inşallah canım güzel haberini alırız
zaman yaklaştıkça heyecanladığımı hissediyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar salı günü umarım bende sizler gibi gülerim
bnurcan canım bu sefer saglıkla kucagına alacaksın sen degil bizlerde dua ediyoruz inan duygulandım inşallah kucagına alırsın allah yüzünü güldürsün .hatser dua etmezmiyiz umut oluyorsunuz pozitif düşün ama şunu unutma her ne olursa olsun önce allahtan hayırlısını dile
İnşallaahhhh canımmcım:Saruboceq:Allah'ın izniyel hakkında hakkımızda hayırlısı olsunna.s
derincim nasılsın yatmaktan heryerin ağrımaya başlamıştır :))))) enzor dönem bu bekleme dimi canım hiç geçmiyo
Ah canım yaa aynen anlatılan bi rivayet vardır ya adamın biiri damdan süşer doktor diye bağırır etrafındakiler adamsa bırakın doktoru bana damdan düşeni getir derolumunekankayizsmileHalimizden ancak yaşayan anlarkaydirigubbakcemile3Nurcancım iki gündür artık ağrılarım dindi.bu sabah mide bulantısıyla uyandım ama hemen geçti.Beklemek çok zor gücüne gitmesin Rabbimin ama:sinifsinif:kurup duruyo insan çok heyecanlıyım tabi nolcak diyeekaydirigubbakcemile3başka bi topicden kaliba bende yazmıştım sana ama bakim nasılsınIZZ:)))) bakalım yerimsenibennasi gidio
evet orayıda gördüm canım işin kötü tarafı sen fazla heyecanlı olduğun için işlemlere girmeden önce senin işlemler daha sorunlu oldu ben hiç bişey hissetmedim mesela benim işlemlerim çok kısa sürdü senin bünyede biraz zayıf inşallah tutarda bari bidaha bidaha aynı şeyleri çekmek zorunda kalmazsın gerçi ben senden ümitliyim bakalım inşallah tutcak sakın kendini üzme hep neşeli ol bi süre sonra yatmaktan ve ilaçlardan dolayı tekrardan bel kasık ağrıların başlaya bilir korkma sakın bu hamilelikler nolmal hamilelik gibi değil hamilelik sürecindede bitakım ağrılar devam edecekmiş kanamanda olabilir panikleme çok olmadığı miktarda
merhaba arkadaşlar benimde ikinci denemem kasım ayında olacak. ilki negatif ama tek embriyo verildi. ikincide en az iki en çok dört embriyo transfer edilecek dr öyle sötledi inşallah olur ben bu sefer umutluyum hayırlısı allahtan allah hepimize hayırlısıyla bir bebek nasip etsin:))))
merhaba arkadaşlar benimde ikinci denemem kasım ayında olacak. ilki negatif ama tek embriyo verildi. ikincide en az iki en çok dört embriyo transfer edilecek dr öyle sötledi inşallah olur ben bu sefer umutluyum hayırlısı allahtan allah hepimize hayırlısıyla bir bebek nasip etsin:))))
amin canım........
bugün 7.günüm beklemekten çok sıkıldım
az daha sabret bak yarıyı geçtin bişi kalmadı bizde çok sıkıldık ama Allaha şükür sonu iyi oldu sonu iyi olsun inşallah seninde film felan izle eylendir kendini
bugün 7.günüm beklemekten çok sıkıldım
4. 'de sıkılan biri var buradddkaydirigubbakcemile3
allah yardımcın olsun asıl sıkan sabit bir gün beklemek
yapıcak bişi bulamıyorum bulsamda avunmuyorum bilinçli olduğum için sadece odak noktamda salı gününün gelmesi var ama içimden bir ses olduğuna işaret
4. 'de sıkılan biri var buradddkaydirigubbakcemile3
inşallaah olmuştur canım ama sen dediğim gibi film izle böle dert ede ede zaman geçmez :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?