sağol derincim inşallah sendende iyi haberler alırız yalnız sana tavsiyem yatağa bağlanıp kafanı bebekle bozma ben yiğenime kız istemeye gitti ailem peşlerine takıldım söz yaıldı yine gittim 2 kere dışarı yemeğe çıktım kardeşiöle ama hep yavaş hareketlerle ve hiç iş yapmadım hala daha yemeği bile ben tari ediyom eşim yapıyo ay inşallah sizdende iyi haber alırız hep beraber doğururuz :))))))
Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii (((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:
hayırlı olsun canım bende şimdilerde beklemedeyim salı günü inş bende iyi haberlerle gelicem
canım hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah bir yapışkan markası gibi bu değerle yapışsın bebeğin sana 404 :Saruboceq:inşallah canım bende daha önce oğlumu kaybettim 2 gün yaşayabildi çok şükür rabbim 2 yıldan sonra tüp bebekte olsa kalmayı nasip etti testlere güvenim kenndini sıkma ben 4 idrartesti yaptım hepsi negatifti bugün değerim 404 allahım inşallah hepinize nasip etsin
inşallah canım bende daha önce oğlumu kaybettim 2 gün yaşayabildi çok şükür rabbim 2 yıldan sonra tüp bebekte olsa kalmayı nasip etti testlere güvenim kenndini sıkma ben 4 idrartesti yaptım hepsi negatifti bugün değerim 404 allahım inşallah hepinize nasip etsin
hatser nerde yaptirdin tüpbebegi.ben bursa tüp bebek merkezinde yaptirmistim
benim olmadi canim.ben memnun kalmadim ama olmadi diye degil.sagolsun armagan bey bir en basinda konustu benimle birde olmdi denince konusmaya cagirdi ama gitmedim.yani ilgi alaka sifir.transferimin 9. günü kanamam baslamisti.hemen hemsireyi aradim,hap aldırdilar,birdaha ne aradilar ne sordular.birdah orda yaptirmam artik.acibademi cok övüyorlar.insallah sen mutlu sona ulasirsin canim.anlayacagin hersey parayi alana kadar.
umarım benimde sonuçlarım iyi çıkar ama ben hiçbir şey hissetmiyorum sadece salı gününü bekliyorum bir kaç kendini belli eden sorunlarım var ama daha bugün 5 günüm tranferde hissedilirmi daha şimdiden bilmiyorum dediğim gibi bekliyorum şimdilik
canım benim hala hiç belşrtşm yok telaşlanma belirtide aramayın belirtisi olanlarınkide kullanılan inelerin etkileri millette belirti var bende yok deyipte üzme kendini
belirti aramıyorum zaten olabilme ihtimali üzerine sordum
hatser16 canim anladigin kadariyla 5 gunumdesin merak etme daha erken ben belirtileri 10 gunden sonra anlayamaya baslamistim
amin allahim pozitif göstersin sana ve her isteyene kucaginada alirsin insallah
amin allahim pozitif göstersin sana ve her isteyene kucaginada alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?