2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ah canim mutlu olmak hepimizim hakki artik mutlu olmaya sen cok yaklastin sali pozitif görcen bana oyle geliyor icime dogdu birden allah bilir sonucu ama insallah bebegin sana simsiki tutun mustur aminnnnn

çok sağol canım mutlu ettin beni çok bende öyle hissediyorum ama şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyorum teşekkürler

bunlar iyie isaret ama ilaclarda yapiyor gögös sisligini ama idrara cok cikmak bebisinin sana tutundugunu gösterir

şişkinlikten aksine göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acı veriyo o yüzden gelgitler yaşıyorum böle zamanlarda ii şeyler duymayı istiyor insan

seni cok iyi anliyorum iyi düsün iyi olsun merak etme bebisin senimle sen sadece bunu dusun umudun var sali gunu ögreneceksin ve mutlu olacaksin yarabbim banada versin

amin canim konustukca banada iyi geliyor yarabbin sana bir umut vermis banada ogunu gösterir kendini cok yorma bol bol dinlen aklinada kotu seyler getirme hep iyi düsünki iyi olucak buna inan

Son düzenleme:
amin canim konustukca banada iyi geliyor yarabbin sana bir umut vermis banada ogunu gösterir kendini cok yorma bol bol binlen aklinada kotu seyler getirme hep iyi düsünki iyi olucak buna inan

valla yatıyorum yemekleri de eşim yapıyo daha doğrusu yapmaya çalışıyo

bu gunlerin tatini cikar insan sonra yapsin diye bekliyor ama yapmiyorlar
bebgin seninle hep bekledigimiz sey hayatin boyunca

amin canim konustukca banada iyi geliyor yarabbin sana bir umut vermis banada ogunu gösterir kendini cok yorma bol bol dinlen aklinada kotu seyler getirme hep iyi düsünki iyi olucak buna inan

sen de sabırlı ol canım ben çok uğraştım çok bekledim ve çok acı çektim şimdi diliyorum ki mutlu bitecek

üzücü biir durun busefer kini insallah kücagina alirsin öper koklarsim mis gibi kosunu beninde bebegi ilkinde tuttu ögrendin sora bir hafta sonra kaybettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…