- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
sende hiç belirti olmamıştı değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Bende de yok.. Nasıl geçecek 5-6 gün canım sıkılıyor.. :sinifsinif:
Canım inşallah doğrudur ama bir zamanlar biz de denemiştik arkadaşlarla hamilelerde kabarmadığı da olmuştu. Sanırım asit seviyesi ile ilgili.. Allah gönlüne göre versin.
Eee nasılsınız arkadaşlar.. Bugün benimde 6.günüm olmuş. Buradan heveslenip bende pazar günü idrar testi yapsam mı acaba. 8. gün çok mu erken olur acaba..
majestecimm beklemek ne zoor yaahuu diil miiikaydirigubbakcemile3
haster canım ekmek sodası mı? anlamadım tam neleri koyuyosunn
canım kabın içerisine yaptığın idrara bir çay kaşığı toz soda yani karbonat atıyosun
bugün artık dışarıya çıktım iyi geldi rahatladım zaten son 4 günüm kaldı ondan sonra herşey yoluna girer sanırım
oh be sonunda yani çık tabi ya en evde otur otur insan bunalıma girer
kesinlikle canım çok iyi geldi birde gezmeyi çok seviyorum eve tıkıldığımı hissettim
gülüm gez tabi ben sana 2 gündür diyorum bide sen karamsar olan annelerimizden değilsin ümitli olan iyi düşünen bi annemizsin ama evde kapanıp kalmak iyi değil ister istemez insanı sitrese sokuyo iyi yapmışın yarın dinlen biraz öbürgün birdaha çık yavaş hareket ettikten sonra bişi olmaz zaten hamile kalıncada böle devam ediyoruz sana hamile kaldın özgürsün demiyolar bütün riskler devam ediyor o yüzden normal yaşama dönmek şart yavaş hareketlerle
,kesinlikle aslında benim korkum hava şartları kötü üzerine grip olmak istemediğim için eve kapanmayı tercih ettim grip oluncada kolay atlatan biri değilim zarar vermek istemedim ama daha iyi oldum umudu ümidi olmayan zaten tedaviye falan başlamasın maddi yöne yazık olur kesinlikle umudun ümidin varsa zaten en başta bilki herşey yolunda gidecek benim o şekilde oldu hastanemde geçen ayın en iyi yumurtasına sahip olan hasta bendim buda tek kelimeyle bilinçli hareket etmemden kaynaklandı
,
doğrudur canım sen çok iyi durumdasın zaten grip olayına gelince benim tedavi sürecimde hava güzeldi ama bende test için hastaneye gittiğim gün hastalandım :)))))) ama tabi sıkı giyin gerçekten atlatması zor oluyor
:ecrin_bebek:merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başlacam ama bir türlü adetim gelmiyo 1 ay oldu neredeyse adetimin 3. günü baslayacak dr söktürücü verdi ben bitkisel şeyler kullanıyorum bu tüp bebekte ilk denememiz olacak Allah'ım isteyen herkese nasip etsin sökrücü etkisi olan bildiginiz bişey varmı yardımcı olursanız sevinirim imdiden çok teşekkür ederim.......
kızlar günaydın dün dr a gittim hemen tüp bebek dedi yumurta rezervi azalıyor muş yani erken menepoz dün tahliller yapıldı pazarteside genetik testi benim gittigim yerle devlet antlaşması yok 3.750 işlemler için ama ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum artık başladım bende araanızda genetik testi yaptıran varmı ve ilaçlar konusıunda bilgi sahibi herhalde gonal kullanılacak birde elinde ilaç kalan arkadaşlar benim bu son şansım çok çok duaya ihtiyacım var dhea ilacı kullanacagım eşimde vitamin
slm arkadafşlar bende kısmetse kasımda tüp bebek yaptırıcam.2 negatif aşılama oldum.sıra tüpte.benim tek tüpüm açık eşimdede sorun yok.tüp öncesi ne gbi testler istenio?bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
sağolasın. yarılamışın yolu az kalmış inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.nasıl geçti transferdir,yumurta toplamadır zor mu ?birde ne kadara mal oldu?benim transferimin 9 günü bugün ama ondan önce bişi istemediler ultrason baktılar her gittiğimde kan aldılar 2 defa sadece yapılan işlem buydu ama senin tüpte sorun varmış tedavi ne şekilde olur bilemicem canım hadi bakalım hayırlısı olsun moralini skaın bozma
sağolasın. yarılamışın yolu az kalmış inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.nasıl geçti transferdir,yumurta toplamadır zor mu ?birde ne kadara mal oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?