ah canim mutlu olmak hepimizim hakki artik mutlu olmaya sen cok yaklastin sali pozitif görcen bana oyle geliyor icime dogdu birden allah bilir sonucu ama insallah bebegin sana simsiki tutun mustur aminnnnn
canım bişey sorucam 2 gündür çok idrara çıkıyorum ve göğüslerimde acı hissediyorum bunlar sadece kafama takıldı bir bilgin varmı bu konuda
çok sağol canım mutlu ettin beni çok bende öyle hissediyorum ama şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyorum teşekkürler
bunlar iyie isaret ama ilaclarda yapiyor gögös sisligini ama idrara cok cikmak bebisinin sana tutundugunu gösterir
seni cok iyi anliyorum iyi düsün iyi olsun merak etme bebisin senimle sen sadece bunu dusun umudun var sali gunu ögreneceksin ve mutlu olacaksin yarabbim banada versin
amin canim konustukca banada iyi geliyor yarabbin sana bir umut vermis banada ogunu gösterir kendini cok yorma bol bol binlen aklinada kotu seyler getirme hep iyi düsünki iyi olucak buna inan
amin canim konustukca banada iyi geliyor yarabbin sana bir umut vermis banada ogunu gösterir kendini cok yorma bol bol dinlen aklinada kotu seyler getirme hep iyi düsünki iyi olucak buna inan
bak sonunda hepsi gecti yarapbim sonunu güzel eglesim
sakincasi yoksa neler yasadin sora bilirniyim
üzücü biir durun busefer kini insallah kücagina alirsin epep koklarsim mis gibi kosunu beninde bebegi ilkinde tuttu ögrendin sora bir hafta sonra kaybettim
amin canim bende bidaki sene istiyorun bakalim
insallah olucak allahim duy sesini banada bebisimi ver sabirsikla bekliyorum
insallah bende senin gibi cok cocuk istiyorun cocuk odan buyuk onlari bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?