elimden geldiği kadar tatmin olmaya çalışıyorum
evde tekmisin yanında kimse varmı
eşim evde bu gece nöbete başlıcak ama kimseyi istemiyorum daha çok sitrese giriyorum sinir oluyorum
kafa dengi insanlar olsa yanında bence zaman daha çabuk geçer yada dışarı çık biraz gez yavaş yavaş yürüye bilirsin artık sen normal hayatına dön artık evde zaman geçmez asla
hatser nasilsin
opuyorumnanaktan
başımda beni deli eden insanlar olunca oturduğum yerden kaldırmıyolar
başındaki o insanları kov ozaman senin stresten uzak durman lazım doktorunda sölemiştir 3. günden sonra normal yaşamına dön diye canım tedavi gördüğünü unut sAdece yavaş hareketlerle geze bilirsin bak ben herkeze diyorum ben alışverişe gittim kardeşimle yemeğe gittim ama ben bişitaşımadım yavaş yavaş yürüdüm kalabalıktan uzak durdum kimse çarpmasın diye ama hep oturup evde kapalı kalırsan iyi değil temiz havada lazım insana
başındaki o insanları kov ozaman senin stresten uzak durman lazım doktorunda sölemiştir 3. günden sonra normal yaşamına dön diye canım tedavi gördüğünü unut sAdece yavaş hareketlerle geze bilirsin bak ben herkeze diyorum ben alışverişe gittim kardeşimle yemeğe gittim ama ben bişitaşımadım yavaş yavaş yürüdüm kalabalıktan uzak durdum kimse çarpmasın diye ama hep oturup evde kapalı kalırsan iyi değil temiz havada lazım insana
22 yasindayim canim
yasim genc ama 4 senelik evliyim
aslında ben kendim çıkmak istemiyorum dışarıya bi sorunum yok kafaya taktığımda sölenemez tek paniklediğim kanamayı görmek istemiyorum aklımı kurcalayan sadece bu var ama hiçbir ağrımda yok kasıklarımda belimde gayet sağlıklıyım
merhabalar...arkadaşlar gününüz nasıl geöiçyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?