2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar iyi döktürmüşsünüz bizsiz hadi inşallah güzel haberleri alırız benimde randevum cuma bakalım ne diyecek .Hep sorun bende dedim aslında eşimdede sperm azlıgı ve hareket az ama ona hiçbir zaman belli etmedim hep içimde yaşadım oda o kadar rahat ki şimdi vitamin hapı kullanıyor bu ne dedi bende hiçbir şey yok dedi bende canım halsizsin şimdiden başlada sorun olmasın dedim içiyor sabahlarıda iki kaşık pekmez ee bizler böyle fedakarız allah yüzümüzü güldürsün

bence herşeyi sizin yüklenmeniz en başta yapılan hata soruna sen eşin diye değil bizim sorunumuz diye bakacaksınız benimd eşim ilaç kullandı herşey bilinçliydi en azından benim üzerimdeki sitres azaldı ben neler yaptım eşime ne bitkisel ilaçlar ne ballar neler neler ama hepsinin faydasını gördük şimdi sen kendini rahat tut sakın birşeyi kafaya takma canım ben herşeye o kadar güzel başladım ki dilerim sonuda öle biter canım

Kızlar merhaba

Hepinize teşekkür ederim desteklerinizden dolayı. Ben düşük yaptım. Bu yüzden Test sonucum negatif çıkmış ama rahim bir türlü parçayı atamamış. 3 gündür çok sancılı kanamam vardı ve dün akşam benden büyük bir parça düştü. eşimle şok geçirdik bu güne kadar böyle birşey yaşamadığımız için bu parçanın ne olduğunua anlam veremedik hemen doktoru aradı eşim ve düşük yapmış olabileceğimi parçayı alkollü veya kolonyalı bir kabın içinde muhafaza edip kendilerine göndermemizi istemişler. Bugün eşim götürmüş ve doktor embriyonun düşen parçanın içinde olduğunu söylemiş. Normal düşüklerde pek böyle bir durumla karşılaşmadıklarını kimi kadınlarda küçük parçalar halinde kanama olduğunu ama benimki gibi bir durumunda olabileceğini söylemiş.
Çok canım yanıyor kanamamda çok fazla eğer 2 gün içinde kanamam azalmazsa önce onun için ilaç kullanıcam. Haftayada kontrolüm var rahmin durumunu görmek istiyor doktorum toparlanmam biraz uzun sürecek galiba benim. Yine haberlerinizi almak için takip edicem siteyi. Kendinize iyi bakın herşeyin başı sağlık. pasakl tekrar deneyeceğiz değilmi?

Hoşçakalın...

Ah canım benim geçmişler olsunn:teselli:Umarım bir an önce toplarlanırsın canım.İnşallahh kontroldede her şey yolunda çıkarŞeniz

sağol derincim evet gribim dikkat etmedim kendime ailene gelince canım benimkilerde çok pimpirikli :)))))))) ama bende 3 gün yattım ondan sonra diğer günlerde hiç oturmadım yine yattım işim yokken ama gün içersinde dışarı çıktım yavaş hareketlerle hareket ettim iş kesinlikle yapma canım fazlaa oturma evdeyken uzan oturur gibi sırtına yastık koy biraz ağrıyo heryerin ama tutsunda yeterki :))))) arasıra dışarı çık işlem yaptırdığını unut benim kuzanlerim kardeşlerim felan beni hiç tek bırakmadılar gülmekten ölüyodum hatta kaaardeşime bebek gülmekten tutmayacak diyodum yani özetle işlemi unut test yaparsan negatif çıkarsada hiç takma beni biliyon hep negatifti :)))) dualara gelince herzaman mutlaka hepinize dua ediyorum canım sizler benim kader arkadaşımsınız hala

nurcancım nasıl gidiyo tatlım?beni hatırladın mı aynı gündü testlerimiz seninle :)

çok geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda iğleşmeyi nasip etsin

bu arada benim durum çok iyi griğ dışında hiç şikayetim yok senin durum nasıl iş felan yapma sakın bak biraz büyüsün bebişlerimiz

yapmıyorum evdeyim bende kaç gündür.eşim temizledi evi sağolsun :)
zaten yoruluyorum hemen.13 ekimde ultrason var bakalım.benim transferim ankarada oldu bende çok seviyodum doktorumu ama mecburen burda devam edicez artık.burda aşılamalarmı yapan doktorumuza gidicez.
senin ne zaman ilk randevun?

canım bende çarşamba günü ultrasaona gidicem dün tekrar test yapıldı bana değerim 404 dü sıra ultrasonda bu arada eşerimize allah sabır versin benim garibimde ev işi bılaşık hiç bişey elletmiyo bana bu arada benim tedavim gatada oldu istanbulda orda devam inşallah muayeneden sonra mutlaka bildir mutlaka :)))))) meraktan ölürüm yoksa

bu arada canım yorulman iyi oğluma hamileyken bende çok çabuk yoruluyodum hep uyuyodum normalde ço az uyuyan bi insanım ama anne uyudukça bebek daha hızlı kilo alıyo benim olum hastalanmasına rağmen doğduğunda 3 kg 600 gr. dı

aynı gün gidiyoruz yani hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider.sen de bana haber ver mutlaka ben de merak ederim :) ben zaten her gün burdayım :)
bol bol vitamin al canım grip için.ballı limonlu su iyi gelir.
belirtiler varmı peki?benim midem kazınıyo sürekli bugün daha iyiyim.sürekli acıkma halindeyim..

canım ya bende hiç belirti yoktu zaten hala daha belirtim yok :))))))))) sadece yürüyünce belimde ağrı var ama oda transferden beri var :)))))) valla herşey aynı gün bide aynı gün doğururmuşuz dicem ama benimki erken doğum olcağı için mecburen 8 veya 8.5 aylukken alınacak :)))))))))bende burdayım genelde haber veririm bende :))))))))
bu arada istanbuldamı yaşıyorsun

aa neden erken alıyolarki?ben eskişehirdeyim.

aa neden erken alıyolarki?ben eskişehirdeyim.

canım benim diğer oğlumdoğum erken geldi ve doktorlar anlamadı 9 ayı tamamladı meğer 8.5. aylıkken doğurmam gerekiyomuş bebek içerde kalınca doğum sitresine girdi ve bütün iç organları iflas etti şimdi bidahaki hamilelikte aynı şeyleri yaşama ihtimalim çok yüksek zaten diğer bebeğimde acil alındı sezeryanla çünkü karnımda kalbi durunca anladı doktor bir sorun olduğunu yani hem sezeryan hemde riskli olduğu için gününü tamamlatmıcaklar gelişimi iyi ise erkenden alınaca bizim genlerimizin tetiklediği yeni bi hastalıkta olabilir dedi doktor o yüzden temkinli olmak lazımmış

çok geçmiş olsun üzüldüm canım.ne zaman ne olacağı belli olmaz tabi gebelikte belki bende erken doğum yaparım.hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıkla gelsinler inşallah..

zaman yaklaştıkça heyecanladığımı hissediyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar salı günü umarım bende sizler gibi gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…