2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bnurcan canım bu sefer saglıkla kucagına alacaksın sen degil bizlerde dua ediyoruz inan duygulandım inşallah kucagına alırsın allah yüzünü güldürsün .hatser dua etmezmiyiz umut oluyorsunuz pozitif düşün ama şunu unutma her ne olursa olsun önce allahtan hayırlısını dile

zaman yaklaştıkça heyecanladığımı hissediyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar salı günü umarım bende sizler gibi gülerim

İnşallaahhhh canımmcım:Saruboceq:Allah'ın izniyel hakkında hakkımızda hayırlısı olsunna.s

sağolun kızlar zaten dualar olmaza işimiz daha zor olurdu

derincim nasılsın yatmaktan heryerin ağrımaya başlamıştır :))))) enzor dönem bu bekleme dimi canım hiç geçmiyo

Ah canım yaa aynen anlatılan bi rivayet vardır ya adamın biiri damdan süşer doktor diye bağırır etrafındakiler adamsa bırakın doktoru bana damdan düşeni getir derolumunekankayizsmileHalimizden ancak yaşayan anlarkaydirigubbakcemile3Nurcancım iki gündür artık ağrılarım dindi.bu sabah mide bulantısıyla uyandım ama hemen geçti.Beklemek çok zor gücüne gitmesin Rabbimin ama:sinifsinif:kurup duruyo insan çok heyecanlıyım tabi nolcak diyeekaydirigubbakcemile3başka bi topicden kaliba bende yazmıştım sana ama bakim nasılsınIZZ:)))) bakalımyerimsenibennasi gidio

evet orayıda gördüm canım işin kötü tarafı sen fazla heyecanlı olduğun için işlemlere girmeden önce senin işlemler daha sorunlu oldu ben hiç bişey hissetmedim mesela benim işlemlerim çok kısa sürdü senin bünyede biraz zayıf inşallah tutarda bari bidaha bidaha aynı şeyleri çekmek zorunda kalmazsın gerçi ben senden ümitliyim bakalım inşallah tutcak sakın kendini üzme hep neşeli ol bi süre sonra yatmaktan ve ilaçlardan dolayı tekrardan bel kasık ağrıların başlaya bilir korkma sakın bu hamilelikler nolmal hamilelik gibi değil hamilelik sürecindede bitakım ağrılar devam edecekmiş kanamanda olabilir panikleme çok olmadığı miktarda

saol canımcım opuyorumnanaktandaha bi lekelenme vs kanama olmadı hiç.ağrılarıda dert etmiorum tutsada olabiliyo tutmasada yani çok ağrıması sonucu çok etkilemiomuş.iki gün falan baya ağrılıydı ama son ikidir çok şükür Rabbimee:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benimde ikinci denemem kasım ayında olacak. ilki negatif ama tek embriyo verildi. ikincide en az iki en çok dört embriyo transfer edilecek dr öyle sötledi inşallah olur ben bu sefer umutluyum hayırlısı allahtan allah hepimize hayırlısıyla bir bebek nasip etsin:))))

merhaba canım yaşın kaç peki en az 2 embriyo vermesi için

amin canım........

az daha sabret bak yarıyı geçtin bişi kalmadı bizde çok sıkıldık ama Allaha şükür sonu iyi oldu sonu iyi olsun inşallah seninde film felan izle eylendir kendini

yapıcak bişi bulamıyorum bulsamda avunmuyorum bilinçli olduğum için sadece odak noktamda salı gününün gelmesi var ama içimden bir ses olduğuna işaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…