2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

insallah o gunleride gorecegiz bebisin olucak diye odasi dos bekliyor hic birsey almayi dusun medim ona gelsin guzel bebek odasi alicak annesi

senin de canim allahim sesinizi duysun sen benden önce kucagina alican bebegini istediklerini yapma gucu versin yarabbim amin

senin de canim allahim sesinizi duysun sen benden önce kucagina alican bebegini istediklerini yapma gucu versin yarabbim amin

çok sağol tatlım amin inşallah hissetmen çok güzel dilerim hissettiğin gibi olur salı günü benim yeniden doğduğum gün olur gerçi perşmebede doğum günüm olucak umarım bana çok güzel hediye olur

bana bugun birazda olsa umut oldun allahim senide mutlu etsin

sakın ola beynine yenik düşme ben vazgeçmiştim herşeyden ama şimdi yeniden herşey başladı savaştım kendimle ne kadar inatçı olursan kazanan sen olursun hep her konuda sabrından vazgeçme en güzel destekte allaha olan dua

bazen umudum kayboluyor ama olucak diyorum kendime buna inanmam lazimki olsun bunu biliyorum oyuzden biraz zaman lazim bana sanki senim gibi arkadaslarla konusunca iyi oluyorum baska kimseyle konusamiyorum korkuyorum soylemeye birtek dert arkadasim sizlersiniz

sakın olumsuz düşünme olmıcak falan biz bişi istersek o olur istediğin için olucak böle düşüneceksin daha güzel şeyleri düşünerek umutlan dergileri takip et ki olumlu düşünmende sana destekçi olsun kimseye tabikide bişi anlatma herkezden ayrı bi ses ayrı bi yorum insanın canını sıkıyor bunlar eşinle konuş yapacağın şeyleri düşüncelerini paylaş daha çok rahatlarsın bitanem

esimde kaynaklandigi icin onunla konusunca esim hep kendini sucluyor oyuzden ona üzgun yonumu gösteremiyorun arkadaslarimi anlatsan hep o konu acilacak bana aciyormus gibi bakmalaarini istemiyorum boyle rahatim sizlerle konusmak bana yetiyor en azindan beni anliyorsunuz

yanlış düşünüyosun bence canım sorun sende olsaydı eşinin böle davranması senin hoşuna gidermiydi peki birde şöle bakın herşeyden önce sağlıklı insanlarız tek sorun bu olsun çözülemicek bi hastalıkta olabilirdi bu bizdede sorun eşimde ama ben hep onda olarak yansıtmadım bizde sorun var dedim hep bölelikle eşimde kendini rahat hissetti tedavi sürecindede bu çok işe yaradı canım tavsiyem olsun o zaman sana

bende hic sende demedim esime sorun bizim senim degil diyorum ama galiba esim melesef evlenmeden önce birsey yasamis onun etkileri var ben nekadr yardimda etsen yinemi ben diyor konusaniyoruz cok üzülüyor sonra kiyamiyorum belki yanlis yapiyorum ama kiyamiyorum

emin ol bizimde yaşadıklarımız bugüne kadar sorunlarla iç içe oldu ve bugün geride o kadar çok şeyi bırakarak bekliyoruz bebeklerimizi 4 yıllık evliyiz ama yaşamadığımız hiçbir şey kalmadı kısacık zaman diliminde mutluyum herşeyden önce yanımda bölesine mükemmel bir eşim var ve o bana yeter allahım ona hayırlı ömür versin tek eksiğimiz olan evladımızıda nasip eylesin bütün isteyenlerede canım sana bütün kalbimle istiyorum canım dilerim hiç ummadığın zaman da ummadığın güzel haberi alırsın sende anne olursun

icimi rahatlatiyorsun allah razi olsun her isteyen anne olsun bende olucan birgun esim saglikli beninle olsunda beni hep sevsin bebegimiz icin her zaman savasirirz once saglik versin bizlere

icimi rahatlatiyorsun allah razi olsun her isteyen anne olsun bende olucan birgun esim saglikli beninle olsunda beni hep sevsin bebegimiz icin her zaman savasirirz once saglik versin bizlere

amin canım heee :) şöle umut verici konuşalım hep arkadaşım hayırlısınla sabır sadece sabır en kısa zamanda yine görüşmek üzere iyi geceler çabucak uykum geliyor benim hep uyumak istiyorum ben dinlenim birazcık canım

inşallahh canım yaaa:)))benim bugün 3. günüm doktorum ilk üç günün çok önemli olduğunu söyledi sonrawsında günlük yaşantına geri dönebilirsin dedi.bugünde full dinlence sonra artık en azından oturmacakaydirigubbakcemile3bende annem ve k. validem kardeşim kocam hepsi pipirikli normalde evden yüürrüttüğüm oluurdu işlerimi ona bile müsade yokkaydirigubbakcemile3ama yarından sonra en azından onların titrekliğide azalırrkaydirigubbakcemile3bu arada geçmiş olsun canım ya grip olmuşsun sanıırnmm.sinifsinif:bol bol su tüket ilşerlemesin kendine dikkat etkaydirigubbakcemile5bende sinüzitim şu an ama hafif Allahtannguclubacismilehamiş arkadaşım 10 günüm kaldııı dua et beim için benimde dualarıımm bebişinle senlleeopuyorumnanaktankendiniZE:)iyi bakınnzemuszemus

derincim umarım snein içinde herşey çok güzel olur ama arkadaşım kesinlikle yatmak ve oturmaktan başka bir iş yapma evin içerisinde ufak ufak gezin sen ne kadar dikkat edersen herşey bi o kadar sağlıklı gelişir iş falan yapmayı aklından bence sil dediğim gibi kumanda elinde yatmak oturmak

haklısın canım:)ya bide benim bünyemde hassaskaydirigubbakcemile3yumurta toplamdan cmt den dün öğlene kadar kıvrandım resmenn(hiç uykusuuuzzzama dünden beri rahatladık karnımda kasıklarımda ağrılar var ama diğerlerinin yanında hiçbişii:)))):ecrin_bebek:internette benim işim belki bişraz onunla ilgilenirim ama çok diil :)
senin nası gidioo canım?

çok güzel herşey şimdilik bi sorun yok canım tek şikayetim sık sık idrara çıkmam yatıyorum herşeyy elime geliyor keyfimde yerinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…