıkma ben 4 idrartesti yaptım hepsi negatifti bugün değerim 404 allahım inşallah hepinize nasip etsin

canım hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah bir yapışkan markası gibi bu değerle yapışsın bebeğin sana 404 :Saruboceq:

umarım benimde sonuçlarım iyi çıkar ama ben hiçbir şey hissetmiyorum sadece salı gününü bekliyorum bir kaç kendini belli eden sorunlarım var ama daha bugün 5 günüm tranferde hissedilirmi daha şimdiden bilmiyorum dediğim gibi bekliyorum şimdilik

benim olmadi canim.ben memnun kalmadim ama olmadi diye degil.sagolsun armagan bey bir en basinda konustu benimle birde olmdi denince konusmaya cagirdi ama gitmedim.yani ilgi alaka sifir.transferimin 9. günü kanamam baslamisti.hemen hemsireyi aradim,hap aldırdilar,birdaha ne aradilar ne sordular.birdah orda yaptirmam artik.acibademi cok övüyorlar.insallah sen mutlu sona ulasirsin canim.anlayacagin hersey parayi alana kadar.

ben memnun kaldım benim açımdan bi sorun yok bekliyorum şimdilik doktorumda hemşirelerde çok güzel ilgilendi tutmaları için bugüne kadar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar eğer tutarsa ben minnet borçluyum onlara umarım bundan sonrası senin içinde iyi olur hayırlısı artık canım

canım benim hala hiç belşrtşm yok telaşlanma belirtide aramayın belirtisi olanlarınkide kullanılan inelerin etkileri millette belirti var bende yok deyipte üzme kendini

hatser16 canim anladigin kadariyla 5 gunumdesin merak etme daha erken ben belirtileri 10 gunden sonra anlayamaya baslamistim

belirti aramıyorum zaten olabilme ihtimali üzerine sordum

hııııııııı ben yok diye üzülüyon sandım pardon biraz gribim sersemlik var üstümde :))))
dediğimgibi benim 15. gün sadece yürüyünce hafiften belime ağrı vuruyo ben negatif diye hiç dikket etmemiştim bide şimdi hastalıktan kalkamıyorum

ah canim mutlu olmak hepimizim hakki artik mutlu olmaya sen cok yaklastin sali pozitif görcen bana oyle geliyor icime dogdu birden allah bilir sonucu ama insallah bebegin sana simsiki tutun mustur aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…