- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Sende sonucu mu bekliyorsun acaba..
nasıl hangi çizelge kuzum
hani hamile kalanlar yapmış ya bende anlamadığım için nasıl oluyo bilmiyorum profil sayfasında var çizelge ama nasıl yapılıyor
sağolun kızlar teşekkürler
hımmm olmuş olmuşş :)
yok canım ya olmadı başkasından kopyalayıp kaydedince o kişinin çizelgesi çıkıyo ama üstünetıklayıncca beniki çokmıyo
hım tamam canım uğraş yaparsın
valla pekte uğraşamam açıkçası ya ben herşeyden çabuk sıkılan bi insanım sabit bi yerdede kalamam sabit bi işlede uğraşamıyom fazla daralıyorum bu arada bende belirtiyok diyodum amna yavaş yavaş bişiler oluyo heralde bana eşimle ilk kavgamı ettim adam bişi demiyo tamam tamam diyo ama benim çene durmuyo dırdır dırdır :)))))))))))
bende kavga etmek için fırsat kolluyorum sıkıntıdan :) belirtiler neler peki
diyomya çok çenem açıldı diğer gebeliğimdede böleydim habire kavga çıkarıp oturup alıyodum adam geliyo bi suçu olmadığı halde özür diliyo ben hala laf söleeyip ağlıyorum((((((((((((((((( ben normalde ağlamayan biriyim çok zor bi yaşamım oldu o yüzden herşeye dayanıklıyım çok şükür ama hamile kalınca böle herşeye alamak gibi bi huyum var heralde diğeride böleydi buda böle gibi :))))))))
hımmm bende öle bişide yok yaa ama benim tuttu ya belirti aramama gerek yok içm rahat kızım olcak inş benim süprizli olcak birazcık
inşallah canım yeterki tutsunda belirtin olmasın :)))))))) benimde hiç belirtim yoktu
Canım inşallah doğrudur ama bir zamanlar biz de denemiştik arkadaşlarla hamilelerde kabarmadığı da olmuştu. Sanırım asit seviyesi ile ilgili.. Allah gönlüne göre versin.
Eee nasılsınız arkadaşlar.. Bugün benimde 6.günüm olmuş. Buradan heveslenip bende pazar günü idrar testi yapsam mı acaba. 8. gün çok mu erken olur acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?