kızlarrrrrrrr oralardamısınızz
napıyon canım nasıl gidiyorr ayy ben patladım iyice aldım elime makyaj malzemeleri azcık kendime çeki düzen verim
napıyon canım nasıl gidiyorr ayy ben patladım iyice aldım elime makyaj malzemeleri azcık kendime çeki düzen verim
makyazyapma kız bende normalde hep yaparım bakkala bile gitmem makyajsız ama iyi değil diyolar gebelikte kimyasal varya içlerinde kağıt kalem al resim yap gerçi insan ne yapsa yasak aptal oluyozz
bakımsızda olmuyor degilmi hadi biraz süslende kendine gel canım bende ilk aşılamada yapmıştım eşim hasta halinde makyajı bırakmamış bizim hanım diyordu.
onun üzerine odaklanmak istemiyorum gayet sıradan davranıyorum ben olmıcaksa bu bizim yaptıkğımız şeylerden değil rabbim uygun görmediği için olmaz o yüzden çok rahatım bu kadar pipirikli olmıcam bu sefer
ya millet öle diyoya bişi billiyolardır heralde yoksa benim ilk denememdi bu benim arkadaş vardı onun sonuç negatif olunca bende hiç kendimden ümitli değildim saldım hiç düşünmüyodum operasyonu gezdim tozdum sigara bile içtim ama ben tutmadı diyom kendimce 4 tane test yaptım negatif bi gittim kan testine pozitif .b
benim hiç aklıma negatif olcakmış gibi gelmiyor o yüzden bu kadar rahatım canım sanki eminim olduğuna dair o derece içim rahat herkez birşey sölüyor evet ama senin kalbin neye kanat ediyorsa doğrusu odur canım şahsi fikrim sadece
inşallah canım tabiki önce niyet kalpten geçen önemli iyi düşün duaet rabbim verir zaten inanmak önemli
ben herşeye inanarak başladım hiç kötü bişi düşünmedim hep oldu olucak inanıyorumda hala
inşalah canım hepimiz bir ümit başlıyoruz zaten rabbim kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın senin ilk denemenmi?
amin canım inş 2.denemem 1 normal yolla kayıp var canım
hı benimde öle 1 normal gebelik geçirdim doğumdan 2 gün sonra vefat etti 2 yılı geçti hala kalamadım oyüzden başladık tedaviye eşimde canlı sperm azlığı bendede polikistik over var o yüzden tüp bebek yapıldı ama doktor diyorki 1 gebelik geçirdiysen tutma olasılıpı çok yüksekmiş benim doktorum öle demişti yani tabi yaşta önemli ben 27 yaşındayım 28 olcam doktor çok uygun demişti yaşımı embriyomda sağ kalan enson gün 3 tün önceki gün 4 tü ama hemen ölüyo meretler :) birinci kaliteydi hepsi ama ne fakeder 1 tane yüklendi oda tuttu bene seninde tutmul olabilir bi gebelik geçirdinse
merhaba arkadaslarr topiclerı hep takıp edıyorum belkı bı deneyım olur dıe ama bu topiclerden hamıle kalanlar yasadıkları o sürecleri unutup ayrılıyolar kızmıyorum tabıkı ama arada burayada ugrayıp bızede yardımcıolsalar ne guzel olacak bende dün transfer oldum ılk denemem esım azoospermı o yuzden tup bebek yaptık 1. kalite yerlestırıldıı ama op tan 2 sonra yani embrıyonunn 2. gunuu de bakalım 18 test gunumm benımlede yasadıklarınızı paylasırmısınzbilmiyorumkismile
çok geçmiş olsun canım geçmiş olsun derken bile geçmişte olduğnu ifade ediyoruz yaşananlar geçmişte kaldı dilerim ki allah bu sefer nasip eyler sende sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağına alırsın dilerim ki salı günü bende güzel haberler veririm size ama sanki ben hamileyimm öle hissediyorumm aklinialirimsmile
inşallah güzelimya inşallah burda bir kişinin iyi haberi binlerce insana umut ışığı oluyor dilerim rabbim seninde evladına kavuşmanı nasip eder haberlerini bekliyoruz ozaman salı günü
merhaba arkadaslarr topiclerı hep takıp edıyorum belkı bı deneyım olur dıe ama bu topiclerden hamıle kalanlar yasadıkları o sürecleri unutup ayrılıyolar kızmıyorum tabıkı ama arada burayada ugrayıp bızede yardımcıolsalar ne guzel olacak bende dün transfer oldum ılk denemem esım azoospermı o yuzden tup bebek yaptık 1. kalite yerlestırıldıı ama op tan 2 sonra yani embrıyonunn 2. gunuu de bakalım 18 test gunumm benımlede yasadıklarınızı paylasırmısınzbilmiyorumkismile
haklısın canım ama hala devam eden arkadaşlarda var Allah nasip ederse gücümüz yettiğince burdayız bi sıkıntın varsa elimizden geldiğince hepimiz birbirimize manevi desteğiz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?