ayyyy canım hayırlı olsun agrıları takma belkı tutacagının belırtısıdır kız kardesımle aynı anda tup bebek yaptırdık benım hıc agrım sızım olmadı yumurta toplamada onun cok agrısı oldu benım tutmadı onun ıkız kızları var dogdular bıle 3 aylık oldular guzelım ınsallah hersey gonlunce olur ben pek gıremıyorum bu aralar yakın arkadasım tasınıyor ona yardım edıyom ınsallah bundan sonra gırecem bol bolay canım bitanem sağol inş. Ya allahım duysun bacım
bugün yumurtalar toplandı canım ama anlatamam sancılarımı çok fena oldum halen sancım çok. Ama çok mutluyum ya çok güzel bi duygu ama orada kouyp geldik cücüleri
sorma canım burda oyle turkıyedekı gıbı cabuk olmuyo hıcbırsey gıdıyon mobılya alıyon en erken 15 gun sonra gelıyo bırde evın tadılat ıslerı falan vardı neysekı bıttıinş. Canım öyle olur ve sizlerede verir allahım hepimize yani :))bayağıdır yoksun kaç günde taşnıyo ya :)))
ezine canım sende hoşgeldin sizde sorun ne tedaviye başldınmı
nevin geçmiş olsun diger yumurta toplama işlemi yapılmış arkadaşlarada geçmiş olsun.nevinn bende bugün regl oldum yani 16 yıldır beceremedigim çocugu bu ay becerip kendiligimden hamile kalmazsam ocak 27 gibi tedaviye başlayacagım allahın izniyle....... öptümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?