çok sağol canım benim dilerim ki kimse üzülmez
peki canım kaç tane koydular
haklısın canım ama hala devam eden arkadaşlarda var Allah nasip ederse gücümüz yettiğince burdayız bi sıkıntın varsa elimizden geldiğince hepimiz birbirimize manevi desteğiz burda
1 tane koydular ama bende hiç agrı fılan yokk acaba tutmadımı? ama cok sukur doktorlarım hastanem cok guzeldıı ınsallh olmustur sen kacıncı gunundesın canım?
bugün 7 doldurdum allahın izniyle salı günü belli olucak banada 1 tane koydular ama kanun gerektirdiği için 1 tane koymak zorundalarmış bende kurum doktor hemşire olarak şanslıydım bendede ağrı yok gayet rahatım ağrı olsun olmasın tutup tutmadığı anlamına gelmiyor ama 1 denemede son zamanlarda şiddetli ağrı hissettim ki tutmadı adet oldum sonra 1 düşük oldu normal yolla şimdi gayet sağlıklı bir şekilde salı gününü bekliyorum
saol nurcan cok tesekkur edrım evet morale ıhtıyacım var yazılarını okudum galıba hamılesın allh bagıslasınn allhımm korusunn bızlerede nasıp etsın bu gun gerı sayımda 1. gunumm ve neler yasadınız bende hıc bı degısıklık yok cerone dıe bı jel kullanıom bel yapıskanı bıde folbıoll sızın ılk gunlerde ne degısıklıkler vardı?
canım ben asna özetle anlatayım bi belirtin olacak diye birşey yok kendini hamile gibi hissede bilirsin birsürü belirtin olabilir ama bunlar senin hamile olduğunu göstermez bunlar çatlatma inesinin yan etkilerini gördüğün anlamına gelir aynı jeli bende kullanıyorum jel pıhtılaşıp geri gelir akıntı yapar korkma adet olacakmışın gibi kasık ve bel ağrın olabilir adet olcam sanım boş verme ama kendiniide bu konuya odaklama idrar testi yapıp negatif sonuç alma olasılığın yüksek önemseme mümkünse yapma bile ben 4 test yaptum negatifti kan testim pozitifti bu arada lekelenme şeklinde kanaman olabilir eğer fazla değilse yine telaşlanma biçok insanda görüle biliyor bu özetle belirti arama bende hala bi belirti yok 3 haftalık oluyo bugün bebeğim ama tık yok ne göğüs şişliği ne mide bulantısı bunlara takılma içini rahat tutut kendine ilgilenecek bişiler bul benim aklıma bunlar geldi başka merak ettiğin oolursa hepimi<z elimizden geldiğince cevap veririz inşallah
sana ne kadar tesekkur edcegımı bılmıyorum zaman ayırıp yardım ettıgın içinn allahımm gönlunde ne dılegın varsa versın o kadar cok moral oluykı anlatatmamm ınsallh bende senın gıbı guzel bı haber alırımmm ve burda hepınıze bu müjdeyi verırımm:Saruboceq:
of kızlar işten çıkmadan bakayım dedim aglattınız beni olacak maşallah 3 kişide de belirti aynı salı günü gelsede bir hamile haberi daha alsak bakalım yakında bende katılırım aranıza ama nurcan hastanede birgün yaıyormuşsun dogrumu transfer için bunun için 600 demişler bakalım yarın neler olacak
önemli değil hayatım burda hepimiz kader arkadaşıyız etrafımızdaki yakınlarımıza bile anlatamadığımız şeyleri anlatıyoruz birbirimize yeri geliyor inşallah hepimizin muradları olur henizin iyi haberlerini alıp sevinmeyi nasip eder rabbim sizler mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz bizimki tututu diye eskimizi unutmamak lazım dediğin gibi bizde bi umut ışığı bi dost tavsiyesi desteği bekledik zamanında urda halada öle
of kızlar işten çıkmadan bakayım dedim aglattınız beni olacak maşallah 3 kişide de belirti aynı salı günü gelsede bir hamile haberi daha alsak bakalım yakında bende katılırım aranıza ama nurcan hastanede birgün yaıyormuşsun dogrumu transfer için bunun için 600 demişler bakalım yarın neler olacak
slm canım benım merkezle aramda 1 saat mesafe vardı ben kendı ıstegımlee 4 saatkaldımm bılmemmm faydası oldumu ılk bı saat tutunması için cok önemlı dedılermoralını yuksek tut dedıler sarkılar söledımm ona dualar ettımm ama herseyy kader kısmett alnımıza ne yazıldıysa onu yasıyoruz....
Slm bayanlar bende bu ay tüp bebek yaptırdım. 2 ekimde taransfer oldu. Bugün işe gittim ama pazartesiye kadar yine izin aldım.
sağol cnm benimde belirti yok. Şimdi hafif bir karın ağrısı var. Zaten belirtilere güvenmiyorum. Aşılamalarımda biraz belirti yaşamıştım koca bir hayal kırıklığı oldu. Hayırlısı bakalım. Allah her sonuca hazır ve razı eylesin..
bilinçli olmak çok güzel canım hayırlısı dualarıma sende katıldın arkadaşım dilerim gönlünün güzelliğini nasip eyler rabbim
kızlar bu çizelge nasıl oluyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?