2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

İnşallah müjdelerini alırız burdan...
Nurcancım beğendiğin bir cetvelin üzerine tıkla siteye yönlendiriyor seni. Orada kendi bilgilerini girip çıkan cetveli kopyalayıp profilindeki yere yapıştırıyorsun canım..

hım tamam canım uğraş yaparsın

valla pekte uğraşamam açıkçası ya ben herşeyden çabuk sıkılan bi insanım sabit bi yerdede kalamam sabit bi işlede uğraşamıyom fazla daralıyorum bu arada bende belirtiyok diyodum amna yavaş yavaş bişiler oluyo heralde bana eşimle ilk kavgamı ettim adam bişi demiyo tamam tamam diyo ama benim çene durmuyo dırdır dırdır :)))))))))))

bende kavga etmek için fırsat kolluyorum sıkıntıdan :) belirtiler neler peki

bende kavga etmek için fırsat kolluyorum sıkıntıdan :) belirtiler neler peki

diyomya çok çenem açıldı diğer gebeliğimdede böleydim habire kavga çıkarıp oturup alıyodum adam geliyo bi suçu olmadığı halde özür diliyo ben hala laf söleeyip ağlıyorum ((((((((((((((((( ben normalde ağlamayan biriyim çok zor bi yaşamım oldu o yüzden herşeye dayanıklıyım çok şükür ama hamile kalınca böle herşeye alamak gibi bi huyum var heralde diğeride böleydi buda böle gibi :))))))))

hımmm bende öle bişide yok yaa ama benim tuttu ya belirti aramama gerek yok içm rahat kızım olcak inş benim süprizli olcak birazcık

arkadaşlar bu sitede birşey okudum idrarı kaba yapıp ekmek sodası karbonat yani 1 çay kaşığı döküyomuşsun köpürürse hamilemişsin 2 gün önce denedim birşey olmadı şimdi denedim köpürdü 10 sn içinde şaşırdım sanırım bişiler olmaya başladı

Canım inşallah doğrudur ama bir zamanlar biz de denemiştik arkadaşlarla hamilelerde kabarmadığı da olmuştu. Sanırım asit seviyesi ile ilgili.. Allah gönlüne göre versin.

Eee nasılsınız arkadaşlar.. Bugün benimde 6.günüm olmuş. Buradan heveslenip bende pazar günü idrar testi yapsam mı acaba. 8. gün çok mu erken olur acaba..

yapma okadar daynabiliyorsan 3 gün faha dayan testler moral bozuyor

sende hiç belirti olmamıştı değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Bende de yok.. Nasıl geçecek 5-6 gün canım sıkılıyor.. :sinifsinif:

majestecimm beklemek ne zoor yaahuu diil miiikaydirigubbakcemile3

haster canım ekmek sodası mı? anlamadım tam neleri koyuyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…