2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

eşim evde bu gece nöbete başlıcak ama kimseyi istemiyorum daha çok sitrese giriyorum sinir oluyorum

kafa dengi insanlar olsa yanında bence zaman daha çabuk geçer yada dışarı çık biraz gez yavaş yavaş yürüye bilirsin artık sen normal hayatına dön artık evde zaman geçmez asla

opuyorumnanaktan
kafa dengi insanlar olsa yanında bence zaman daha çabuk geçer yada dışarı çık biraz gez yavaş yavaş yürüye bilirsin artık sen normal hayatına dön artık evde zaman geçmez asla

başımda beni deli eden insanlar olunca oturduğum yerden kaldırmıyolar

opuyorumnanaktan

başımda beni deli eden insanlar olunca oturduğum yerden kaldırmıyolar

başındaki o insanları kov ozaman senin stresten uzak durman lazım doktorunda sölemiştir 3. günden sonra normal yaşamına dön diye canım tedavi gördüğünü unut sAdece yavaş hareketlerle geze bilirsin bak ben herkeze diyorum ben alışverişe gittim kardeşimle yemeğe gittim ama ben bişitaşımadım yavaş yavaş yürüdüm kalabalıktan uzak durdum kimse çarpmasın diye ama hep oturup evde kapalı kalırsan iyi değil temiz havada lazım insana

fazla yorma kendini canım ben şuaralar ev işinden tamamen uzağım banada gel işin bitince :)

aslında ben kendim çıkmak istemiyorum dışarıya bi sorunum yok kafaya taktığımda sölenemez tek paniklediğim kanamayı görmek istemiyorum aklımı kurcalayan sadece bu var ama hiçbir ağrımda yok kasıklarımda belimde gayet sağlıklıyım

ağrın olmaması iyi benimde hiç ağrım yoktu son günlere doğru ayağa kalkıp yürüyünce hafif hafif bel ağrısı girmeye başladı inşallah seninde benimgibi olur bakarsın kanaman olcağını sanmıyorum hiç ağrın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…