2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray
63 guk86
64 ezine77
65 cin135
66 gulguzeli1769
67 tu_runcu
68 hayat70

ay canım bitanem sağol inş. ya allahım duysun bacım
bugün yumurtalar toplandı canım ama anlatamam sancılarımı çok fena oldum halen sancım çok. ama çok mutluyum ya çok güzel bi duygu ama orada kouyp geldik cücüleri

hoşgeldin diyenlere,hoşbulduk diyorum ben de..umarım,bu yıl hamişlerin arasına sızmayı başarırız..

ayyyy canım hayırlı olsun agrıları takma belkı tutacagının belırtısıdır kız kardesımle aynı anda tup bebek yaptırdık benım hıc agrım sızım olmadı yumurta toplamada onun cok agrısı oldu benım tutmadı onun ıkız kızları var dogdular bıle 3 aylık oldular guzelım ınsallah hersey gonlunce olur ben pek gıremıyorum bu aralar yakın arkadasım tasınıyor ona yardım edıyom ınsallah bundan sonra gırecem bol bol

inş. canım öyle olur ve sizlerede verir allahım hepimize yani :))bayağıdır yoksun kaç günde taşnıyo ya :)))
ezine canım sende hoşgeldin sizde sorun ne tedaviye başldınmı

nevinim nasılsın canım hadı hayırlı olsun yumurtaların toplandı nasıl hıssedıyosun kendını kac tane toplandı

inş. Canım öyle olur ve sizlerede verir allahım hepimize yani :))bayağıdır yoksun kaç günde taşnıyo ya :)))
ezine canım sende hoşgeldin sizde sorun ne tedaviye başldınmı
sorma canım burda oyle turkıyedekı gıbı cabuk olmuyo hıcbırsey gıdıyon mobılya alıyon en erken 15 gun sonra gelıyo bırde evın tadılat ıslerı falan vardı neysekı bıttı

nevin geçmiş olsun diger yumurta toplama işlemi yapılmış arkadaşlarada geçmiş olsun.nevinn bende bugün regl oldum yani 16 yıldır beceremedigim çocugu bu ay becerip kendiligimden hamile kalmazsam ocak 27 gibi tedaviye başlayacagım allahın izniyle....... öptümmmmmmm

tok canım 16-17 imiş sayı kendimi çok kötü hissediyorum dayanılacak ağrılar değil.yumurtalar büyük ve çoktu sancım vardı kaç gündür ya buda iice mahvetti beni

sel inş. canım bakarsın becerebilirsin bu ay :)))olmasada semra hanımla bu yolun sonuna gelmiş olacan inş. 16 seneye nokta koyacaksınız artık

canım benim, Allahım sabrının mükafatını tez zamanda versin inşallah hayırlısı ile...

inş canım ama bir ağrım var 2 yumurtalığımda belimde anlatamam.nevinn senin merkezin neresiydi.değişik bir işlem yaptılarmı

inş canım ama bir ağrım var 2 yumurtalığımda belimde anlatamam.nevinn senin merkezin neresiydi.değişik bir işlem yaptılarmı

ben elazığda ufuk jinofertile takılıyom :)))
valla değişikmiş felan bilmiyorum ya ilk defa yaptırdığım için bilemeyecem
ama sürekli yenilenen bir merkez içim rahat o konuda

ezine saol tşkr.gerçektende 16 yıl oldu dile kolay ama işte.çok zor geçti kimlerden neler duymadımki.herşeyide kendi içimde yaşadım.artık son kez gidecegim bu tüpbebege

mantıdan kolay ne var .gel yada kargoyla göndereyim ne dersin.aman aman canıda neler çekermiş anne adayımızın.yogurt sarımsaklımı olsun

evet ya canım çok çekti :))) gerçi ben sürekli gebeler gibi aşererim :)))
sağol canım sana zahmet vermeyelim ben kendim yapıp yiyeim artık her türünüde çok severim hiç ayırmam yeterki mantı olsun. yeterki yemek olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…